Girls pomóżcie! Natręt do mnie dzwoni i wysyła smsy! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-06, 02:05   #31
201804100943
Konto usunięte

Dot.: Girls pomóżcie! Natręt do mnie dzwoni i wysyła smsy!

Cytat:
Napisane przez niepodobna Pokaż wiadomość
jako opiekunka, hostessa i korepetytor...
ale w kazdym z ogloszen jest to dziewczyna.

moze poprostu dała w kość autorce watku i ona tak się chce odegrać?
dokładnie
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 03:05   #32
Dotka90
Zakorzenienie

Wiecie co? Żenada.

Jeżeli chodzi o kogoś, kto jest natrętny, to się go po prostu ignoruję. Reakcja powoduje kolejną akcję, jakież to proste. Jeżeli będziemy reagować, to druga osoba będzie powtarzać swoje czynności, bo widzi reakcje. Jak człowiek przestanie odpisywać na smsy, odbierać telefony, to w końcu drugiej osobie się znudzi, bo ileż można pisać / dzwonić w eter?

A sprawa z nr telefonu to juz w ogóle dziwna sprawa.
Nr telefonu, czyjkolwiek by nie był, nie ma prawa się pojawić na forum, w końcu to jednak jest czyjś prywatny numer, no sorry. A odgrywanie się pt - skoro on nie szanuje mojej prywatności, to ja nie będę szanować jego prywatności, to zagrywki jak z piaskownicy - bo on mnie uderzył łopatką, to ja mu też przywalę!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 08:22   #33
638f7fa24dcaa080c4584eeee13316467de720d4_6201b2a8db192
Konto usunięte

Bardzo ciekawy temat (...)
4 lata temu zaczęłam dostawać anonimowe sms'y i telefony. W nich zawarte były - jak to nazwała Policja - groźby karalne. W ciagu 1,5 miesiąca otrzymałam ponad 1000 wiadomości. Przychodziły o każdej porze dnia i nocy. Nadawca zmieniał numery, kupując kolejne karty pre-paidowe.
Sprawę zgłosiłam na Policję. Sprawcę zatrzymano.
W tej chwili toczy się proces.
Na początku nie reagowałam. Potem odpisywałam z prośbą, by się odczepił.
Następnie odsyłałam mu wiadomości, które ten wysyłał do mnie.
Skoro to nie pomagało, zdarzyło mi sie wysłać kilka/kilkanaście sms'ów w tym samym tonie, co jego.
Dzis wiem, że na takie zaczepki NIE WOLNO reagować. Dziś sprawę natychmiast zgłosiłabym na Policję. Każdy odbiorca bluźnierczych sms ma prawo się bać.
Grożenie komuś pozbawieniem życia nie jest zwykłą wiadomością...

Zazwyczaj Prokurator określa takie działania, jako niską szkodliwość społeczną. Ale trzeba powalczyć.
No bo kiedy mamy zgłosić takie nękanie..? Jak już wylądujemy w szpitalu albo i jeszcze gorzej..?
Wzięłam udział w RwT na ten temat.

Serdecznie pozdrawiam i życzę pomyślnego zakończenia sprawy.
638f7fa24dcaa080c4584eeee13316467de720d4_6201b2a8db192 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 08:52   #34
wanda164
Zadomowienie

do mnie też ktoś wydzwaniał, o różnych porach dnia i nocy (pracuję także w nocy, więc miałam telefon włączony). Mój sposób: odbieram telefon i od razu odkładam na bok, bez słowa; najczęściej do szuflady biurka. Zajmuję się swoimi zajęciami, a gościowi impulsy lecą. Czekał po 5-10 minut, potem się wyłączał. I odechciało mu się.
Stary 2009-08-06, 09:12   #35
mmk
Raczkowanie

ja bym zrobiła tak:

wyłączyłabym telefon na 2-3 dni (ewentualnie na ten czas kupić kartę i przełożyć), potem poprosiłabym kolegę z "jajami" zeby zagrał geja - powiedział, ze odkupił telefon od ciebie i tyle, ewentualnie jeszcze parę razy zadzwonił do niego, ze niby chce się umówić....
Dom mnie wydzwaniał namolny facet z jakijś telefonii komórkowej - nie było to takie uciążliwe jak u ciebie, ale wkurzało mnie bardzo.
Któryś raz odebrał mój maż (puścił na głośnomówiący), ja się zwijałam żeby się nie roześmiać na głos, a mąż takim kobiecym głosikiem (to sobie trzeba wyobrazić)

cos tam o telefonach, a mój mąż mówi "no my z mężem to już mamy takie telefony, bo wie pan, bo my z mężem...."
a potem mąż przeszedł do ataku:
- masz śliczny głosik, a jak się nazywasz
- Marek
- o jak łaaadnie, a gdzie mieszkaaasz?
- w Warszawie
- na troszke daleko, ale nic nie szkodzi, może umówisz sie ze mną na kawę...
itd, itp....
Ja się nie umiałam opanować - ale mój numer na pewno jest zaznaczony jako ciężko zagrozony - bo już z żadnej sieci nie dzwonią.
mmk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 09:17   #36
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Ale żenada. Droga Autorko wątku - czy myślisz, że na wizażu są same tępe pałki, które nie wpadną na to, że ten post to ściema? Litości.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 11:48   #37
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Zmien numer. Po paru miesiacach wroc do starego, moze wtedy juz nie ebdzie dzwonil .
Poza tym ja bym zglosila to na policje. Niewazne ile bedzie to trwalo,. Policja ma obowiazek przyjac zgloszenie bo to nękanie! To jest karalne i nie wazne, ze sprawa bedzie sie ciagnac. Wazne, ze cos z tym zrobisz.
Wazne by koles zobaczyl, ze nie masz zamiaru sie z nim bawic. Moze kontakt z policja go uspokoi.

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 12:13   #38
Fresa
Zakorzenienie

Autorce udał się lepszy żart niż mi ze światowym dniem bez internetu , to trzeba przyznać
Chyba nie sądziła, że Wizażanki są tak naiwne, zeby dzwonić pod nie wiadomo jaki numer ze swoich telefonów???
Jak jesteś tak zdesperowana, a numeru zmienić nie chcesz, bo taki śliczny (hahaha) to naginaj od budki do budki i sama się baw w głuche telefony

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Dziwne. Wpisałam numer w googla i trafiłam na ogłoszenie na gumtree z tym numerem. Dziewczyna szukająca pracy jako opiekunka do dziecka. Hm.
Cytat:
Napisane przez niepodobna Pokaż wiadomość
jako opiekunka, hostessa i korepetytor...
ale w kazdym z ogloszen jest to dziewczyna.

moze poprostu dała w kość autorce watku i ona tak się chce odegrać?
Albo może facet autorki wątku zostawił ją dla tej biednej dziewczyny, którą chce nękać

Swoją drogą wspomniała, ze to jej drugie konto, hm...

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 12:22   #39
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wanda164 Pokaż wiadomość
do mnie też ktoś wydzwaniał, o różnych porach dnia i nocy (pracuję także w nocy, więc miałam telefon włączony). Mój sposób: odbieram telefon i od razu odkładam na bok, bez słowa; najczęściej do szuflady biurka. Zajmuję się swoimi zajęciami, a gościowi impulsy lecą. Czekał po 5-10 minut, potem się wyłączał. I odechciało mu się.
Fajny sposób .

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13608165]Ale żenada. Droga Autorko wątku - czy myślisz, że na wizażu są same tępe pałki, które nie wpadną na to, że ten post to ściema? Litości.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Autorce udał się lepszy żart niż mi ze światowym dniem bez internetu , to trzeba przyznać
Chyba nie sądziła, że Wizażanki są tak naiwne, zeby dzwonić pod nie wiadomo jaki numer ze swoich telefonów???
Jak jesteś tak zdesperowana, a numeru zmienić nie chcesz, bo taki śliczny (hahaha) to naginaj od budki do budki i sama się baw w głuche telefony

Albo może facet autorki wątku zostawił ją dla tej biednej dziewczyny, którą chce nękać

Swoją drogą wspomniała, ze to jej drugie konto, hm...
Jak wyżej - również coś mi tu "śmierdzi". Może i piszesz prawdę, autorko wątku, ale sama dojrzałością nie grzeszysz, skoro tak chcesz załatwiać ten problem.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 12:28   #40
dreaminka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tygrysek007 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Mam problem i to duży.
Jakiś koleś wysyła so mnie "soczyste" smsy o kontekście seksualnym oraz dzwoni do mnie o różnych porach. Mój numer ma prawdopodobnie od kogoś innego, kto mnie zna.
Dzwoniłam do niego, ale nie dociera do tego kretyna, że nie jestem zainteresowana, nie życzę sobie, mam chłopaka, i dzwoniłam na policję! Nie dociera! Jak do ściany.

Dzwoniłam na policję, powiedzieli mi, że mogę to zgłosić pokazując smsy, które dostałam (niestety 90% już wcześniej skasowałam).
Ale z góry pani policjantka powiedziała, że to się będzie długo toczyć i prawdopodobnie nie odniesie żadnego skutku, bo może i za pół roku mu zablokują numer, ale że ma numer na kartę, nic innego nie zrobią. A przecież wtedy może kupić inny starter i od nowa do mnie dzwonić.

Ja nawet nie znam imienia tego kolesia!

Dzwoniłam też do Ery, jako że mam nr w Era na abonament i mam telefon Nokia. Niestety mój telefon nie ma możliwości ściągnięcia aplikacji BLACK LIST, która umożliwiłaby mi zablokowanie tego konkretnego numeru.
Czyli jedyne co mi pozostaje to zmiana numeru ( a mam śliczny numer, jeden z najłatwiejszych i mam go od 10 lat i nie zamierzam go zmieniać, albo zmiana telefonu na inny model - a wlasnie kupilam ten co mam i nie chce go zmieniac). Oficjalne pismo do Ery tez nic nie da, jak mi Pan z BOA wytlumaczyl.....czyli generalnie mam przerąbane.

W związku z tym, proszę Was, drogie wizażanki o przysługę.

Każda z Was ma możliwość ukryć swój nr na tzw numer prywatny i dzwonić do kogokolwiek z numeru prywatnego.

bardzo Was proszę, żebyście zadzwoniły np. dały 2 sygnały do tego kolesia o różnych porach dnia (najlepiej raniutko , albo w nocy, ale nawet w dzień - ważne żeby było tego dużo) - jeżeli będzie miał ze 100 telefonów dziennie ( plus moje) może da sobie spokój z nękaniem mnie.

Czy mogę na Was liczyć?

Nie wiem czy jest to dopuszczalne , żebym podała jego numer tutaj, jeśli nie, to go podam w wiadomości prywatnej każdemu kto jest chętny.

Na razie podaję tutaj, ewentualnie zostanie on wycięty przez szanownych moderatorów/rki, ok?

/ciach numer/

to jest numer tego dupka

W jedności siła!!!!!

nie wiem czy dobrym pomyslem jest to dzwonienie do niego i zabawa z nim, slyszalam o tym ze natretowi mozna wyslac przez bramke "pana tadeusza" to podobno calkiem unieruchamia telefon ale moja rada to zmiana numeru i zaczecie nowego rozdzialu ja bym tak zrobila

Edytowane przez dreaminka
Czas edycji: 2009-08-06 o 12:29
dreaminka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 13:35   #41
tygrysek007
Raczkowanie

to ja dałam te ogłoszenia na gumtree to chyba oczywiste.

ale sluchajcie!

POSKUTKOWAŁO!!!!!!

Facet się załamał, od rana dzwonią do niego ludzie w sprawie pracy, randek i innych!

Napisał mi smsa że błaga żebym skasowała jego numer z ogłoszeń, że przepraszam, że nie chce żadnych awantur już, i że obiecuje że już nigdy nie użyje mojego numeru telefonu!!! jeśli tylko skasuję te ogłoszenia

Dziękuję wszystkim dziewczynom, które pomogły mi w tej sytuacji!!! Jesteście przekochane!

A gnój ma nauczkę, że z babami się nie zadziera! Tak na przyszłość

W tej chwili widzę że tych ogłoszeń nie ma ju na gumtree, ale napisałam do ludzi z Guntree na wszelki wypadek, że to była ściema i żeby skasowali cokolwiek znajdą z tym numerem telefonu

Niniejszym wątek można uznać za nieważny - pełen sukces!!!

Moderatorów proszę o skasowanie wątku lub numeru telefonu w wątkach, jeżeli się da (a jak nie to mi w sumie to wisi )

Ale chcę być fair, jeżeli faktycznie on dotrzyma słowa i już do mnie nie zadzwoni.

Oczywiście zagroziłam mu, że jeśli jeszcze kiedykolwiek dostane smsa albo telefon od niego - ponowię akcję "internet"

No , dziewczyny! W jedności siła!

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

JESZCZE RAZ WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ!!!

Boże nie wiecie nawet jak się cieszę że poskutkowało!!!

Dziękuję!!!!
Stary 2009-08-06, 13:42   #42
moniquesnails
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do moniquesnails GG do moniquesnails

Super rozwiązałaś problem
moniquesnails jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 13:52   #43
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:

ale sluchajcie!

POSKUTKOWAŁO!!!!!!

Facet się załamał, od rana dzwonią do niego ludzie w sprawie pracy, randek i innych!

Napisał mi smsa że błaga żebym skasowała jego numer z ogłoszeń, że przepraszam, że nie chce żadnych awantur już, i że obiecuje że już nigdy nie użyje mojego numeru telefonu!!! jeśli tylko skasuję te ogłoszenia

Dziękuję wszystkim dziewczynom, które pomogły mi w tej sytuacji!!! Jesteście przekochane!

W tej chwili widzę że tych ogłoszeń nie ma ju na gumtree, ale napisałam do ludzi z Guntree na wszelki wypadek, że to była ściema i żeby skasowali cokolwiek znajdą z tym numerem telefonu

Moderatorów proszę o skasowanie wątku lub numeru telefonu w wątkach, jeżeli się da (a jak nie to mi w sumie to wisi )

Ale chcę być fair, jeżeli faktycznie on dotrzyma słowa i już do mnie nie zadzwoni.

Oczywiście zagroziłam mu, że jeśli jeszcze kiedykolwiek dostane smsa albo telefon od niego - ponowię akcję "internet"

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Dziękuję!!!!

Taaaa, Wizażanki ci pomogły

Stary 2009-08-06, 13:55   #44
tygrysek007
Raczkowanie

Wiem, sama się dziwię że na to wpadłam, ale nie mam wyrzutów sumieniam, bo najpierw wykrozystałam wszystkie inne środki, z policją i operatorem włącznie. Poza tym napisałam mu że będzie żałował jak mi nie da spokoju - i widać pożałował (ludzie do niego dzwonili od 6 rano, bo napisałam takie ogłoszenia, że na ich miejscu też bym szybko zadzwoniła hehehehe - np. szukam pracy minimum 4zł /h Kto by nie zadzwonil mnie zatrudnic

Miejmy nadzieje, że dotrzyma słowa i już nigdy więcej do mnie nie zadzwoni.

PS. kochane kolezanki, ktore myslaly, ze sobie robie jaja, ze to nr jakiejs laski ktorej nie lubie, albo inne wymysly - nie kazdy robi sobie zarty i traci czas na prowokacje bez sensu. Trzymam kciuki zeby wam sie taka sytuacja nigdy nie zdarzyla, bo wtedy tez bedziecie miec problem i myslec, co by tu zrobic.

Jak widac, akcja odniosla skutek i na tym pozostanmy (hehe teraz macie przyklad, co zrobic, jak ktos was nęka )

Fresa, nie rozumiem cię dziewczyno :/
Stary 2009-08-06, 14:13   #45
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Brednie.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 14:21   #46
milkNhoney
Rozeznanie

dlaczego nie zamyka się takich wątków?

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 14:21   #47
BrillantE
Raczkowanie

Cała ta akcja jest jak dla mnie dziecinna i żałosna.
Ciekawa jestem ile autorka wątku ma lat

BrillantE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 14:28   #48
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez BrillantE Pokaż wiadomość
Cała ta akcja jest jak dla mnie dziecinna i żałosna.
Ciekawa jestem ile autorka wątku ma lat
Pewnie nascie...
Choc - czasem mozna sie zdziwic.

Ah, jakiez to bylo wysokich lotow - wystawic jakas dziewczyne. Rzucic lwom na pozarcie.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2009-08-06, 14:29   #49
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e
Konto usunięte

po co sie do niego wogole odzywasz ? niech pisze se co chce jesli bedziesz na to odpowiadala to tymbardziej go nakrecasz.
sugeruje rowniez zmiane numeru , to tylko numer . a natreta mozesz sie nie pozbyc jak bedzie bardzo zawziety .

Edytowane przez b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e
Czas edycji: 2009-08-06 o 14:32
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 14:37   #50
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, sama się dziwię że na to wpadłam, ale nie mam wyrzutów sumieniam, bo najpierw wykrozystałam wszystkie inne środki, z policją i operatorem włącznie. Poza tym napisałam mu że będzie żałował jak mi nie da spokoju - i widać pożałował (ludzie do niego dzwonili od 6 rano, bo napisałam takie ogłoszenia, że na ich miejscu też bym szybko zadzwoniła hehehehe - np. szukam pracy minimum 4zł /h Kto by nie zadzwonil mnie zatrudnic

Miejmy nadzieje, że dotrzyma słowa i już nigdy więcej do mnie nie zadzwoni.

PS. kochane kolezanki, ktore myslaly, ze sobie robie jaja, ze to nr jakiejs laski ktorej nie lubie, albo inne wymysly - nie kazdy robi sobie zarty i traci czas na prowokacje bez sensu. Trzymam kciuki zeby wam sie taka sytuacja nigdy nie zdarzyla, bo wtedy tez bedziecie miec problem i myslec, co by tu zrobic.

Jak widac, akcja odniosla skutek i na tym pozostanmy (hehe teraz macie przyklad, co zrobic, jak ktos was nęka )

Fresa, nie rozumiem cię dziewczyno :/
Najprostszym i najlepszym pomysłem była zmiana numeru lub telefonu , co ci Wziażanki doradziły

Taaaa, myslisz, że się gościu wystrszył? taaaa

Stary 2009-08-06, 14:46   #51
BrillantE
Raczkowanie

Cytat:
Najprostszym i najlepszym pomysłem była zmiana numeru lub telefonu , co ci Wziażanki doradziły

No może jak te dziewczyny, które ponoć zadzwoniły powiedziały, że są z Wizażu to się przestraszył

BrillantE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 14:48   #52
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez BrillantE Pokaż wiadomość
No może jak te dziewczyny, które ponoć zadzwoniły powiedziały, że są z Wizażu to się przestraszył
I wyznal to autorce, opowiedzial jej jak trudny byl jego poranek. Ze szczegolami!
Ona cierpliwie wysluchala - usatysfakcjonowana.

Bil sie w piersi - jaki to szatanski plan na niego wymyslila.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2009-08-06, 14:59   #53
wiola1906
Przyczajenie

Ha. Też mi się wydaje, że to jakieś brednie. Pewnie wpadłaś po tym jak jedna wizanka sprawdziła ten numer i znalazła go na gumtree a teraz piszesz, że to Ty umieściłaś coś tu nie pasuje. No ale cóż czasem jak ludziom się nuuudzi ...

Beznadziejna w swojej beznadziejności
wiola1906 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 15:23   #54
chusteczkahaftowana
Raczkowanie

Hmmm, no tak z pewnością ją błagał, żeby usunęła te ogłoszenie Sama napisałaś,że ma numer na kartę więc policja nic nie może zrobić. A skoro ma na kartę to na pewno się przestraszył i na kolanach prosił (a skoro powiedział że jest "fighterem" to już z pewnością). Jeśli się na Ciebie uwziął to nic by sobie z tego nie robił. Mógłby po prostu zmieniać numer telefonu (kartę) czy co tam i miałby to gdzieś.... Obstawiam zemstę na koleżance
chusteczkahaftowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 15:40   #55
tygrysek007
Raczkowanie

żal mi was dziewczyny, że macie takie podejście do życia, tylko wyśmiać i ośmieszyć, dopisywać swoje różniaste historyjki i nie wiadomo co jeszcze

poza tym sorry ale nie prosiłam was o radę tylko o konkretną DOBROWOLNĄ pomoc, na szczęście poradziłam sobie w inny sposób

a na policję tak czy siak się zgłoszę z tymi smsami które mi wysyłał, choc wątpię by to coś dało

jak na razie jest cisza

życzę wam żebyście same nie doświadczyły takiego natręta w życiu, naprawdę

watek wydaje mi się, powinien być zamknięty, bo problem się rozwiązał, a tutaj wizażanki tworzą jakąś dziwną atmosferę i znowu skończy się na zaśmiecaniu forum

jak Pani myśli Pani Moderator?
Stary 2009-08-06, 15:42   #56
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
żal mi was dziewczyny, że macie takie podejście do życia, tylko wyśmiać i ośmieszyć, dopisywać swoje różniaste historyjki i nie wiadomo co jeszcze

poza tym sorry ale nie prosiłam was o radę tylko o konkretną DOBROWOLNĄ pomoc, na szczęście poradziłam sobie w inny sposób

a na policję tak czy siak się zgłoszę z tymi smsami które mi wysyłał, choc wątpię by to coś dało

jak na razie jest cisza

życzę wam żebyście same nie doświadczyły takiego natręta w życiu, naprawdę

watek wydaje mi się, powinien być zamknięty, bo problem się rozwiązał, a tutaj wizażanki tworzą jakąś dziwną atmosferę i znowu skończy się na zaśmiecaniu forum

jak Pani myśli Pani Moderator?
Wątków nie zamyka się na życzenie usera

A na policję to może podać ciebie ten facet za rozpowszechnianie jego danych osobowych bez jego zgody!

Stary 2009-08-06, 16:02   #57
tygrysek007
Raczkowanie

i wnioskując z twoich wypowiedzi pewnie byś się ucieszyła co?
Stary 2009-08-06, 16:41   #58
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez My life be like Pokaż wiadomość
no i co k.... z tego <wkurzony>
co to za chora dyskryminacja

na takich kolesi jest jeden sposób: obić ryj
nie dyskryminacja, ale duzo poczatkujacych uzytkownikow robi prowokacje, stad takie ostrozne podjescie.
zreszta pewnie kiedys zobaczysz taka akcje

Cytat:
wlasnie dlatego z obawy ze przeczyta , dzwonilam juz na policje i do ery.........
moj chlopak jest czlowiekiem bardzo impulsywnym i zazdrodnym
na pewno pomysli (zreszta ja tez bym tak pomyslala od razu) ze to ja dalam temu komus swoj nr, a ja nikomu swojego nr nie daje cholera

nie wiem, no szukam rozwiazania i nie wiem co zrobic...........

zastanawiam sie czy sie z tym kolesiem nie spotkac i nie dac mu w morde
pewnie, daj w marde
chcialabym to widziec

Cytat:

ale sluchajcie!

POSKUTKOWAŁO!!!!!!

Dziękuję!!!!
nie wiem czy to takie oczywiste nie napisalas o tym wczesniej, dopiero jak sie pojawila wzmianka o tym, jasne, oczywiste

Cytat:

Taaaa, Wizażanki ci pomogły
a jak! podtrzymywaly na duchu

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Brednie.
delikatnie mowiac

Cytat:

teraz jej nr pojawi sie w ogloszeniach

Cytat:
Napisane przez wiola1906 Pokaż wiadomość
Ha. Też mi się wydaje, że to jakieś brednie. Pewnie wpadłaś po tym jak jedna wizanka sprawdziła ten numer i znalazła go na gumtree a teraz piszesz, że to Ty umieściłaś coś tu nie pasuje. No ale cóż czasem jak ludziom się nuuudzi ...
wakacje sa, ale juz niedlugo koniec i nie bedzie chorych watkow
Stary 2009-08-06, 17:35   #59
tygrysek007
Raczkowanie

bez sensu

:/
Stary 2009-08-06, 17:48   #60
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez srubka Pokaż wiadomość
pewnie, daj w marde
chcialabym to widziec
Też bym chciała to zobaczyć

Cytat:
a jak! podtrzymywaly na duchu
Aaaa, a ja myślałam, że dziękowała Wizażankom za zmasowany atak telefoniczny coś słabo jarzę

Cytat:
teraz jej nr pojawi sie w ogloszeniach
Bardzo możliwe o tym nie pomyślałam

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości