![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Nie umiem poradzić sobie z żalem :(
Cytat:
Co za świnia z niego.. jestem w szoku. Nie jest ciebie wart. Jak smiał przyjechac godzine wczesniej?! Powinien cie na kolanach przepraszac, a i tak uwazam, że nie jest ciebie godzien. Znajdz sobie innego, który z chęcią weźmie obrożę na szyję. ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mi sie wydaje ze jej nie chodzilo o to ze on kupil sobie gre. tylko o to ze napisal smsa ze jedzie a juz byl na miejscu. uznala to za klamstwo. po prostu ze podal falszywa informacje co do miejsca w ktorym sie znajduje. (tak jak moj przypadek 1 strona. pisal ze spi a szedl sie bawic) a nie chodzi autorce o tą gre chyba ;/ tylko ze ja oklamal w smsie. ale wydaje mi sie ze takie klamstewko to nic.
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja bym na pewno tak tego nie zostawiła. W końcu okłamał Cie. I tak to należy traktować. Warto o tym porozmawiać, dlaczego Ci nie powiedział, co to była za impreza i czemu Ciebie na nią nie wziął. Nie należy, według mnie, rozdrapywać tej sytuacji w nieskończoność i robić afery. Po prostu porozmawiaj ze swoim facetem na spokojnie i powiedz, że zgadzasz się na to żeby wychodził gdzieś ze swoimi kumplami (bo przecież nie możesz mu zabronić), ale ty chcesz o tym wiedzieć. Powiedz, że jest Ci przykro, że nie był z Tobą szczery i wyraźnie uświadom mu jak się z tym czujesz a na pewno dojdziecie do porozumienia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
No ale litości - chłopak się trochę spóźnił, ale uprzedził - dziewczyna nie czekała na niego na dworcu jak ta głupia - a czemu ma mieć pretensje o to, czemu się spóźnił, jeśli to nie było 2h? (Mi tak TŻ potrafił zrobić, i jeszcze nie rozumiał mojego zdenerwowania).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
stary jednooki dachowiec
|
To, że kupił sobie grę, to w ogóle żaden problem.
Mnie zastanawia coś innego: czy gdyby kupił ją przy Tobie, wypominałabyś mu to? Miała pretensje? Bo z boku tak to wygląda...
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
No ja wiem, że autorce nie chodzi o grę, tylko o "kłamstwo"... Tylko, że ja tu w ogóle nie widzę żadnego kłamstwa (wyszedł ze sklepu, powiedział że niedługo będzie i ruszył na dworzec) - nie rozumiem za co on ją w ogóle przepraszał... Podejrzewam, że dla tzw świętego spokoju bo inaczej by cały dzień miał przewalony z obrażoną o "kłamstwo" dziewczyną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.