Romans z młodszym? :-) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-03, 22:27   #31
dobrarada
Zadomowienie

GG do dobrarada
Dot.: Romans z młodszym? :-)

Cytat:
Napisane przez shockwaves Pokaż wiadomość
Poza tym młodszy dłużej będzie mógł, nie oszukujmy się. Po co sobie brać starszego o 20 lat klarneta, który za wiele nie podziała Gdybym miała 30-40 lat i była wolna, raczej wolałabym młodszego faceta (o ile by mnie jakiś zechciał )

dobrarada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 22:34   #32
n-nika
Zadomowienie

Hmmm... ja mam 20 lat wiec raczej jestem na etapie kiedy szukam wiadomo starszego (ale bez przesady) hii....

No co do twojego pytanie to uważam tak: Czy młodszy, czy starszy.... byle by był wolny!!!!! bo brzydze się kimś kto rozwala związki i szuka kochanka/kochanki... ehheee
-
Urządzamy Nasz dom
zaKochana
n-nika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 00:46   #33
Zainteresowany
Przyczajenie

Widzę, że nie tylko na tym forum ale także na innych wiele kobiet deklaruje potencjalną gotowość do romansu/flirtu z młodszym
Bardzo pozytywny objaw ;-)

dobrarada bardzo dziękuję za wypowiedź Możesz napisać coś więcej o Waszych początkach? Jakieś śmieszne sytuacje, cokolwiek...
Zainteresowany jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-25, 04:19   #34
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakim cudem to ma byc od razu widoczne 8 lat różnicy będzie sie rzucało w oczy ? No błagam
wszytsko zalezy od wyglądu, np. stylu ubioru, jezeli np ona ubiera sie jak 40 letnia "matka polka" , a on jak 20 letni hiphopowiec, to będzie się rzucało w oczy, natomiast mnie czasem tak fajnie łechce, gdy czasem zagadują do mnie młodsi faceci, bo zazwyczaj sa zdziwieni moim wiekiem a juz jakie miny maja, jak mówie "synku"
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-25, 11:51   #35
maja79
Wtajemniczenie

Jako równo 30-stka mogę Ci powiedzieć, że nie miałabym nic przeciwko romansowi ani związkowi z 22-latkiem . Oczywiście pod warunkiem, że miałabym też z nim o czym pogadać , bo tak jak Ty lubię inteligentną rozmowę z płcią przeciwną.
Zresztą mam wielu znajomych nawet 10 lat młodszych ode mnie i często ludzie w tym wieku myślą, że jestem w podobnym i robią ogromniaste czy jak się dowiadują ile mam lat .

Co do obaw innych dziewczyn czy mężczyzna tak młody poważnie traktuje związek, to z mojego doświadczenia wynika, że poważne lub nie podejście do relacji damsko-męskich nie zależy od wieku.

PS. Ze śmiesznych sytuacji z takich związków
- (koleżanka 31 lat ma partnera 5 lat młodszego) pytania od znajomych chłopaka: "Gdzie się poznaliście? Na studiach?" Koleżanka przecież nie powie, ze jak on zaczynał studia, to ona już je miała dawno za sobą .
- (koleżanka 27 lat ma partnera 4 lata młodszego) znajomi chłopaka o innej dziewczynie: "o rany, ona jest już taka stara, chyba ze 4 lata od nas starsza! trzydziestki już prawie dobiega!"

Edytowane przez maja79
Czas edycji: 2009-11-25 o 12:32
maja79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-25, 12:19   #36
echo2009
Raczkowanie

Talking Dot.: Romans z młodszym? :-)

Cytat:
Napisane przez m0107b
Biorąc pod uwagę fakt, że mężczyźni żyją krócej od kobiet taka różnica jest nawet na plus

Poza tym młodszy dłużej będzie mógł, nie oszukujmy się. Po co sobie brać starszego o 20 lat klarneta, który za wiele nie podziała

Dziewczyny jesteście niesamowite

Oto argumenty dla których warto związać się z młodszym mężczyzną

Edytowane przez echo2009
Czas edycji: 2009-11-25 o 12:37
echo2009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-25, 12:55   #37
milsik83
Raczkowanie

Z własnego doświadczenia polecamale tylko romans...na coś dłuższego jednak bym się sie zdecydowała.
milsik83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-05, 20:41   #38
dosia21dosia
SPAMER
Nieopłacona reklama

Powiem szczerze że właśnie się wdałam w romans z facetem 8 lat ode mnie młodszym (ja 27- on 19) różnicy wieku tak nie widać ale jednak troszkę mnie to przeraża.Nie powiem jest mi cudownie w jego towarzystwie ale nie wiem jak to dalej będzie wyglądało i trochę się obawiam bo on naprawdę zawrócił mi w głowie.
dosia21dosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-06, 16:28   #39
Only_Red
Przyczajenie

A mnie się marzy romans z młodszym...a mam starszego o 8 lat partnera. Zawsze ciągnęło mnie do młodszych (z wzajemnością) ale jak widać los chciał inaczej. Faceci po 40-stce (wg mnie) są, jakby to ładnie ująć, mniej aktywni i chętni (chodzi mi o sferę intymną) dla kobiety natomiast 30-40 lat to apogeum kobiecości i chęci na seks więc jednak, przynajmniej w tej kwestii, młodszy partner wpasuje się w 100%. Zresztą gdzieś czytałam, że 8 lat różnicy to najlepsza opcja dla związku (ale wiadomo, że życie sobie a statystyki sobie).
Only_Red jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-16, 09:32   #40
Seba998msz
Przyczajenie

Kobieto.. gdzie Ty się chowasz.. nie możesz znaleźć młodszego kochanka? Oj Kobiety.. nam, a przynajmniej mi i znajomym marzy się romans ze starszą od siebie, osobiście uważam, że wiele kobiet w wieku 40-50 jest bardziej seksowna od sporej części 20latek. Kobieta już zazwyczaj ustabilizowana życiowo, doświadczoną i wie czego chce. Jeśli jeszcze zadbana i aktywna to ideał kobiety dla faceta w wieku 25 - 35. Osobiście marzy mi się taki romans od kilku miesięcy (wcześniej też zwracałem uwagę na starsze od siebie kobiety nawet o 20 lat i wiecej. i jestem na dobrej drodze że starszą koleżanka z pracy.. kamery są tylko przy wejściach z windy więc wizja sexu na własnym biurku w pracy po godzinach (dostęp 24h) jest mrr oby się udało.. aczkolwiek rozglądam się także po portalach, żeby spróbować z kimś nie z firmy, niby fajne relacje ale kto wie czy propozycji nie zgłosi do HR znamy się z 2 mies
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20170921_222945.jpg (97,4 KB, 76 załadowań)
Seba998msz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-16, 09:59   #41
despotka001
Raczkowanie

Uważam, że wiek jest w głowie, reszta to tylko cyferki.

Patrzcie, jaki kolega odważny, wkleił zdjęcie
despotka001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-16, 11:21   #42
Zuzajka
Raczkowanie

Również jestem zaskoczona tak dużą ilością głosów na "tak". Zwłaszcza jeśli chodzi o związek. Osobiście mam chyba jakoś zaklepane w głowie, że facet powinien być starszy. Teraz jestem 30+ i ostatnio spodobał mi się chłopak właśnie 8 lat młodszy (25), poznany na imprezie u znajomych. Ale jako, że romanse (bez związku) nie koniecznie są dla mnie, porzuciłam myśl o nim jako o kimś więcej niż znajomym. Chociaz fajna chemia była między nami i nie chodzi o wygląd, bo on wygląda trochę poważniej, a ja ponoć znacznie młodziej

Chodzi o obawy w kwestii dojrzałości tak młodego partnera i sytuacji, kiedy on miałby ochotę jedynie na romans.

Takich chetnych do romansu ze starszą kobietą jest spoooro. Nawet kolega ze zdjęcia u góry wygląda znajomo 😂
Zuzajka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-16, 19:08   #43
Valtamerii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez echo2009 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez m0107b
Biorąc pod uwagę fakt, że mężczyźni żyją krócej od kobiet taka różnica jest nawet na plus

Poza tym młodszy dłużej będzie mógł, nie oszukujmy się. Po co sobie brać starszego o 20 lat klarneta, który za wiele nie podziała

Dziewczyny jesteście niesamowite

Oto argumenty dla których warto związać się z młodszym mężczyzną
A po co wiazac sie z kolega licealnym syna ? idac stereotypami to ten mlodszy klarnet zostawi stara ropuche dla 20 lat mlodszej kolezanki z pracy

Co za roznica ,czy starszy ,czy mlodszy. Aczkolwiek ja bym nie chciala mlodszego ,bo pracuje w takiej branzy ,ze bycie teraz z 20 latkiem zablokowaloby mnie na wiele lat.
Ale wiekszosc osob nie ma tego problemu wiec pi co robic z tego hece ?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Valtamerii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości