|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy chcę się poczuć.../wyliczanka/
dziewczęco- fuj, nigdy!
romantycznie- Carla Fracci, Esprit de Fleurs sportowo- nie zdarza się stylowo- Prada Intense Deluxe, gdyby ją tylko gdzieś dorwać i Chanel Eau Premieresm... melancholijnie- Tumulte pour homme retro- chyba Eau Premiere można tutaj wpisać, i okropny, najokropniejszy, perwersyjnie przyciągający Arpege Lanvin nieposłusznie- Angel sobą- Black Bvlgari Pozwolę sobie dodać kilka bardzo mi tutaj potrzebnych: seksownie (no musi tu być)- nie mam pomysłu. Tzn. Dzing! jest seksowny i M7 jest seksowny, ale nie używam ich dlatego, że są seksowne kobieco- Carla Fracci, Perles gotowa na wszystko!- Gris Clar, Piment Brulant, Perles zen- Gris Clar (żaden paradoks) bezpiecznie- Daim Blond pięknie- Rose Kashmirie
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
dziewczęco - L de LL
romantycznie - Champs-Elysees, Dolce Vita sportowo - Eee...au des Merveilles - bardzo naciągane, wakacyjno-spływowe skojarzenie stylowo - Coco Chanel smętnie - Lou Lou, Tendre Poison retro - Shalimar nieposłusznie - Kingdom edp, Smok edp seksownie - Narciso Rodriguez For Her edt beztrosko - Sheer Obsession sobą - Dune, Must A tak w ogóle to chciałabym się przywitać na forum ![]() |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Witaj Noele! I fajnie, że wzięłaś udział w zabawie
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2009-08-09 o 20:00 |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jakos nie potrafie do niej znalezc odpowiedniego zapachu
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Swietnie Pirokseno , że możemy popisać o jakże ważnych funkcjach pachnidła : jako maski,kostiumu, generatora nastroju i modyfikatora samopoczucia oraz zachowań - zresztą nie tylko osoby wypachnionej:
dziewczęco - nie lubię emploi a la dzidzia piernik, więc dziewczęcości przydałabym sobie klasyczną Diorissimo romantycznie - La Violetta Annick Goutal sportowo ( miodowo) - Miel de Bois stylowo - Safran Troublant, Cadjmere, Mitsouko smętnie - nie lubię jak zapachy smęcą , ale bardzo pięknym smęcicielem jest Gucci edp ( brązowy) retro - L'Air du Temps nieposłusznie i beztrosko - Słoń, Yvresse uwodzicielsko - czyli uwodzić jakby sie wcale uwodzić nie chciało, pachnieć dumnie, powściagliwie, chłodnawo, a z klasą - Chanel 19 sobą - Une Rose Chypree , której jeszcze nie mam, Mitsouko a jakie perfumy pachną według Was inteligencją ? , bo dla mnie inteligentne są Aromatics Elixir
Edytowane przez Mitsouko Czas edycji: 2009-08-09 o 21:24 |
|
|
|
|
#36 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
dziewczęco - Baby Doll. Funny!, Gucci EDP II, Stella Sheer 2008 - lekko, wdzięcznie, uroczo
romantycznie - nie jestem specjalistką od romantyczności raczej Może Still J.Lo?...sportowo - no z tym klimatem to też nie jestem za pan brat stylowo - Opium, Prada EDP, czarna Coco smętnie - nostalgiczny Le Baiser du Dragon, ale smętny to chyba nie jest najlepsze słowo retro -Boudoir, Ombre Rose nieposłusznie i beztrosko - Herba Fresca, Dianthus, Fantasy Midnight uwodzicielsko -Angel, Opium, czarna Coco sobą - Angel, Le Baiser du Dragon, Avignon i wiele, wiele innych ![]() inteligentne - Kyoto
