![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: M*A*D Minerals - wspólne zakupy
Poproszę 2 gel linery:
- ivy league - tidal wave 2x9$=18$-20%=14,4$x2,9zł=41,76zł |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mineral Eye Shadow/Liner Sealant sample 5ml 1,5$ Indelible Waterproof Smudge-Proof Gel Eyeliners Oceanic 8,99$ 1/4 tsp. Sample Jar $2.25: Black Ice Twisted Sultry Cafe Reszte dopisze pozniej ![]() To bedzie wszystko ![]() 3x2,25$=6,75$ 1x1,5$ 1x8,99$ Lacznie 17,24$ -20%=13,80$ Przelew zaraz wysle ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-10-27 o 22:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
po prostu Łinli
|
wszyscy prawie dopisani do zamówienia, w arkuszu można sprawdzić i robic przelewy
![]() ![]() kamilawu, Lemirka, Hexxana-napiszcie mi jak z wysyłką w PL - czy razem z poprzednimi zamówieniami a Hex czy tym razem też list wartosciowy będzie ![]() wasze zamówienia są tak duże, ze zrobię dla was kolejne zamówienie (chyba ze zdecydujecie sie zamówić same, bez pośrednika czyli mnie ![]() przypominam że promocja trwa do 31 października, więc szybkie przelewy wskazane
![]() można się jeszcze zglaszać do następnego zamówienia, na pewno robię jeszcze jedno bo za mało miejsca dla mnie zostało ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-10-27 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Zastanowię się WE, a moje zamówienie rzeczywiście gigantyczne, aż 3 zł. różnicy od kilku innych i na dodatek same sample
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Winlyś to ja się zgłaszam do następnego zamówienia i poproszę http://madminerals.org/catalog.php?i...category%3D141 bazę pod cienie czyli po zniżce - 15,08 zł + wysyłka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Win -nie wiem na które sie załapie i czy bedzie jeszcze jedno, ale zalezy mi na
2 gel linerach: - black out - chocolate mousse 2x9$=18$-20%=14,4$x2,9zł=41,76zł __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Proszę też o nr konta, mogę od razu zrobić przelew. Edytowane przez Hanneke Czas edycji: 2009-10-27 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Winly jednak chyba wolalabym, abys ty robila zamowienie bo nigdy tego nie robilam i nie za bardzo wiem co i jak?;( mam nadzieje ze to nie problem? przelew zrobie kolo 18, mam nadzieje ze jutro pieniazki beda na Twoim koncie
Edytowane przez bestla Czas edycji: 2009-10-27 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Winly czy można jeszcze dołączyć?
![]() Marzę o sypkich cieniach: Alluring Amber Gold Be Kind Crush Coffee Desert Shadow Islander Pizzazz Ponder Sour Apple Vanilla wszystkie SAMPLE IN JAR 2,25 $ x 11 x 2,9 $ = 71,78 zł - 20% = 57,42 zł plus koszt wysyłki z USA wysyłkę w PL proszę razem z EDM, CS, wymianką... ![]() ![]() będę śledzić arkusz i po pojawieniu się dokładnych wyliczeń robię przelew ![]() ![]() edit: Winly napisałam PW z pytaniem o sety... ![]() Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-10-27 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny to ja dopisuję się do listy przy najbliższym zamówieniu.
