Jacy sa polscu faceci.. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-08, 21:25   #31
shockwaves
Wtajemniczenie

Dot.: Jacy sa polscu faceci..

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
Nie, no te to tez "dlugie i niedomyte" ha ha ha
To jeszcze dorzucam fryzurę disco polo http://www.youtube.com/watch?v=EDrOriKrV3g widoczna dobrze w 30 sekundzie!

A tak serio pierwsze skojarzenie z polskim facetem, ale takim starszym, to duży brzuch. Masakra po prostu, nieliczni faceci trzymają formę po 50tce z tego co obserwuję.
Stary 2009-08-08, 21:25   #32
illuvies
Wtajemniczenie

Cudze chwalicie, swego nie znacie...
Norma. Dopóki nie zaczniemy swoich synów wychowywać na porządnych facetów - nic się nie zmieni.
illuvies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 21:26   #33
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Straszna generalizacja.
Wśród każdej narodowości spotkać można bardziej i mniej wartościowe osoby, po prostu. A podpinanie pod to na siłę narodowościowej etykietki jest, przynajmniej dla mnie, sztuczne i absurdalne.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
srebrnykot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 21:27   #34
Letike
Rozeznanie

GG do Letike

Cytat:
Napisane przez shockwaves Pokaż wiadomość
Jedyny pewnik o polskich facetach jest taki, że lubią piwo. Każda inna cecha to będzie tylko stereotyp.
Obalam, mój tata nienawidzi piwa ;]

I muszę przyjąć gratulacje, bo takowego rodzynka upolowałam ;] Ostatnio wołami mnie na "upiora w operze ciągnął" , w każdą niedzielę, zakłada koszulę i spodnie od garnituru i jeszcze tam kilka pozytywów by się znalazło ;] Co lepsze! Ma braci! ;p

Nie ma co generalizować, bo nasi narodowi panowie są jacy są. Każdego rodzaju po trochu. A Ci najfajniejsi dobrze się ukrywają, bądź są dobrze ukrywani ;p dlatego na ulicach ich nie widać!
Stary 2009-08-08, 21:27   #35
shockwaves
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez go2me Pokaż wiadomość
możliwe, no ale zauważam już od 2óch lat chłopaki zaczynają robić sobie na głowie różne modniesze fryzurki
Tak i zaczesują grzywkę na czoło, stylizując się albo na emo, albo na faceta, który nie jest hetero.
Stary 2009-08-08, 21:27   #36
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Na ktorej maja jedna z dwoch obowiazujacych fryzur: lyso, ew zelik (lub dlugie nieumyte kudly dla nielicznych m.in metali )
oj czepiasz się tych biednych mężczyzn
Cytat:
Ojjj nie wszyscy, znam takich, u których wypicie zaledwie 2 piw powoduje fazę, jaką przeciętny Kowalski uzyskuje po wypiciu piw sześciu ;p
a tu wyjątek potwierdza regułę

nie no, żartuję, polak jak polak, choć trzeba przyznać, że mocną głowę ma
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 21:29   #37
KarolinaK
Zakorzenienie

Re: Dot.: Jacy sa polscu faceci..

Zalezy na jakiego mezczyzne sie trafi .
Ja akurat mam nieprzyjemne doswiadczenia .
Ale jak czytam wypowiedzi dziewczyn na wizazu to zdarzaja sie calkiem porzadni .
Niestety moje znajome jedynie narzekaja .
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 21:29   #38
shockwaves
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez srebrnykot Pokaż wiadomość
Straszna generalizacja.
Wśród każdej narodowości spotkać można bardziej i mniej wartościowe osoby, po prostu. A podpinanie pod to na siłę narodowościowej etykietki jest, przynajmniej dla mnie, sztuczne i absurdalne.
A dla mnie nie. Każdy naród ma swoją mentalność. Polacy są np zawistni. Oczywiście nie my sami, tylko cała reszta

Cytat:
Napisane przez Letike Pokaż wiadomość
Obalam, mój tata nienawidzi piwa ;]
No wiesz co cała teoria, nad którą pracowałam 21 lat legła w gruzach.
Stary 2009-08-08, 21:30   #39
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez go2me Pokaż wiadomość
możliwe, no ale zauważam już od 2óch lat chłopaki zaczynają robić sobie na głowie różne modniesze fryzurki
Szkoda, ze nie zajma sie tym, co maja w glowie. No ale jak maja to zrobic, jak wg wlasnego MEGAHIPEREGO sa juz geniuszami na miare ajnsztajna. Najlepszy przyklad dla mnie byl w mojej pracy. Jestem nauczycielem angl i wlasciwie jestem bilingwalna (mowie po angl jak po polsku) i co drugi napotkany Polak, ktory jest/byl w UK uwaza, ze mowi po angielsku jak profesor oxfordu, plynnie pienie iw spaniale. Nie stary, aj mejking som uork yesterdej on de strit, does ju tu? to nie jest angielski nawet jesli inni wydaja sie rozumiec . Dla porownania nie zdazylo mi sie spotkac Polki, ktora miala by taki przerost opinni na wlasny temat. Schemat ten powtarza sie w innych dziedzinach tez (poza jezykowa). Samouwielbienie swojego geniuszu jest u polskiego faceta na porzadku dziennym. Sad but true

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 21:31   #40
shockwaves
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
nie no, żartuję, polak jak polak, choć trzeba przyznać, że mocną głowę ma
Do Rosjan wciąż im daleko. Dziadek mi opowiadał, że oni przed śniadaniem walą szklankę bimbru na rozgrzewkę a co dopiero później, wszak dzień długi ;p
Stary 2009-08-08, 21:33   #41
Little miau miau
Rozeznanie

Pewne jest to, ze polscy mezczyzni nie maja stylu - i to nie stereotyp. Bardzo malo widuje facetow fajnie ubranych. A mieszkalam w 2 duzych mistach i najwiecej mamy nastepujacych typow:

- dres - klasyka wiadomo

- faceci ok 30 - 40 koszulka typu t-shirt niby elegancka wpuszczona w jasne, bezksztaltne dzinsy do tego duzy skorzany pasek

- zaniedbane stopy lub ew skarpety i sandaly w celu ukrycia zaniedbanych stop

- bogaci mezczyzni czesto ubieraja sie okropnie. Buty z dlugim nosem, lniane spodnie (wygniecione, niedopasowane) i zegarek np zloty. Byle bylo widac marke. Wielka fura do tego - widuje takich dosc czesto.

- jest jeszcze typ ok 25 lat ubrany w kolory ziemisto - zgnilozielone, polar, buty jakby wacpan szedl w gory, plecaczek - sportowa elegancja nie ma to tamto

- no i wszelakie niedresowe subkultury metale, punki, chlopaki na rapie i cala reszta

BARDZO rzadko widze wyjatki!!!

Jesli chodzi o cechy to nie chce uogolniac ale wydaje mi sie, ze polacy sa pseudo maczo - jak sie zakochaja to zazwyczaj po same uszy - tak jak widze po swoich kolegach.

Jakimi sa kochankami powiedziec ciezko bo nigdy nie spalam z obcokrajowcem wiec porownania nie mam i... wcale nie chce miec.
Little miau miau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-08, 21:33   #42
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:

A tak serio pierwsze skojarzenie z polskim facetem, ale takim starszym, to duży brzuch. Masakra po prostu, nieliczni faceci trzymają formę po 50tce z tego co obserwuję.
i wasy i wasy I WASY NA PRZEDZIE!

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
Stary 2009-08-08, 21:37   #43
go2me
Rozeznanie

Cytat:
Dla porownania nie zdazylo mi sie spotkac Polki, ktora miala by taki przerost opinni na wlasny temat. Schemat ten powtarza sie w innych dziedzinach tez (poza jezykowa). Samouwielbienie swojego geniuszu jest u polskiego faceta na porzadku dziennym. Sad but true
bo to jest tak że polscy faceci się lubią chwalić, i chyba rzeczywiscie są przekonani o tym że sa lepsi od innych, jednak ja spotkałam także Polki które zachowywały się tak samo (może podpatrzyły od facetów ;p), więc to nie jest jakaś reguła

