![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wysoka chuda modelka czy niska pulchniejsza?
szczupla jest np. Natalie Portman
a Renee Zellweger jako B. Jones wyglada o niebo lepiej - moim zdaniem - niz w swojej 'zwyklej' (czy jak to nazwac) sylwetce...
![]() |
#32 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A jeśli ktoś twierdzi, że Bellucci jest pulchna ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Dla mnie Natalie jest chuda. Renee zresztą też. Skóra na kościach, brak krągłości.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Szczupłe, ale nie chude - z biustem i biodrami. Koniecznie wysokie.
Wiem, że modelki mają sie nie rzucać w oczy, tylko prezentować ubrania, ale wydaje mi sie, że na zwyczajnie szczupłej, a nie bardzo chudej dziewczynie wszystko wygląda lepiej. Tak samo w sklepie coś może wisieć na wieszaku i wygląda ok, a jak ktoś ubierze to jest śliczne. Przepraszam za porównanie, ale taka prawda, że modelka i tak robi za wieszak...
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o szczupłe, to dla mnie idealnymi przykładami są :
Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Marissa Miller, Jessica Alba.
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Belluci to kobieta przepiękna, klasyczna.. ahh
![]() ![]() tylko, ze jak ona jest pulchniejsza to ja nie wiem co ja jestem.. nogi, brzuszek, talię ona ma szczuplutkie a "wydaje" się większa tylko dlatego, że ma biust i sensowną propocję między talią a biodrami - bez tego biustu to na pewno by mało się od modelek różniła a co do kobiet dalej - uwielbiam sylwetki takie jak właśnie Belluci poza tym pięknę ciało ma Jessica Alba ( a przynamniej miała zanim sie mocno nie odchodzuiła)- ot kobiety nie bardzo chude, szczupłe zgrabne proprocjonalne i najlepiej nieco wysportowane podsumowujac jak dla mnie wazne są proporcje i zarówno ładna będzie szczuplutka dziewczyna ( z tych szczuplejszych uwielbiam modelki VS.. niektórzy mówią, że to nie modelki ale jak dla mnie to akurat a ciała najlepsze modelki) jak i większa osoba typu Beyonce - biodra ma, uda ma , brzuszek płaski biust jest.. ładnie wygląda chociaż do chudzinek nie należy = no i poruszono ważną kwestię, ja na tych wszystkich wybiegach na moje ciało nic nie widze.. bo szyją na płaską klatę i brak bioder.. a ja potem chodzę po sklepach i muszę zmieścić albo mój biust w koszulkkę rozmir S/M (bo taka mi pasuje w talii) albo nie widac mojej talii w koszulce L/Xl ( bo w taką mi się mięsci biust)... czy ktoś mogłby szyc czasem nam kobiety z talią biustem i biodrami ? czy ja dużo wymagam ?
![]() |
![]() |
#36 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wam się po prostu "pulchna" źle kojarzy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli dobrze zrozumiałam Ciebie, autorko, to chodziło Ci o to, co się podoba większości, ogółowi, tak?
Powiedziałabym, że kanon piękna, tylko że moim zdaniem taki klasyczny kanon piękna nijak ma się do lansowanego obecnie 'ideału'. Ogólnie podobają się kobiety szczupłe (nie wychudzone. Szczupłość to sprawa też budowy sylwetki, znałam dziewczynę, która nosiła ten sam rozmiar co ja, z tym, że ona wyglądała na znacznie ode mnie szczuplejszą, a wzrost miałyśmy podobny), proporcjonalne, z krągłościami. Z tym, że znam facetów, którym podobają się "niskie grube" i takich, którzy nie wystartują do laski powyżej rozmiaru 36. To brzmi banalnie, ale każdy ma inny gust, inną tolerancję na "inność".
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Po kolei niżej wstawiam fotki
chuda - Lindsay Lohan szczupła - Marcia Cross moim zdaniem optymalna, normalna - Marilyn Monroe okrągła - Mariah Care gruba - Kirstie Alley Ja to tak klasyfikuje ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Tylko pulchniejsze są piękne. Szkieletorów nie trawię (może właśnie przez to nie przepadam za oglądaniem typowych pokazów mody).
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Pani Buka
|
ja się zgadzam z klasyfikacją rapifen
![]() są różne gusta, ja nie ukrywam że podobają mi się szczupłe (ale nie chude), długonogie piękności którą nigdy nie będę ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
hmmm... a ja ostatnio zastanawiam sie jakim facetom podobaja sie chude dziewczyny? takie bez piersi i pupy? Chyba tylko takim ktorzy maja duze parcie na innych... facetów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.