Nie umiem poradzić sobie z żalem :( - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-08, 08:07   #31
LadyMakbet18
Rozeznanie

Dot.: Nie umiem poradzić sobie z żalem :(

Cytat:
Napisane przez 90agnieszka90 Pokaż wiadomość
Dziś TŻ postąpił wobec mnie niezbyt w porządku.Niby przeprosił wiele razy,niby ja mu wybaczylam ale nadal nie umiem poradzić sobie z żalem ale od rzeczy.

Umówiliśmy się na 11 na dworcu autobusowym.Poszliśmy sobie do sklepu bo chciałam kupić sobie wymarzoną grę.Później pojechaliśmy do mieszkania.Gdy TŻ był w łazience chciałam wyciągnąć z jego reklamówki swoją grę ( wziął mi ją na przechowanie).Miało to być w formie żartu że tak bardzo chce ja zobaczyć a nie że ja mu grzebię Podczas szukania natknęłam się na...drugą grę Zapytałam TŻta skąd ją ma i kiedy ją kupił i odpowiedział że...dziś.Że był na dworcu już po 10 ale pojechał do sklepu w którym byliśmy razem już 2 godziny później Poczułam się oszukana bo o 11 napisał sms że zaraz będzie na dworcu.Spytałam się dlaczego mnie oszukał że był na miejscu dopiero o 11 i dlaczego razem nie poszliśmy po jego grę a on mi powiedział że nie chce żebym mówiła że znowu kupuje sobie nową grę ( to jego taka mała mania).Co najdziwniejsze ja nigdy nie miałam pretensji że lubi grać.Gdybym nie znalazła tej gry to bym się nigdy o niej nie dowiedziała chyba.Co prawda przeprosił mnie za to że mnie oszukał i nie przyznal się że jest w sklepie tylko napisał że nadal w drodze.Może to błahostka ale ja nadal mam mały żal do niego Przecież ja nie mam pretensji o to że lubi pograć bo sama lubię.Nie wiem jak mam przestać mieć do niego ten minimalny żal

Co za świnia z niego.. jestem w szoku. Nie jest ciebie wart.
Jak smiał przyjechac godzine wczesniej?! Powinien cie na kolanach przepraszac, a i tak uwazam, że nie jest ciebie godzien. Znajdz sobie innego, który z chęcią weźmie obrożę na szyję.

Je t'adore mon cheri

Czy tkwisz w toksycznym związku?!

https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=3295
LadyMakbet18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 08:20   #32
kamila2006
Zakorzenienie

dziewczyny mi sie wydaje ze jej nie chodzilo o to ze on kupil sobie gre. tylko o to ze napisal smsa ze jedzie a juz byl na miejscu. uznala to za klamstwo. po prostu ze podal falszywa informacje co do miejsca w ktorym sie znajduje. (tak jak moj przypadek 1 strona. pisal ze spi a szedl sie bawic) a nie chodzi autorce o tą gre chyba ;/ tylko ze ja oklamal w smsie. ale wydaje mi sie ze takie klamstewko to nic.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 10:56   #33
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
dziewczyny mi sie wydaje ze jej nie chodzilo o to ze on kupil sobie gre. tylko o to ze napisal smsa ze jedzie a juz byl na miejscu. uznala to za klamstwo. po prostu ze podal falszywa informacje co do miejsca w ktorym sie znajduje. (tak jak moj przypadek 1 strona. pisal ze spi a szedl sie bawic) a nie chodzi autorce o tą gre chyba ;/ tylko ze ja oklamal w smsie. ale wydaje mi sie ze takie klamstewko to nic.
Ja nie widzę w tym smsie kłamstwa. Był w sklepie i wracając z niego na dworzec napisał jej, że zaraz będzie. Przecież nie stał 2 godziny na dworcu.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 10:58   #34
ufopatka
Raczkowanie

Cytat:
No wlasnie... a wiekszosc dziewczyn nabija sie z autorki za ta gre.
ufopatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 11:38   #35
Mariie
Przyczajenie

Cytat:
nie chce zakladac nowego wątku podepnę sie tutaj bo mam sprawe odnosnie klamstw. tż napisal mi keidys ze idzie spac eska na dobranoc 2 miesiace pozniej okazalo sie ze nie poszedl spac tylko z kumplami na impreze. kiedy sie o tym dowiedzialam wciaz klamal i twierdzil ze siedzial w domu. nawet kumplom powiedzial zeby jakby co go kryli. jednak prawde wyszla na jaw. czy uwazacie takie cos tez za drobne klamstwo? dodam ze to sprawa sprzed dlugiego okresu temu... a do dzis tz twierdzi ze mnie nie oklamal.

Ja bym na pewno tak tego nie zostawiła. W końcu okłamał Cie. I tak to należy traktować. Warto o tym porozmawiać, dlaczego Ci nie powiedział, co to była za impreza i czemu Ciebie na nią nie wziął. Nie należy, według mnie, rozdrapywać tej sytuacji w nieskończoność i robić afery. Po prostu porozmawiaj ze swoim facetem na spokojnie i powiedz, że zgadzasz się na to żeby wychodził gdzieś ze swoimi kumplami (bo przecież nie możesz mu zabronić), ale ty chcesz o tym wiedzieć. Powiedz, że jest Ci przykro, że nie był z Tobą szczery i wyraźnie uświadom mu jak się z tym czujesz a na pewno dojdziecie do porozumienia.
Mariie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 11:42   #36
ashlix
Zadomowienie

I to jest powód, żeby zakładać wątek ? ;|
Dziewczyno, Ty chyba nigdy problemu nie miałaś, że takimi rzeczami się przejmujesz.
Stary 2009-08-08, 11:49   #37
illuvies
Wtajemniczenie

No ale litości - chłopak się trochę spóźnił, ale uprzedził - dziewczyna nie czekała na niego na dworcu jak ta głupia - a czemu ma mieć pretensje o to, czemu się spóźnił, jeśli to nie było 2h? (Mi tak TŻ potrafił zrobić, i jeszcze nie rozumiał mojego zdenerwowania).
illuvies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-09, 09:42   #38
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

To, że kupił sobie grę, to w ogóle żaden problem.
Mnie zastanawia coś innego: czy gdyby kupił ją przy Tobie, wypominałabyś mu to? Miała pretensje? Bo z boku tak to wygląda...
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
srebrnykot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-09, 11:13   #39
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

No ja wiem, że autorce nie chodzi o grę, tylko o "kłamstwo"... Tylko, że ja tu w ogóle nie widzę żadnego kłamstwa (wyszedł ze sklepu, powiedział że niedługo będzie i ruszył na dworzec) - nie rozumiem za co on ją w ogóle przepraszał... Podejrzewam, że dla tzw świętego spokoju bo inaczej by cały dzień miał przewalony z obrażoną o "kłamstwo" dziewczyną.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości