![]() |
#31 | |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Dot.: Jak pozbyć się trochę ciałka po 40-tce?
Cytat:
![]() Ale i tak uważam, że ćwiczyć 10 minut a nie ćwiczyć wogóle to jest różnica ![]() U mnie super! Od przedwczoraj na wadze 1,5 kg mniej. Oczywiście, wiem, że to nie tłuszcz znikł, ale po prostu wracam do wagi sprzed okropnego weekendu ![]() Dziś już 3 dzień dzień porządnej diety, i myślę, że do jutra jeszcze będzie ciężko. U mnie te pierwsze 4, 5 dni to jest czas, kiedy obsesyjnie myślę o jedzeniu. No i wiadomo - żołądek jeszcze nie jest skurczony, więc domaga się ciągle jeść i jeść. Ale nastawienie mam super, więc wierzę, że tym razem pociągnę do końca. A zostało mi... ech, szkoda gadać ile tego tłuszczu do spalenia jeszcze jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Druga sprawa , że ja 10 min ćwiczę wieczorami , ale codziennie , pomijając zimę robię kilka kilometrów rowerem plus kilkadziesiąt razy po schodach trasę parter-pierwsze piętro , to jest dodatkowe kilka minut ćwiczeń .
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Kurcze, dzięki, to bardzo mądre rady...Tylko jak nie jeść tych wszystkich smakołyków, np.słodyczy?? Kiedy to takie dobre i "pociesza" w chwilach zmęczenia czy smutku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-10
|
Drogie kobitki jeżeli możecie zapiszcie się na zumbę lub bokwę, czyli ćwiczenia w tańcu... Łaczenie przyjemnego z pożytecznym i działa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Proponuję udać się na siłownię i skorzystać z ćwiczeń na brzuszek. Ponadto pływanie i bieganie po schodach - efekt gwarantowany. Po 40-tce podobno trudno schudnąć, już po 30-tce jest coraz gorzej. Ja mam troszkę nadwagi i czasem mnie to denerwuje ale może warto zaakceptować siebie a stopniowo zaczać się ruszać.
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
W "pewnym" wieku najważniejsza jest zmiana nawyków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
mam 41 lat, jestem dość szczupła. Jeszcze rok temu utrzymanie wagi 55 kg nie stanowiło problemu. Dzisiaj waże już 58-9 i cały czas idzie w góre. I nie pomagają ćwiczenia, bieganie, Ewa chodakowska. A ćwicze od 2 lat, bardzo regularnie, 5-6 dni w tygodniu, biegam dystanse 7-12 km. I co? Chce sie powiedziec g...wno. Aha jem najmniej z całej rodziny. Mój 7 latek ma na obiad duzy talerz, a ja jedna malutki , ech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.