![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kilka rzeczy ,ale ciekawych:))
Abar
![]() ..moze zainteresuje Cie baza mac matte?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
a która to dokładnie?może masz jakiś link
ja już mam 2 mac-a ![]() z filtrami i tę limitowankę co zmniejsz pory Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-07-30 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
To jest ten
![]() http://willitworkforme.blogspot.com/...mac-matte.html http://www.maccosmetics.com/product/...PRODUCT_ID=343 Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-07-30 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
ja mam dziś problemy z internetem, więc nic nie umiem o niej wyszukać
może coś o niej napiszesz-a jakie jest jej zuzycie, ja otwarłam str. mac-a,ale z angielskim u mnie nie za dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
wiesz coś tam znalazłam na necie, ale tylko w języku angielskim, wyczytałam,że ma minimalizować pory, to mnie chyba przekona do niej ![]() ![]() ![]() a oddałabyś ją za benefit? aha-jakie jest jej zuzycie i w ogóle jak by Ci się chciało to napisz coś jeszcze o niej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Teraz zalezy mi bardziej na sprayu kryolan i odzywce L'oreal, gdyz paletke znalazlam juz w necie. Zuzycia nie mam pojecia jak okreslic ale mysle ze moze 20%. Ona ma zadanei m.in. matowic zmniejszac pory, po nalozeniu twarz jest gladziutka niczym pokryta pudrem. Acha i wybacz ale nie mam pojecia czy to jest limitowka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
witaj, może coś u mnie za perfumy DKNY?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
hop,hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
witaj,
zagladnij na moj watek, moze znajdziesz cos w zamian za: 1. Benefit Paleta pudrów do twarzy Powder Pop! Palette (Dallas Luminizing Powder, Hoola Bronzing Powder, Dandelion Luminizing Powder) 3x3g-nowa-nieużywana 2.KRYOLAN Utrwalacz makijażu w sprayu-uzyty może z 7 razy-więc jak prawie nowy ? ![]() gdybys cos znalazla, odpisz prosze u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;13722691]3.Benefit Giorgia -ubytek ok 2%-jak nówka-najchętniej wymienię na inny róż benefit
ja mam roz Benefitu u siebie ![]() witaj mi bardziej chodzi o te w kwadratowych pudełkach jak giorgia ale pozdarwiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
bardzo zalezy mi na utrwalaczu. oddam za te rzeczy wiele!!
2.KRYOLAN Utrwalacz makijażu w sprayu-uzyty może z 7 razy-więc jak prawie nowy ![]() 4.Donna Karan DKNY Be Delicious Blossom EDp 6.L'Oreal Professionnel, Absolut Repair, Odżywka regenerująca włosy bardzo uwrażliwione odlewka do 200ml pojemniczka po maseczce tej fi
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Abarku przyszlam znowu Cie pokusic
![]() Podobaja mi sie kulki motylkowe, kryolan, olejek clarins, maseczka loreala... Poza watkiem mam baze mac matte, o ktorej juz pisalam oraz nowiutki krem Roc do cery mieszanej ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-08-14 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej ho! Do Abar się przyyyyszło!
![]() ![]() No to standardowe pytanie, czyli : coś u mnie za...... L'Oreal Professionnel, Absolut Repair, Odżywka regenerująca włosy bardzo uwrażliwione odlewka do 200ml pojemniczka po maseczce tej firmy Donna Karan DKNY Be Delicious Blossom EDp z 50ml ubytek max 10ml ? No ja wiem, że pewnie nic, ale zapytać mogę, no nie? ![]() Pozdrawiam ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-08-14 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wybacz ze zasmiecac Ci watek Basienko ale musialam uzewnetrznic swoj smiech ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Nooo.... tu nie ma nic do śmiania, tylko do negocjowania!
![]() ![]() No proszę. Genialna jestem. Albo beznadziejnie głupia. No albo jedno i drugie ...? Bo stara, to na pewno ![]() Abar! Masz odżywkę Absolut Repair, której szukam, oddajesz po dobroci albo zaczynam mój urlop od wieszania się....na przesuszonych włosach..... ![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
..i ja.. hop hop
![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-08-17 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj kochana moja ![]() Ty pewnie przeczuwasz co mi się spodoba ![]() ![]() ![]() ADDICT 2 SUMMER LITCHI -ale nie wiem czy zechcesz go oddac? ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Thelila o Tobie przecież nigdy nie zapomnę ![]() podabają mi sie u Ciebie: RoC Demaquillage actif, tonik do cery suchej 200ml nowy TBS -masełko Olay sunshine co byś dokładniej za to chciała? a ten Armani Cod, to ma taką pojemnośc 20ml czy tyle go pozostało? też jest bardzo ciekawy,ale pewnie łatwo go nie oddasz ![]() Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-08-17 o 08:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tonik do cery suchej jest Ci potrzebny..nie wolisz ten do mieszanej ![]() Armani ciezko bedzie mi oddac wiec moge grymasci ![]() To jak probujemy poskladac wymianke?? Czy interesuje Cie ta baza czy juz nia nie kusic?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
z tym tonikiem to wolę do suchej, zbliża sie jesień i zimnijesze dni, a ja wtedy mam straszne problemy z cerą -robi się okropnie wrażliwa
rozumiem,że nie chcesz oddać armaniego-ja bym wcale nie oddała ![]() z bazy mac chyba zrezygnuję, mam 2 i jakoś wolę ostatnio matującą EL-po prostu lepiej i łatwiej się na nie rozprowadza podkład napisz proszę co Cię interesuje w kolejności no i co byś Ty oddała z tych wypisanych przez Ciebie moich rzeczy nie jestem pewna czy chcę oddać spray kryolan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Basienko, prosze zloz Ty mi oferte co z czym i za co
![]() A chce: 1.. motylki- bo nigdy ich nie uzywalam i ciekawosc mnie zzera 2.. kryolan- bo jest wychwalany 3.. olejek clarins- bo moze sie przyda 4.. maseczke- nie potrzebuje duzo, tak na 5-8 zabiegow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.