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczęco- Night Aoud M.Micallef , Maroussia
romantycznie- Amethyste Durbano sportowo- Demeter Ocean stylowo- Rock Crystal, Kyoto melancholijnie- Kyoto, Ouarzazate retro- Hypnotic Poison [jakoś tak mi się ta omszała wanilia kojarzy :P] nieposłusznie-Avignon, Poison Ivy sobą-Avignon, Kyoto, Black Cashmere, Jade ,albo Ambre Fetishe seksownie -Boudoir, Crystal Noir ,albo Black Orchid Toma Forda, Ambre Fetishe! ![]() kobieco- Amouage Lyrics, Ambre Fetishe, Daim Blond gotowa na wszystko!-Bandit Pigueta bezpiecznie- SL Louve, Cinnamon Bun pięknie- Ambre Fetishe Dodaje ![]() schłodzona- Libertine V. Westwood, Ocean Demeter, Poison Ivy rozgrzana-cinnamon bun, L de Lolita |
|
|
|
|
#38 |
|
czyli Endżi
|
dziewczęco - Baby Doll YSL romantycznie- cytując klasyka "fuj, nigdy!" sportowo- kiedy uprawiam sporty to perfumy mnie drażnią i dekoncentrują. Ale kiedy osiągnę poziom wyczynowego motocyklisty (haha, za jakieś 10 lat ) i będę szusować w iście sportowy sposób to zdecydowanie Garage CdGstylowo- Shalimar EDT Guerlain melancholijnie- pomysłu nie mam. Raczej jest mi to obcy stan retro- nadgryzione zębem czasu Mitsouko Guerlain. Ale wtedy czułabym się tak retro, że padłabym trupem ![]() nieposłusznie- Coze Parfumerie Generale sobą- Angel Muglera seksownie (bo sobą )- Angel Mugleragotowa na wszystko!- również Angel Muglera! ![]() zen- Kyoto CdG pięknie- Addict Diora Od siebie dodam diabelnie skora do zemsty: Eloge du Traitre, Etat Libre d'Orange spokojna: Brown, Sephora
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczęco - Stella / Nina
romantycznie - jeszcze nigdy nie chciałam się tak poczuć ![]() sportowo - Max Mara edp / Fuel for Life stylowo - Black Cashmere, Black Orchid smętnie - tak to nie chcę na pewno, no bez przesady ![]() retro - Ombre Rose albo jakieś inne kwiaty z pudrem nieposłusznie - to wymagałoby dłuższego wywodu ![]() sobą - Black Orchid uwodzicielsko - Gloria widoczna - Idole de Lubin
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Dorzucam garść nowych
bajkowo - Lolita EdP (chociaż coś mi w niej nie gra tak do końca )nieśmiało - Noa Fleur widocznie - Classique EdT, Organza Indecence jak z horroru - Theoremainteligentnie - Pleasures Lauder?
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
bajkowo - Fantasy
nieśmiało - Inside widocznie - Kashmina, bo inni ją czują a ja zazwyczaj niet Poza tym to najczęściej komentowany zapach na mnieinteligentnie - Rubylips, ale to tylko dlatego, że udawało mi się w nim zdawać każde zaliczenie z anatomii i tak mi się teraz z inteligencją kojarzy
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
bajkowo - Insolence EdP;
nieśmiało - Noa, Ombre Rose; widocznie - Boudoir, Insolence, Classique, Mauboussin; inteligentnie - znów Insolence EdP (chyba obłąkana jestem ).
|
|
|
|
|
#43 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
dziewczęco - Envy Gucci
romantycznie - Eternity CK sportowo - L'eau Par Kenzo stylowo - Allure Chanel smętnie - żaden zapach nie nastawia mnie w ten sposób retro - Dune Dior nieposłusznie - Angel TM uwodzicielsko - Ange ou Demon sobą - Alien TM bajkowo - Hypnotic Poison Dior nieśmiało - Innocent TM widocznie - Kenzo Por Homme ![]() jak z horroru - Opium YSL inteligentnie - Alien TM
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
bajkowo -Jade Durbano
nieśmiało -M.Micallef Patchuli jak z horroru-Avignon widocznie - Lolita :P [chmury Lolity ciężko nie zauważyć ]inteligentnie - Rock Crystal, Kyoto |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczęco - Burberry Brit Red
romantycznie Innocent sportowo Mexx Woman, Eclat D'Arpege, S. Tacchini O-Zone stylowo J. Sander Style, Armani Pour Femme smętnie BC, Cocon YR retro Shalimar, Coco Mademoiselle nieposłusznie Tea for Two sobą Innocent, Cacharel Gloria, Theorema, Cinema bajkowo Belle de Minuit nieśmiało Innocent widocznie Prada irysowa jak z horroru BC inteligentnie MaxMara klasyczna, Organza z niektórymi miałam problem, z większością miałam
|
|
|
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
dziewczęco - I love love
romantycznie - Miracle so Magic sportowo - Etra edt stylowo - Coco M smętnie - BC retro - Shalimar nieposłusznie - Insolence edt sobą - Omnia, NR for Her edt |
|
|
|
|
#47 |
|
Nindżopesz
|
Dodaję i ja:
seksownie/uwodzicielsko - Black Cashmere, Poison kobieco - oj nie lubię stricte kobiecego stylu... Niech będzie Dolce Vita albo Tendre Poison zen - Kyoto, Tumulte PH bezpiecznie - Neonatura Cocoon, Belle de Minuit, Botrytis bajkowo - to straszne ale nie mam pomysłu nieśmiało - nie chcę perfumami pogłębiać swej wrodzonej nieśmiałości ![]() widocznie - Avignon jak z horroru - Fumidus, Black Tourmaline, Fireplace, Holy Smoke inteligentnie - a bo ja wiem, Nu EDP, Gucci PH |
|
|
|
|
#48 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziewczęco- Violetta Penhaligons
romantycznie- Ombre Rose sportowo- stylowo- Soir de Lune melancholijnie- retro- Boudoir nieposłusznie-Black Cashmere sobą-Prada Irysowa seksownie -Angel kobieco- Musc Maori na przykład gotowa na wszystko!- bezpiecznie- Theorema
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
dziewczęco Baby Doll YSL, O de L'Amour YR, She Wood
romantycznie Too Much Champs Elysees, Fragile EDP sportowo Eau Dynamisante Clarins, Oui Lancome, Rush 2, Grosellina czasem stylowo Cristobal Balenciaga, Coco Chanel, Eau du Soir (z próbek niestety )kobieco Escada Collection, Tigre Kenzo, Hiris, Cristalle EDP, Botrytis smętnie BC, Nature Millenaire, Nu EDP retro Shalimar (light), Anais Anais, Fabourg 24 uwodząco Gucci EDP, Youth Dew Ambre Nude, Pure Poison nieposłusznie Trussardi EDT, Cabochard, Rive Gauche bajkowo Lolita Lempicka (na razie z próbki ), OIwidocznie Soir de Lune Sisley, Boudoir, Mahora inteligentnie Prada Infusion d'Iris, White Patchouli Tom Ford pewnie i profesjonalnie Chanel no 19 EDT i inne lekkie szypry np Y YSL spokojnie Zen Shiseido 2000, Cocoon YR smakowicie Gloria, Belle de Minuit, Hypnotic Poison, Amethyst Lalique, All About Eve wakacyjnie Celine Oriental Summer, Balmya, Eau de Dolce Vita sobą - wszystkie powyższe
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2009-08-10 o 19:01 |
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
dziewczęco - Black XS for her
romantycznie - Narcisso Rodrigues For Her EDP sportowo - nic stylowo - Cinema EDP smętnie - Loukhoum, Eden, Deep Night retro - Palazzo, Botrytis nieposłusznie - Maitresse sobą - Addict sexy - Verry Irresistible bajkowo - Rock'n'Rose nieśmiało - Amour Kenzo widocznie - New Haarlem, Shalimar jak z horroru - dla mnie będzie to Poison Tendre inteligentnie - Omnia |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczęco - I love love Moschino
romantycznie - Magnetism sportowo - Ck in2u stylowo - Chance smętnie - Cocoon YR retro - Pure Poison nieposłusznie - BC sobą - Crystal Noir edpbajkowo - Midnight Fantasy nieśmiało -Hypnose widocznie - HP jak z horroru - Alieninteligentnie - Dolce Vita Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2009-08-14 o 23:28 |
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
dziewczęco - Nina
romantycznie - Kenzo Le Monde sportowo - Ocean Dream Giorgio Beverly Hills stylowo - Organza smętnie - nie chcę czuć się smętnie retro - Insolence nieposłusznie - Classique edp seksownie - Crystal Noir beztrosko - Dolce Vita sobą - j.w, Code edp i Innocent bajkowo - Hypnotic Poison nieśmiało - nigdy tak się nie czuję ![]() widocznie - Alien i konieczne Słoń! jak z horroru - horror to dla mnie Youth Dew inteligentnie - klasyczna Prada Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2009-08-13 o 22:00 |
|
|
|
|
#53 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niesmialo-J'adore ![]() Widocznie-Alien,Dune i DKNY Delicious Night Jak z horroru-tu rowniez Alien i DKNY Delicious Night w tych zapaszkach nie ma szans,zeby ktos Cie nie zauwazyl hehe Czasem lubie ludzi postraszyc Mysle tez,zeby oswoic sie z Angel-choc to na razie te perfumy mnie strasza ale kto wie??? Moze sie przekonam do nich![]() Inteligentnie-Chanel Allure
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo fajny wątek ![]() dziewczęco- Nina, Sweet Darling kobieco- Cristobal, Red Cap romantycznie- Ode au reve sportowo- Marc O'Polo stylowo- Red Cap smętnie- Pleasures retro- L'air du temps nieposłusznie- Amarige Mariage, Magie Noire, Słonik sobą- Brit edp, Wish, Lolita edp, Słoń (moje ulubione) widocznie- Słoń, Ultraviolet seksownie- The Parfum inteligentnie- Magie Noire, Red Cap |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczęco - Bright Crystal
romantycznie - Black Cole'a sportowo - Be Delicious stylowo - Shalimar smętnie - le Baiser du Dragon retro - Chanel Coco nieposłusznie - Gucci PH sobą - Ange ou Demon bajkowo - Innocent nieśmiało - Poeme widocznie - Alien, Angel jak z horroru - Poison/Avignon |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęco-Baby doll
Romantycznie-D.V,Eternity Sportowo-Mexx Fly High Stylowo-Prada,Allure Nieposłusznie-Angel Sobą-Angel,M.F,D.V Bajkowo-LL |
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczęco - Moschino I love love
romantycznie - Bvlgari Omnia Améthyste sportowo - Addidas Taki różowy stylowo - Ck Euphoria smętnie (w sensie nostalgicznie?) - DKNY Delicious at night retro - nie mam nieposłusznie - Armani Diamonds sobą - zapach mojej skóry wystarczy
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
dziewczęco -Promesse
romantycznie - Innocent sportowo - ? stylowo - Perles smętnie - Nu retro -Coco EDP nieposłusznie - Agent Provocateur sobą - Organza Indecence bajkowo - L LL nieśmiało - Noa widocznie - Dolce Vita jak z horroru - Mauboussin EDP inteligentnie - Feminite du Bois |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczęco - Miss Dior Cherie
romantycznie - Agent Provocateur edp sportowo - pleasure EL stylowo - DolceVita smętnie - halloween retro - Boudoir nieposłusznie - habanita sobą -night aoudbajkowo - Lolita EdP (chociaż coś mi w niej nie gra tak do końca )nieśmiało - Divine by Oriflame widocznie - hypnose jak z horroru - Avignoninteligentnie - Max Mara femme |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
O, jak tu fajnie
dziewczęco - Eau de Kookai. I Bois de Violette. romantycznie - yyy. Yyyyyyy. Nie wymyślę. ![]() sportowo - nie mam pomysłu. Może wakacyjnie? Wtedy pasuje mi Eau des Merveilles stylowo - Cabaret smętnie? ja powiem jesiennie, bo dobrze mi się kojarzy - ogólnie jesienna ze mnie dziewczyna - Le Baiser du Dragon retro - Aromatics Elixir nieposłusznie - Avignon sobą - Mauboussin EdT. Black Cashmere. FdB. zen - Kyoto sprząta wszystkie inne skojarzenia bajkowo - Chergui nieśmiało - Black Cashmere widocznie - Agent Provocateur jak z horroru - ale tak pozytywnie? w takim razie Habanita. bardziej zombiowatych skojarzeń nie zobrazuję flakonem, jeszcze kogoś urażę inteligentnie - Jade Durbano bezpiecznie - Daim Blond
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.

i Chanel Eau Premiere

Może Still J.Lo?...

)
- Theorema