Zerwał ze mną... Załamka... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-09, 22:31   #31
Kamilka24
Raczkowanie

Dot.: Zerwał ze mną... Załamka...

szczerze? dobrze ze z Toba zerwał teraz , a nie pozniej;a co do rodzaju zerwaznia - jak małolat. Ile macie lat??
Kamilka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-09, 22:42   #32
***luna
Zakorzenienie

I spokój święty.
Po co ci on?
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-09, 23:15   #33
_Emi_
Zakorzenienie

I dobrze. Pozbyłas się go i może byc tylko lepiej.
_Emi_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-09, 23:18   #34
OneLoveOneHeart
Raczkowanie

Może jeszcze nie wszystko stracone...

A jak to już definitywny koniec, to naprawdę zachował się jak palant ;|
OneLoveOneHeart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-09, 23:19   #35
Serendipity
Zakorzenienie

w sumie to myślę, że na darmo nasze słowa, bo chłoptaś łaskawie pozwoli jej wrócić i popędzi do niego w podskokach.
Stary 2009-07-09, 23:56   #36
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez OneLoveOneHeart Pokaż wiadomość
Może jeszcze nie wszystko stracone...

A jak to już definitywny koniec, to naprawdę zachował się jak palant ;|
Haha, a gdyby mu sięodmieniło, to będzie to zachowanie pełne klasy, tak?

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
w sumie to myślę, że na darmo nasze słowa, bo chłoptaś łaskawie pozwoli jej wrócić i popędzi do niego w podskokach.
W sumie też tak myślę.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-10, 01:19   #37
OneLoveOneHeart
Raczkowanie

[QUOTE=lexie;13183036]Haha, a gdyby mu sięodmieniło, to będzie to zachowanie pełne klasy, tak?

Nie będzie, ale jak się kocha, to się wybacza różne błędy ...
OneLoveOneHeart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-10, 01:31   #38
nelyen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wesna Pokaż wiadomość
Szczerze? Chłopak wyświadczył Ci wieką przysługę zrywając. Może będziesz miała przez to okazje poznać kogoś o zdrowym usposobieniu.

Miłość, którą go kochałaś była wypaczona i ślepa. Zdaj sobie z tego sprawę i zacznij żyć po ludzku: http://partnerstwo.onet.pl/1558085,3500,1,artykul.html
Cytat:
Napisane przez shockwaves Pokaż wiadomość
Powiem tak, masz bardzo adekwatny do sytuacji nick - polecam zatem solidny odwyk od tego jełopa Jeszcze kiedyś sama sobie będziesz się dziwić, jak mogłaś być z kimś takim.

a w ogóle to nie straszcie dziewczyny mnie bo ja też zaliczkę wpłaciłam i mamy jechać nad morze za parę tygodni...
podpisuję się obiema łapkami, też mi się nick skojarzył
ciesz się wolnością dziewczyno!

Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania.

Julia Hartwig, Kot Maurycy
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-10, 06:49   #39
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez AddictedToYou Pokaż wiadomość
Byliśmy razem 1,5 roku. Nie będę tu pisać o jego chorobliwej zazdrości, zaborczym zachowaniu. W każdym razie za 3 tygodnie mieliśmy wyjechać na wakacje... Wpłaciłam zaliczkę.
Spytał dziś, co biorę nad morze. Mówię więc, że kosmetyki, ubrania, jedzenie. Standard.
Rozpętała się wojna o kosmetyki.
Powiedział, że robię go w ch*ja. Że chcę podobać się innym, a nie jemu, że on nie będzie tam patrzył na moją tapetę (używam tylko pudru), bo ma ją na co dzień, że jestem pusta i tylko pustaki stawiają na pierwszym miejscu kosmetyki, że mam iść sobie do tej szkoły językowej, bo i tak jest wszystko ważniejsze od niego.
I zerwał, ot tak... Zerwał przez smsa.

;(

KOCHAM GO.
Kochana, ubierz się, weź jakąś kasę ze sobą, wyjdź z domu, skieruj się do najbliższego sklepu ze sprzętem budowlanym, kup jakiś solidnie wyglądający młotek i walnij się nim porządnie w łeb. Kochasz go? Kretyna skończonego, który Ci robi z mózgu sieczkę, manipuluje Tobą (pytanie o to, co bierzesz na wakacje było pewnie z góry obliczone na kłótnię i spektakularne rzucenie Cię, abyś się przed nim płaszczyła i przepraszała za to, że żyjesz...), poniża, wyzywa, nie szanuje? To się czas odkochać i zacząć się szanować. Miłość jednostronna (bo on Cię nie kocha, tacy manipulatorzy nie są skłonni do prawdziwych, głębokich, nie egoistycznych uczuć - co najwyżej potrafią te uczucia imitować), a szczególnie miłość do kogoś tak toksycznego, to miłość niszcząca, powoli zabijająca człowieka. Jak już chcesz się zabić w sensie uczuciowym, to szybciej będzie zrobić sobie małą operację mózgu tym młotkiem...
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-10, 09:26   #40
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dziewczyny, on ci przysługę wielką oddał, że zerwał Przynajmniej nie dostaniesz po pysku, nie będziesz chowała sińców, nie będziesz zamykana w domu - bo z taką zazdrością pewnie takie życie byś wiodła
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-10, 10:21   #41
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

To naprawdę przerażające, że młode dziewczyny są skłonne wkręcić sobie "miłość" do palanta, który je tylko unieszczęśliwia bo tak straszliwie boją się być same... Wkręcą się, że go tak strasznie kochają, on to wykorzysta, zburzy poczucie własnej wartości żeby uwierzyła że nikt inny jej nie zechce, ona się uzależni i wciąż będzie wierzyć że tak wygląda prawdziwa miłość...
A jak ją spytać za co właściwie go kocha skoro jest nieszczęśliwa, to będzie miała kłopot żeby coś wymyślić. Masakra.
Stary 2009-07-10, 10:29   #42
Konto usunięte

Ale wiesz, jakoś ciężko mi żal do takich kobiet wykrzesać z siebie. Krzywdzą się na własne życzenie. Bo - o ile jakoś tam staram się zrozumieć, kiedy kobieta ma dziecko, pochodzi ze środowiska w którym tylko picie i bicie - nie zna innego życia, dla niej to norma.

Ale młoda laska, która ma życie przed sobą, a wiąże się z palantem? Ehhhh
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-10, 10:39   #43
ellinka
Raczkowanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13186718]Ale wiesz, jakoś ciężko mi żal do takich kobiet wykrzesać z siebie. Krzywdzą się na własne życzenie. Bo - o ile jakoś tam staram się zrozumieć, kiedy kobieta ma dziecko, pochodzi ze środowiska w którym tylko picie i bicie - nie zna innego życia, dla niej to norma.

Ale młoda laska, która ma życie przed sobą, a wiąże się z palantem? Ehhhh [/QUOTE]

wiązac, jak wiązac, ale jak już ustaliła, że on jest palantem, to niech się kobita cieszy, że ją rzucił.
Znając życie, on zaraz zadzwoni, przeprosi i sielanki ciąg dalszy..
Oby nie zadzwonił

Edytowane przez ellinka
Czas edycji: 2009-07-10 o 11:05
ellinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-10, 10:45   #44
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasieńka_666 Pokaż wiadomość
Nic straconego. Facet zabrania Ci się malować? Dbać o siebie? Śmieszne

Ciesz się. Za kilka miesięcy spojrzysz na to inaczej
Myślę dokładnie tak samo
Jak minie trochę czasu poczujesz się wolna!

Miejmy nadzieję, że nie zadzwoni, a nawet jeśli to autorka go oleje...

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-10, 11:01   #45
gula1708
Rozeznanie

Przykre jest to, gdy facet którego kochamy ponad wszystko okazuje sie nas po prostu nie wart. I nie ma co si,e oszukiwać Autorko, bo tak jest w Twoim przypadku. Będzie Ci teraz cięzko, wiem to bardzo dobrze, wiele pewnie jeszcze łez wylejesz, ale przyjdzie taki moment, że w końcu poczujesz, że możesz w końcu odetchnąc pełna piersią, i już nikt Ci tego nie zabrania. Dziewczyny dobrze pisza, że ten jego powód zerwania był absurdalny. Czy wyobrażasz sobie dalsze życie u boku tego człowieka? O co następnym razem zrobiłby Ci awanture i zerwał? Może o to, że w warzywniaku pomógł Ci wybrać ładna sałatę pan sprzedawca, który nie daj Boże sie do Ciebie niewinnie uśmiechnął... Taki człowiek sie niestety juz nie zmieni. Prosze zrób wszystko, żeby życie znów stało sie dla Ciebie piękiniejsze

Mój haft krzyżykowy

south beach

cel I: 5 z przodu - osiągnięty
cel II: 55 kg -
cel III: 52-53 kg -
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...48c82197f3.png

gula1708 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-10, 11:25   #46
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13186718]Ale wiesz, jakoś ciężko mi żal do takich kobiet wykrzesać z siebie. Krzywdzą się na własne życzenie. Bo - o ile jakoś tam staram się zrozumieć, kiedy kobieta ma dziecko, pochodzi ze środowiska w którym tylko picie i bicie - nie zna innego życia, dla niej to norma.

Ale młoda laska, która ma życie przed sobą, a wiąże się z palantem? Ehhhh [/QUOTE]

To ja mam inaczej, więcej współczucia mogę wykrzesać dla niedojrzałej nastolatki, dla której taki związek jest często pierwszym lub jednym z pierwszych i która tak naprawdę nie bardzo zdaje sobie sprawę, że to nie tak powinno wyglądać. Nastolatki są często naiwne w kwestii związków, to nic dziwnego ani nienormalnego i właściwie każdy kiedyś przechodził taki okres, taki wiek, ale to chyba sprawia, że łatwiej dają sobą manipulować.
Właśnie najbardziej straszne jest to, że dla tych nastolatek, często z tzw dobrych domów - ten związek też staje się w końcu normą...
Stary 2009-07-10, 11:30   #47
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Byliśmy razem 1,5 roku. Nie będę tu pisać o jego chorobliwej zazdrości, zaborczym zachowaniu. W każdym razie za 3 tygodnie mieliśmy wyjechać na wakacje... Wpłaciłam zaliczkę.
Spytał dziś, co biorę nad morze. Mówię więc, że kosmetyki, ubrania, jedzenie. Standard.
Rozpętała się wojna o kosmetyki.
Powiedział, że robię go w ch*ja. Że chcę podobać się innym, a nie jemu, że on nie będzie tam patrzył na moją tapetę (używam tylko pudru), bo ma ją na co dzień, że jestem pusta i tylko pustaki stawiają na pierwszym miejscu kosmetyki, że mam iść sobie do tej szkoły językowej, bo i tak jest wszystko ważniejsze od niego.

;(

KOCHAM GO.
Coooo ?! Boże, to tacy jeszcze chodzą po Ziemi ?!
Cholera jak mu źle było z ładną i zadbaną dziewczyną, która go kochała to niech spier****. Kochana, ja wiem, że teraz będziesz cierpiała i tysiące razy wylejesz jeszcze przez niego łzy, ale naprawdę - nie warto. Jest masa wartościowych chłopaków na świecie, znajdziesz w końcu odpowiedniego. A na tego trzeba lać i tyle. Trzymaj się
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-10, 11:32   #48
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Taa jasne,miłość Ci wszystko wybaczy.....aleee w tym przypadku miłość jest ślepa.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-10, 11:58   #49
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usunięte

Cytat:
Popieram wypowiadające się dziewczyny: ciesz się, że zerwał, bo Ty byś pewnie tego nie zrobiła, teraz 0 kontaktu, wyrzuć numer do niego, usuń go ze znajomych na nk i wszędzie, gdzie jeszcze masz namiary na niego. I ZACZNIJ ŻYĆ!!! A po paru dniach, tygodniach, może miesiącach zrozumiesz, że to było najlepsze, co mogło Cię spotkać, bo mogłaś tak żyć lata To jest dopiero przerażające, pomyśl o tym.
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-10, 11:59   #50
upojona
Raczkowanie

zgadzam się całkowicie.. ciesz się jak tylko możesz naprawdę
facet w ogóle Cie nie szanował.. zerwać przez taką duperelę? to tylko pretekst był..
powinnaś mu jeszcze za to podziękować z uśmiechem na ustach bo czeka Cie coś o wiele lepszego bez niego
upojona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-10, 12:07   #51
kasiekasiek
Zadomowienie

Gdybyś jakiś czas jeszcze tkwiła w tym związku, to wydaje mi się, że nie tylko on by Cię nie szanował, ale Ty sama zaczęłabyś tracić szacunek do samej siebie. Wiem, że pewnie strasznie trudno teraz przyjąć Ci to do wiadomości, ale lepiej dla Ciebie, że w końcu będziesz daleko od takiego faceta. A sposób zerwania świadczy o nim. Trzymaj się. Naprawdę bez niego może być pięknie.
kasiekasiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-10, 12:10   #52
sine.ira
BAN stały

Cytat:

KOCHAM GO.
To proś go żeby wrócił. I koniecznie wyrzuć wszystkie kosmetyki. W końcu Ty się nie liczysz, liczy się on i jego paranoje, prawda ?
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-10, 15:48   #53
Tancerka Pl
Zadomowienie

czytalam Twoj wczesniejszy watek.

nie wracaj do niego to szuja ze sie tak wyraze ...
tego kwiata jest pol swiata zapamietaj kochana!

a co by bylo w przyszlosci pomysl? awantura o to, ze zupa byla za slona czy jak ? ;/
Stary 2009-07-10, 19:58   #54
Konto usunięte

Podejrzewam, że nawet powód nie musiałby istnieć.
Stary 2009-07-10, 20:37   #55
whoaboa
Zadomowienie

Cytat:

eee? taa bledy - tu raczej nie chodzi o blad, a o caloksztalt. no chyba, ze lubi sie byc w tej miłości zmanipulowana, pomiatana i podporzadkowana wiwat emocjonalny masochizmie

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
obym sie mylila, ale tez tak mysle

dziewczyno, nie ma po czym plakac, ciesz sie i nie daj sie wciagac w takie toksyczne uklady pod przykrywka wielkiej pseudomilosci

Edytowane przez whoaboa
Czas edycji: 2009-07-10 o 20:45
whoaboa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-10, 20:38   #56
last week
Raczkowanie

Być może już są razem, a ona się nie maluje?
last week jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości