![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zerwał ze mną... Załamka...
szczerze? dobrze ze z Toba zerwał teraz , a nie pozniej;a co do rodzaju zerwaznia - jak małolat. Ile macie lat??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
I spokój święty.
Po co ci on?
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
I dobrze. Pozbyłas się go i może byc tylko lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Może jeszcze nie wszystko stracone...
A jak to już definitywny koniec, to naprawdę zachował się jak palant ;| |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
w sumie to myślę, że na darmo nasze słowa, bo chłoptaś łaskawie pozwoli jej wrócić i popędzi do niego w podskokach.
![]() |
#36 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() W sumie też tak myślę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=lexie;13183036]Haha, a gdyby mu sięodmieniło, to będzie to zachowanie pełne klasy, tak?
![]() Nie będzie, ale jak się kocha, to się wybacza różne błędy ... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ciesz się wolnością dziewczyno!
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, on ci przysługę wielką oddał, że zerwał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
To naprawdę przerażające, że młode dziewczyny są skłonne wkręcić sobie "miłość" do palanta, który je tylko unieszczęśliwia bo tak straszliwie boją się być same... Wkręcą się, że go tak strasznie kochają, on to wykorzysta, zburzy poczucie własnej wartości żeby uwierzyła że nikt inny jej nie zechce, ona się uzależni i wciąż będzie wierzyć że tak wygląda prawdziwa miłość...
A jak ją spytać za co właściwie go kocha skoro jest nieszczęśliwa, to będzie miała kłopot żeby coś wymyślić. Masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
Ale wiesz, jakoś ciężko mi żal do takich kobiet wykrzesać z siebie. Krzywdzą się na własne życzenie. Bo - o ile jakoś tam staram się zrozumieć, kiedy kobieta ma dziecko, pochodzi ze środowiska w którym tylko picie i bicie - nie zna innego życia, dla niej to norma.
Ale młoda laska, która ma życie przed sobą, a wiąże się z palantem? Ehhhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13186718]Ale wiesz, jakoś ciężko mi żal do takich kobiet wykrzesać z siebie. Krzywdzą się na własne życzenie. Bo - o ile jakoś tam staram się zrozumieć, kiedy kobieta ma dziecko, pochodzi ze środowiska w którym tylko picie i bicie - nie zna innego życia, dla niej to norma.
Ale młoda laska, która ma życie przed sobą, a wiąże się z palantem? Ehhhh ![]() wiązac, jak wiązac, ale jak już ustaliła, że on jest palantem, to niech się kobita cieszy, że ją rzucił. Znając życie, on zaraz zadzwoni, przeprosi i sielanki ciąg dalszy.. Oby nie zadzwonił Edytowane przez ellinka Czas edycji: 2009-07-10 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak minie trochę czasu poczujesz się wolna! Miejmy nadzieję, że nie zadzwoni, a nawet jeśli to autorka go oleje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Przykre jest to, gdy facet którego kochamy ponad wszystko okazuje sie nas po prostu nie wart. I nie ma co si,e oszukiwać Autorko, bo tak jest w Twoim przypadku. Będzie Ci teraz cięzko, wiem to bardzo dobrze, wiele pewnie jeszcze łez wylejesz, ale przyjdzie taki moment, że w końcu poczujesz, że możesz w końcu odetchnąc pełna piersią, i już nikt Ci tego nie zabrania. Dziewczyny dobrze pisza, że ten jego powód zerwania był absurdalny. Czy wyobrażasz sobie dalsze życie u boku tego człowieka? O co następnym razem zrobiłby Ci awanture i zerwał? Może o to, że w warzywniaku pomógł Ci wybrać ładna sałatę pan sprzedawca, który nie daj Boże sie do Ciebie niewinnie uśmiechnął... Taki człowiek sie niestety juz nie zmieni. Prosze zrób wszystko, żeby życie znów stało sie dla Ciebie piękiniejsze
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13186718]Ale wiesz, jakoś ciężko mi żal do takich kobiet wykrzesać z siebie. Krzywdzą się na własne życzenie. Bo - o ile jakoś tam staram się zrozumieć, kiedy kobieta ma dziecko, pochodzi ze środowiska w którym tylko picie i bicie - nie zna innego życia, dla niej to norma.
Ale młoda laska, która ma życie przed sobą, a wiąże się z palantem? Ehhhh ![]() To ja mam inaczej, więcej współczucia mogę wykrzesać dla niedojrzałej nastolatki, dla której taki związek jest często pierwszym lub jednym z pierwszych i która tak naprawdę nie bardzo zdaje sobie sprawę, że to nie tak powinno wyglądać. Nastolatki są często naiwne w kwestii związków, to nic dziwnego ani nienormalnego i właściwie każdy kiedyś przechodził taki okres, taki wiek, ale to chyba sprawia, że łatwiej dają sobą manipulować. Właśnie najbardziej straszne jest to, że dla tych nastolatek, często z tzw dobrych domów - ten związek też staje się w końcu normą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholera jak mu źle było z ładną i zadbaną dziewczyną, która go kochała to niech spier****. Kochana, ja wiem, że teraz będziesz cierpiała i tysiące razy wylejesz jeszcze przez niego łzy, ale naprawdę - nie warto. Jest masa wartościowych chłopaków na świecie, znajdziesz w końcu odpowiedniego. A na tego trzeba lać i tyle. Trzymaj się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Popieram wypowiadające się dziewczyny: ciesz się, że zerwał, bo Ty byś pewnie tego nie zrobiła, teraz 0 kontaktu, wyrzuć numer do niego, usuń go ze znajomych na nk i wszędzie, gdzie jeszcze masz namiary na niego. I ZACZNIJ ŻYĆ!!! A po paru dniach, tygodniach, może miesiącach zrozumiesz, że to było najlepsze, co mogło Cię spotkać, bo mogłaś tak żyć lata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
zgadzam się całkowicie.. ciesz się jak tylko możesz naprawdę
facet w ogóle Cie nie szanował.. zerwać przez taką duperelę? to tylko pretekst był.. powinnaś mu jeszcze za to podziękować z uśmiechem na ustach bo czeka Cie coś o wiele lepszego bez niego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Gdybyś jakiś czas jeszcze tkwiła w tym związku, to wydaje mi się, że nie tylko on by Cię nie szanował, ale Ty sama zaczęłabyś tracić szacunek do samej siebie. Wiem, że pewnie strasznie trudno teraz przyjąć Ci to do wiadomości, ale lepiej dla Ciebie, że w końcu będziesz daleko od takiego faceta. A sposób zerwania świadczy o nim. Trzymaj się. Naprawdę bez niego może być pięknie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
czytalam Twoj wczesniejszy watek.
nie wracaj do niego to szuja ze sie tak wyraze ... tego kwiata jest pol swiata zapamietaj kochana! a co by bylo w przyszlosci pomysl? awantura o to, ze zupa byla za slona czy jak ? ;/
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
Podejrzewam, że nawet powód nie musiałby istnieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
dziewczyno, nie ma po czym plakac, ciesz sie i nie daj sie wciagac w takie toksyczne uklady pod przykrywka wielkiej pseudomilosci Edytowane przez whoaboa Czas edycji: 2009-07-10 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Być może już są razem, a ona się nie maluje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.