Interesują mnie cienie 1/4 tsp. Sample Jar chciałabym się jeszcze załapać na promocję - 20%. Ile tych słoiczków to jeszcze nie wiem ale planuję ok. 6 ![]() Będę śledzić wątek, a gdyby ktoś był chętny przygarnąć mnie do zamówienia to piszcie na priv ![]() Ale mi narobiłyście "smaka" na te cienie ![]() Już wybrałam (cienie w słoiczkach): Be Kind Black Ice Navy Twisted Paris Shivers Vibe PURE LIPS - CELESTIAL = 14.99$*3= 44,97+ (koszty wysyłki)
White Lies - Bigger Than Us Edytowane przez yaminishi Czas edycji: 2009-10-29 o 15:48 Powód: aktualizacja zamówienia |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() w związku z tym chciałabym go wykreślić, więc byłoby: 7300 day dreamer pizzazz vibe twisted illegal razem 6x2,25$ czyli 13,5$, po zniżce 10,8$ czyli 31,32 zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Winly - przelew poszedł - a przesyłka może iść razem z MAD
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |||||
po prostu Łinli
|
dzieczyny, dopiero wpadłam do domu po pracy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
można ![]() ![]() Cytat:
![]() chyba z EDM ![]() ![]() Cytat:
![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-10-28 o 08:39 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Jeśli jeszcze się załapię, to prosiłabym o:
5 Pc MEDIUM FOUNDATION SAMPLER http://madminerals.org/catalog.php?i...category%3D152 w słoiczkach i Loose Mineral Yellow Corrector http://madminerals.org/catalog.php?item=32&catid =4&ret=catalog.php%3Fcate gory%3D4 1/4 tsp. Sample Jar $2.25 To razem byłoby 9,99 $ + 2,25 $ = 12,24 $ , - 20 % = 9,8 $, x 2,9 = 28,4 PLN + koszty przesyłki ![]() Da się jeszcze? ![]()
Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałam", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku" ... ![]() Edytowane przez Elliannia Czas edycji: 2009-10-28 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Winlyś - nie, niech CS i EDM będą razem, a baza oddzielnie (pewnie z czymś, jeszcze niewiadomo czym, innym
![]() edit: jeśli można, to proszę dopisz jeszcze jpodkład w słoiczku za 2,25$ - Fair Mineral Foundation razem ze zniżką wychodzi wtedy 20,30 zł. a jeśli już za późno to trudno ![]() Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2009-10-28 o 17:51 Powód: jednak podkład :) |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Winly
![]() Alluring Amber Gold Be Kind Crush Coffee Desert Shadow Islander Pizzazz Ponder Sour Apple Vanilla Frolic Go Fish Rebel UR Marvelous 26,99$ - 20% = 21,60$ x 2,9 zł = 62,62 zł + koszty wysyłki z USA wysyłka w PL razem z innymi zamówieniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
po prostu Łinli
|
OK WSZYSTKO W ARKUSZU (jeszcze tylko Kawa do podliczenie
![]() w zamówieniu 1 brakuje dwóch przelewów, w drugim troche wiecej. Przypominam ze promocja tylko do konca miesiaca, a zbliza sie weekend i przelewy moga nie dojsc, wiec zachecam do żwawych wplat ![]() edit: w zamowieniu 2 tez brakuja dwa przelwy ![]()
#51 |
Zadomowienie
|
Winly jeśli jeszcze można to ja bym prosiła o te cienie:
desert shadow desert sand love love bird vanilla Sample Jar $2.25 5x2,25$= 11.25 $- 20%= 9$x2,9=26.10 zł+koszt wysyłki prosiłabym jeszcze o dane do przelewu, bo nie mam |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
a za przesyłkę też mam płacić 1,62 czy jakaś zmiana?
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Przelew poszedł
![]() to straszne, że mam Cię w zdefiniowanych odbiorcach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Winly, ja chyba pisałam wcześniej, ale może mnie wywaliło, bo faktycznie nie ma postu - wysłałam kasę dzisiaj po południu, więc do jutra przelew powinien się pojawić już
![]()
#57 |
Rozeznanie
|
Hej,
jesli nie jest zbyt pozno to poprosze sampla w sloiczku: -alluring oraz - liner chocolate brown. 2,25+9=11,25-20%=9$ plus przesyłka Przelew zrobilabym dzis wieczorem. Edytowane przez agaku Czas edycji: 2009-10-29 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
po prostu Łinli
|
zamówienie No 1 złożone
![]() ![]() co do osób chcących jeszcze dołączyć... przyjmuje wszystkich ![]() ![]() zamówienie No2 zamknięte (i tak wyszło spore, być moze bedą z niego dwa)
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-10-29 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
po prostu Łinli
|
zamówienie No2 złożone
![]() ![]() ![]()
#60 |
po prostu Łinli
|
M*A*D minerals 3 dolar x3 zł koszt wysyki ok. 6,5$ dzielone na liczbe uczestniczek promocja miala być do wczoraj, dzis jeszcze obowiązuje- być może przedłuzą, ale z góry mówię że nastawiamy się na zakupy bez zniżki (jeśli sie uda ze zniżką, to bedziemy szczęsliwe ![]() zbieranie zamówienia w toku ![]() lista chętnych (czekam na liste waszych zakupów ![]() Hexxana KawaMarcepanowa reniakicia Winly wciaż można się przyłączyc- zgłoszenia przyjmuję tylko do jutra wieczór, chciałabym złożyć zamówienie we wtorek
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-11-01 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.