|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Romans z młodszym? :-)
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm... ja mam 20 lat wiec raczej jestem na etapie kiedy szukam wiadomo starszego
(ale bez przesady) hii....No co do twojego pytanie to uważam tak: Czy młodszy, czy starszy.... byle by był wolny!!!!! bo brzydze się kimś kto rozwala związki i szuka kochanka/kochanki... ehheee
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Widzę, że nie tylko na tym forum ale także na innych wiele kobiet deklaruje potencjalną gotowość do romansu/flirtu z młodszym
![]() Bardzo pozytywny objaw ;-) dobrarada bardzo dziękuję za wypowiedź Możesz napisać coś więcej o Waszych początkach? Jakieś śmieszne sytuacje, cokolwiek...
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a juz jakie miny maja, jak mówie "synku"
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Jako równo 30-stka mogę Ci powiedzieć, że nie miałabym nic przeciwko romansowi ani związkowi z 22-latkiem
. Oczywiście pod warunkiem, że miałabym też z nim o czym pogadać , bo tak jak Ty lubię inteligentną rozmowę z płcią przeciwną. Zresztą mam wielu znajomych nawet 10 lat młodszych ode mnie i często ludzie w tym wieku myślą, że jestem w podobnym i robią ogromniaste czy jak się dowiadują ile mam lat .Co do obaw innych dziewczyn czy mężczyzna tak młody poważnie traktuje związek, to z mojego doświadczenia wynika, że poważne lub nie podejście do relacji damsko-męskich nie zależy od wieku. PS. Ze śmiesznych sytuacji z takich związków - (koleżanka 31 lat ma partnera 5 lat młodszego) pytania od znajomych chłopaka: "Gdzie się poznaliście? Na studiach?" Koleżanka przecież nie powie, ze jak on zaczynał studia, to ona już je miała dawno za sobą . - (koleżanka 27 lat ma partnera 4 lata młodszego) znajomi chłopaka o innej dziewczynie: "o rany, ona jest już taka stara, chyba ze 4 lata od nas starsza! trzydziestki już prawie dobiega!"
http://www.youtube.com/watch?v=tDJNTd18ANA Edytowane przez maja79 Czas edycji: 2009-11-25 o 12:32 |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez m0107b Biorąc pod uwagę fakt, że mężczyźni żyją krócej od kobiet taka różnica jest nawet na plus ![]() Poza tym młodszy dłużej będzie mógł, nie oszukujmy się. Po co sobie brać starszego o 20 lat klarneta, który za wiele nie podziała Dziewczyny jesteście niesamowite Oto argumenty dla których warto związać się z młodszym mężczyzną
Edytowane przez echo2009 Czas edycji: 2009-11-25 o 12:37 |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Z własnego doświadczenia polecam
ale tylko romans...na coś dłuższego jednak bym się sie zdecydowała.
|
|
|
|
|
#38 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-09
|
Powiem szczerze że właśnie się wdałam w romans z facetem 8 lat ode mnie młodszym (ja 27- on 19) różnicy wieku tak nie widać ale jednak troszkę mnie to przeraża.Nie powiem jest mi cudownie w jego towarzystwie ale nie wiem jak to dalej będzie wyglądało i trochę się obawiam bo on naprawdę zawrócił mi w głowie.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
A mnie się marzy romans z młodszym...a mam starszego o 8 lat partnera. Zawsze ciągnęło mnie do młodszych (z wzajemnością) ale jak widać los chciał inaczej. Faceci po 40-stce (wg mnie) są, jakby to ładnie ująć, mniej aktywni i chętni (chodzi mi o sferę intymną) dla kobiety natomiast 30-40 lat to apogeum kobiecości i chęci na seks więc jednak, przynajmniej w tej kwestii, młodszy partner wpasuje się w 100%. Zresztą gdzieś czytałam, że 8 lat różnicy to najlepsza opcja dla związku (ale wiadomo, że życie sobie a statystyki sobie
).
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Kobieto.. gdzie Ty się chowasz.. nie możesz znaleźć młodszego kochanka? Oj Kobiety.. nam, a przynajmniej mi i znajomym marzy się romans ze starszą od siebie, osobiście uważam, że wiele kobiet w wieku 40-50 jest bardziej seksowna od sporej części 20latek. Kobieta już zazwyczaj ustabilizowana życiowo, doświadczoną i wie czego chce. Jeśli jeszcze zadbana i aktywna to ideał kobiety dla faceta w wieku 25 - 35. Osobiście marzy mi się taki romans od kilku miesięcy (wcześniej też zwracałem uwagę na starsze od siebie kobiety nawet o 20 lat i wiecej. i jestem na dobrej drodze że starszą koleżanka z pracy.. kamery są tylko przy wejściach z windy więc wizja sexu na własnym biurku w pracy po godzinach (dostęp 24h) jest mrr oby się udało.. aczkolwiek rozglądam się także po portalach, żeby spróbować z kimś nie z firmy, niby fajne relacje ale kto wie czy propozycji nie zgłosi do HR znamy się z 2 mies
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Uważam, że wiek jest w głowie, reszta to tylko cyferki.
Patrzcie, jaki kolega odważny, wkleił zdjęcie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Również jestem zaskoczona tak dużą ilością głosów na "tak". Zwłaszcza jeśli chodzi o związek. Osobiście mam chyba jakoś zaklepane w głowie, że facet powinien być starszy. Teraz jestem 30+ i ostatnio spodobał mi się chłopak właśnie 8 lat młodszy (25), poznany na imprezie u znajomych. Ale jako, że romanse (bez związku) nie koniecznie są dla mnie, porzuciłam myśl o nim jako o kimś więcej niż znajomym. Chociaz fajna chemia była między nami
i nie chodzi o wygląd, bo on wygląda trochę poważniej, a ja ponoć znacznie młodziej Chodzi o obawy w kwestii dojrzałości tak młodego partnera i sytuacji, kiedy on miałby ochotę jedynie na romans. Takich chetnych do romansu ze starszą kobietą jest spoooro. Nawet kolega ze zdjęcia u góry wygląda znajomo 😂 |
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
idac stereotypami to ten mlodszy klarnet zostawi stara ropuche dla 20 lat mlodszej kolezanki z pracy Co za roznica ,czy starszy ,czy mlodszy. Aczkolwiek ja bym nie chciala mlodszego ,bo pracuje w takiej branzy ,ze bycie teraz z 20 latkiem zablokowaloby mnie na wiele lat. Ale wiekszosc osob nie ma tego problemu wiec pi co robic z tego hece ? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

Gdybym miała 30-40 lat i była wolna, raczej wolałabym młodszego faceta (o ile by mnie jakiś zechciał
)

i szuka kochanka/kochanki... ehheee

8 lat różnicy będzie sie rzucało w oczy ? No błagam