![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Betterware
Tak na serio to firma tak samo jak oriflame nie daje 30% marży tylko 23% a to jest różnica.
Może ktoś jest z kuj-pom i chciałaby dołączyć do better to zapraszam! ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Ja chciałabym dopisać do super produktów mop z frędzelkami ten zielony. W tej chwili jest po 24,99 zł i to najlepsza cena w tym roku!! Od lutego sprzedałam z 70- sztuk - klientki są bardzo zadowolone!! |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
no i po świętach
![]() Muszę przyznać, że zainteresowanie produktami Betterware nieco mnie zaskoczyło na +. Robiąc "nic" miałam zamówienia na ponad 50 pkt.. a jakby się człowiek trochę przyłożył?... Sama nie wiem. Już 3 razy dawałam sobie "szansę" w Ori i niewiele z tego wyszło ![]() Także się miotam ![]() Nowy katalog jest interesujący i zastanawiam się nad rozszerzeniem swego zasięgu. Przeczytam ich pan marketingowy i się jeszcze zastanowię z kilka razy ![]() Szykuje się jakieś spotkanie w Katowicach z okazji nowego katalogu? Bo mnie nic na maila nie przysyłają, także nic nie wiem, bo i ze swoją sponsorką kontaktu nie mam..
#33 |
BAN stały
|
Zarabia się 30% To jest takie podchwytliwe zadanie matematyczne: jak do 30 zł dodasz 30% to masz 39 zl, ale jak dasz komuś rabat 23% na produkt za 39 zl to zapłaci on 30 zł. Nasz interesuje to pierwsze: kupujesz za 30 zł sprzedajesz za 39 czyli zarabiasz 30%.
Samochodzik mam, wygląda fajnie, ale jeszcze go nie używałem. Ja mogę polecić różowe mleczko - wyczyściło kabinę prysznicową z kamienia, a nie zrobiło tego mleczko innej firmy (renomowanej ![]() ![]() Jest ktoś z Krakowa? 7 jest spotkanie ogólne. A będzie ktoś może 9 w Krakowie na szkoleniu dla przedstawicieli? |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
a ja zawsze dostaje dzień wczesniej wiadomośc o paczce
#35 |
BAN stały
|
W Krakowie rozwozi UPS więc w innych miastach pewnie też. Zawsze dostaje się mejla z informacją o przesyłce.
Teraz są lepsze warunki wpisowego: 10 groszy zamiast 9,9, w prezencie mydło w płynie i jeśli nasze zamówienie przekroczy 100 punktów, to pierwszy prezent z Programu Łatwy Start ma wartość 39.99 (młynek do pieprzu i soli) a nie 19.99 (wieszak na banany i winogrona). Ponadto, jeśli uda nam się w tym miesiącu zaprosić do współpracy osobę, która również zrobi zamówienie za 100 punktów, to za 5,99 dostaniemy zegarek o wartości 100 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wczoraj dołączyłam do Betterware ![]() Tarquin - z tego co wiem to wpis jest 9,90 zł, a jeśli złoży się dowolne zamówienie to dostajemy mydełko milk honey za 10gr. Mam pytanie odnośnie programu "Łatwy Start" czy w styczniu też obowiązuje, jakie są prezenty ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
łatwy start się trochę zmienił przynajmniej pierwszy etap
Wpisowe jest 9,90 Jeśli się złoży jakiekolwiek zamówienie otrzymuje się mydełko milk honey a jeśli za 100 pp otrzymuje się młynek do pieprzu Widzę ze coraz więcej konsultantek z Oriflame wchodzi do Betterware ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
wyczytałam w necie ( na blogu o Betterware) że:
"Zgodnie z zapowiedziami od marca katalogi będą ukazywały się co miesiąc." ![]()
#41 |
Zadomowienie
|
hejka, zastanawiam się nad Batterware
![]() piszecie, że zasady są podobne do Ori. Czyli nie trzeba zamawiać co miesiąc za konkretną sumę czy ilość punktów? Jest może jakaś konsultantka z Warszawy?
#42 |
Rozeznanie
|
Jak możesz to podaj linka do tego blogu
![]() I jednak nici z wspólnej wyprawy na szkolenie do Katowic bo go wcale nie było:-( |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mimo tego ,że mam dobry adres wpisany napisałam też do firmy, by mi dali znać o jakimś spotkaniu czy szkoleniu i cisza.. no nic.. blog, który znalazłam, to http://betterwarewarszawa.bloog.pl ale Pani nie pisze za często. natomiast to jedyny jaki znalazłam w sieci
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
może moja mnie nie informuje, bo powiedziałam że ja tak na własne potrzeby chcę zamawiać, ale jakbym tak 100-200 pp robiła co miesiąc to bym się nie obraziła.
No niby sama mogę się zmotywować ,ale nie znam produktów to i gorzej mi się sprzedaje bo niewiele mogę polecić Może my "dziewczęta ze śląska" jesteśmy w tej samej strukturze, bo z tego co wiem, na śląsku nie ma wielu grup dyrektorskich czy menadżerskich.. Może możemy bywać na tych samych spotkaniach.. Ale możne mam złe informacje.. ![]()
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Hej!
Chciałabym zostać konsultantką ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Mam do Was kilka pytań: -czy zamówienie muszę wysyłać co katalog? -czy w dowolnym momencie mogę zrezygnować z współpracy z Betterware? -ile kosztują katalogi? Bardzo proszę o odpowiedz ![]()
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Dziękuje za odzew
![]()
#49 |
Zadomowienie
|
właśnie, jak to jest - można zrezygnować w każdym momencie?
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podpinam się pod pytania, czekam na pw ![]()
![]() |
#53 |
BAN stały
|
Jenny - masz rację, mój błąd.
Ja korzystam z tej strony: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠biz.pl/index.p...tpage&Itemid=1 ale zastanawiam się nad założeniem własnego bloga. Tam ostatnie szkolenia jakie się odbywały były wymienione. Teraz coś o Warszawskim mowili, ale chyba płatnym. W Krakowie szkolenia rekrutacyjne są co dwa tygodnie, teraz będzie dotyczące planu marketingowego. Podobno nie ma sensu rezygnować z Betterware - po roku braku aktywności system automatycznie wykreśla osobę z szeregów. Program Łatwy Start jest zawsze, po prostu czasami są trochę lepsze zasady ![]() yls - może jakiś system wymiany opinii o produktach? ![]() Edit: Na stronie Pani Magdy Szewczuk sa informacje o szkoleniach: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠com.pl/aktualn...rware-mlm.html Edytowane przez Tarquin Czas edycji: 2010-01-11 o 23:12 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- ja w Beterku jestem od niedawna ale co moge polecić co sama sprawdziłam * torba na ziemniaki - nie mam zastrzeżeń wygodna pojemna kat 1/10 str 39 *płyn uniwersalny-jestem zadowolona i ztego co się orientuje nie tylko ja kat 1/1- str 31 -muchomorek do odkręcania - super kod 57305 w katal 1/10 str 43 *torba na chleb i na bagietki- 36052 str w kat 1/10 str41 * woreczek do prania biustonoszy 38461-na końcu katalogu od koleżanek słyszałam ze fajne sa te pojemniki kolorowe do żywności to narazie tyle ![]()
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Chyba spróbuje bycia konsultantką Betterware
![]() Mam jeszcze kilka pytań: Jak już wypełnię formularz na stronie internetowej to co dalej?Ktoś się do mnie zgłosi?Zadzwoni?Kiedy dostanę katalogi i będę mogła wysłać swoje pierwsze zamówienie? Bardzo proszę o odpowiedź
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hm a może założymy sobie wspólnego bloga i będziemy tam pisac?? co Wy na to? ![]()
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
wiem, ze to żadna rewelacja ale mam zamówienie na styczeń na 100 pp
![]() a czy braki, które ewentualnie by się pojawiły po zatwierdzeniu zamówienia wpływają na opłatę za przesyłkę? (jeśli braki zmniejszą mi te 100 pkt?) bo czego teraz brakuje, to widzę, ale jeśli coś wskoczy w "międzyczasie"?
#59 | |
Zakorzenienie
|
Mi też się udało na 100pp
![]() Jak wbijasz zamówienie to na bieżąco powinny Ci się braki pokazywać, o ten "międzyczas" to nie wiem - powiem Ci jutro jak dostanę paczkę i zobaczę czy wszystko było ok ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.