Cytat:
Tak i zaczesują grzywkę na czoło, stylizując się albo na emo, albo na faceta, który nie jest hetero.
zależy jak komu pasuje, moga czesać się na hetero, bi albo homo (jak to sie poznaje?;p), ważne że coś się ruszyło a chłopaki (no nie wszystkie) wyglądają ciekawiej

Edytowane przez go2me
Czas edycji: 2009-08-08 o 21:41
go2me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 21:37   #44
Letike
Rozeznanie

GG do Letike

Cytat:
No wiesz co cała teoria, nad którą pracowałam 21 lat legła w gruzach.
Wybacz, ale musiałam;p
Jest wyjątkiem od reguły, ale chyba jedynym. Więcej nie spotkałam;] Dlatego, możesz pozbierać ten gruz do kupy;]
Stary 2009-08-08, 21:40   #45
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Little miau miau Pokaż wiadomość
Pewne jest to, ze polscy mezczyzni nie maja stylu - i to nie stereotyp. Bardzo malo widuje facetow fajnie ubranych. A mieszkalam w 2 duzych mistach i najwiecej mamy nastepujacych typow:

- dres - klasyka wiadomo

- faceci ok 30 - 40 koszulka typu t-shirt niby elegancka wpuszczona w jasne, bezksztaltne dzinsy do tego duzy skorzany pasek

- bogaci mezczyzni czesto ubieraja sie okropnie. Buty z dlugim nosem, lniane spodnie (wygniecione, niedopasowane) i zegarek np zloty. Byle bylo widac marke. Wielka fura do tego - widuje takich dosc czesto.

- jest jeszcze typ ok 25 lat ubrany w kolory ziemisto - zgnilozielone, polar, buty jakby wacpan szedl w gory, plecaczek - sportowa elegancja nie ma to tamto

- no i wszelakie niedresowe subkultury metale, punki, chlopaki na rapie i cala reszta

kolejna z was wymienia tutaj style ubioru polskich chłopów i nic wam nie pasuje więc pytam - co to są wg was te "wyjątki" i niby jak ma wyglądać polski facet żebyście nie napisały, że niechlujnie i bez gustu ubrany?
Bo moim zdaniem na ubiór ma wpływ między innymi taki a nie inny asortyment w sklepach, no i nie rzadko zasobność portfela więc nie wymagajmy niewiadomo czego.

Poza tym wg mnie np. Włosi ubierają się beznadziejnie - rozpięte do połowy luźne koszule eksponujące zarośniętą klatę, masa łańcuszków, żel i wazelina na włosach i samouwielbienie w oczach... zresztą to samo można znaleść w każdym kraju więc... NIE UOGÓLNIAJMY
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-08, 21:43   #46
gosiek678
Raczkowanie

Najporzadniejsi sie chowaja ^^ a my narzekamy na samotnisc lol2

Roznie bywa, z roznymi ludzmi sie stykamy .. ;D wiadomo
doceniam Polakow, np jak bylam w Hiszpani na wakacjach to tak jakos bardziej wolalabym Polaka niz Hiszpana :P tak mi sie wydaje a moze poprostu nie spotkalam Zarabistego Hiszpana ^^
gosiek678 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 21:44   #47
shockwaves
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Little miau miau Pokaż wiadomość

- dres - klasyka wiadomo

Jesli chodzi o cechy to nie chce uogolniac ale wydaje mi sie, ze polacy sa pseudo maczo - jak sie zakochaja to zazwyczaj po same uszy - tak jak widze po swoich kolegach.

Jakimi sa kochankami powiedziec ciezko bo nigdy nie spalam z obcokrajowcem wiec porownania nie mam i... wcale nie chce miec.
Ale skąd się bierze ten brak gustu u facetów? No po prostu ich matki i partnerki też nie mają gustu. Bo jeśli ja widzę, że mój facet próbuje założyć coś, co źle wygląda (a pochwalę się, że niezmiernie rzadko he he) to mu mówię, żeby ubrał co innego.

W tej chwili przez 9 mcy w roku mieszkam w dużym mieście, przez 3 mce w małym i obserwacje są takie, że w tym małym to niestety ani faceci, ani babki nie umieją się ubrać. Babki zazwyczaj albo dresy, luźne t-shirty + niemodna fryzura i brak makijażu, lub styl a la bazarek, świecidełka, brokaty i kicz. W większym mieście jest lepiej, jest więcej stylu, bo i lepsze sklepy z ciuchami.
Stary 2009-08-08, 21:44   #48
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Cytat:
A dla mnie nie. Każdy naród ma swoją mentalność. Polacy są np zawistni. Oczywiście nie my sami, tylko cała reszta
Generalizowanie z wyjątkami?
Według mnie właśnie nie jest tak. Ok, wśród większości osób wychowanych w danym kręgu kulturowym powtarzają się pewne cechy/wartości, ale zakładanie, że tak jest u wszystkich osób danej narodowości oraz że właśnie narodowość te cechy w całości determinuje, to spora przesada.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
Stary 2009-08-08, 21:49   #49
shockwaves
Wtajemniczenie

Cytat:
Wybacz, ale musiałam;p
Jest wyjątkiem od reguły, ale chyba jedynym. Więcej nie spotkałam;] Dlatego, możesz pozbierać ten gruz do kupy;]
Też nie znam żadnego. Ale znam jednego, którego ulubionym piwem jest redds sun co to za facet, który najbardziej lubi owocowe piwo ;p

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Generalizowanie z wyjątkami?
Według mnie właśnie nie jest tak. Ok, wśród większości osób wychowanych w danym kręgu kulturowym powtarzają się pewne cechy/wartości, ale zakładanie, że tak jest u wszystkich osób danej narodowości oraz że właśnie narodowość te cechy w całości determinuje, to spora przesada.
Wiadomo, że nie u wszystkich. Ale mimo to moim zdaniem ta zawiść, zazdrość pojawia się w naszym społeczeństwie w większym stężeniu, niż w innych krajach (wystarczy poczytać w necie komentarze pod artykułami o znanych gwiazdach - nie ma pochwał typu dobry aktor, tylko wyzwiska, bo ludzie zazdroszczą, że komuś się powodzi).

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-08, 21:50   #50
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
kolejna z was wymienia tutaj style ubioru polskich chłopów i nic wam nie pasuje więc pytam - co to są wg was te "wyjątki" i niby jak ma wyglądać polski facet żebyście nie napisały, że niechlujnie i bez gustu ubrany?
Na przyklad: szare spodnie od sportowego garnituru (z kantem, nie wiem, czy wiecie o co chodzi, bo wiedza o modzie meskiej w tym kraju mizerna), czarna prosta koszula, skorzane buty, lekko sportowe (np na rzepy, a nie blyszczace jak psu jajca "czuby). I mamy ladny, schludny, elegancki, ale nie sztywniacki stroj. A juz za kuriozum uwazam, ze polscy faceci biora slub w garniturach, wczoraj jechalam przez centrum miasta i widzialam chyba ze 4 sluby. Kazden jeden PAN MLODY albo w czarnym (!!!!) albo szarym GARNITURZE. Czy ktos tym panom moze powiedziec, ze to szczyt ubraniwego obciachu i w tym sie slubu NIE BIERZE???!!!!

Cytat:
Bo moim zdaniem na ubiór ma wpływ między innymi taki a nie inny asortyment w sklepach, no i nie rzadko zasobność portfela więc nie wymagajmy niewiadomo czego.
To akurat nieprawda. Moj TZ robi ubraniowe zakupy w polsce ( nie garnitury, ale ciuchy "na co dzien") na wyprzedazach, bo tanio. Nawet jak na polskie warunki. Ladne bezowe, bardziej eleganckie niz "wycierane" jeansy kosztuja 130 zl, kupilismy tydzien temu, (w "galerii" nie na bazarze). Dobra koszula Vistuli lub Wolczanki (swietna jakosc) kosztuje nawet od 70 zl. Jak sie chce to mozna.

Santosowa rzezba ;-)

Edytowane przez santos
Czas edycji: 2009-08-08 o 21:54
Stary 2009-08-08, 21:51   #51
gosiek678
Raczkowanie

[QUOTE=shockwaves;13649648]Też nie znam żadnego. Ale znam jednego, którego ulubionym piwem jest redds sun co to za facet, który najbardziej lubi owocowe piwo ;p

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

prawda, nawet dla nietore kobiety pogardzaja redsem :P
Stary 2009-08-08, 21:52   #52
Ivy123
Zadomowienie

Sporo chamów i prostaków, miałam przykład dzisiaj. Oj ubrać to się nie potrafią,tak z 3/4. A jakie wysokie mniemanie o sobie, przecież jestem taki za***$#%$#@% , wszystkie laski moje.Mogę na nie gwizdać jak na psa, gapić się na dupe i cycki, rzucać głupie komentarze...a co tam.
Ivy123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 21:55   #53
gosiek678
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ivy123 Pokaż wiadomość
Sporo chamów i prostaków, miałam przykład dzisiaj. Oj ubrać to się nie potrafią,tak z 3/4. A jakie wysokie mniemanie o sobie, przecież jestem taki za***$#%$#@% , wszystkie laski moje.Mogę na nie gwizdać jak na psa, gapić się na dupe i cycki, rzucać głupie komentarze...a co tam.
troche tak jest

a ubrac sie niezbyt potrafia.. jak zauwazylycie ;P

ja nie mialam pozytywnych doswiadczen z facetami wiec na razie jestem na NIE ;D
Stary 2009-08-08, 21:59   #54
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Cytat:
Wiadomo, że nie u wszystkich. Ale mimo to moim zdaniem ta zawiść, zazdrość pojawia się w naszym społeczeństwie w większym stężeniu, niż w innych krajach (wystarczy poczytać w necie komentarze pod artykułami o znanych gwiazdach - nie ma pochwał typu dobry aktor, tylko wyzwiska, bo ludzie zazdroszczą, że komuś się powodzi).
Po części racja.
Jednak nadal pozostaje kwestia brania pod uwagę reprezentatywności "próbki", z której wyciągasz wnioski. Połowa internautów nie będzie komentowała artykułu, bo po prostu szkoda im na to czasu. Nie ma sensu przekładać tego na całość społeczeństwa.
Oczywiście, pewne cechy dominują w danym kręgu kulturowym. Ale Autorka wątku przekształca to w generalizację, która, na domiar złego, jest moim zdaniem jak najbardziej błędna. (Chyba, że mój TŻ i moi znajomi są tymi "wyjątkami, które potwierdzają regułę"... )
Stary 2009-08-08, 22:05   #55
piotrek-1983
Zadomowienie

Jakie kobiety
Tacy faceci

Amen

piotrek-1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 22:06   #56
shockwaves
Wtajemniczenie

Cytat:

Poza tym wg mnie np. Włosi ubierają się beznadziejnie - rozpięte do połowy luźne koszule eksponujące zarośniętą klatę, masa łańcuszków, żel i wazelina na włosach i samouwielbienie w oczach... zresztą to samo można znaleść w każdym kraju więc... NIE UOGÓLNIAJMY
Portfel to dla mnie nie jest argument, bo nierzadko nawet w second handzie można znaleźć koszulę od Armaniego czy spodnie od Kleina za grosze.

Co do Włochów to się zgodzę, masakra ble
Stary 2009-08-08, 22:08   #57
Letike
Rozeznanie

GG do Letike

Cytat:
A juz za kuriozum uwazam, ze polscy faceci biora slub w garniturach, wczoraj jechalam przez centrum miasta i widzialam chyba ze 4 sluby. Kazden jeden PAN MLODY albo w czarnym (!!!!) albo szarym GARNITURZE. Czy ktos tym panom moze powiedziec, ze to szczyt ubraniwego obciachu i w tym sie slubu NIE BIERZE???!!!!
A może ktoś powinien uświadomić sklepy i producentów garniturów ślubnych?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-08, 22:12   #58
shockwaves
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez piotrek-1983 Pokaż wiadomość
Jakie kobiety
Tacy faceci

Amen

Coś w tym jest. Kobieta inteligentna raczej z idiotą się nie zwiąże, tak samo kobieta gustownie ubrana nie będzie pozwalała partnerowi nosić ciuchów obciachowych.

Cytat:
Po części racja.
Jednak nadal pozostaje kwestia brania pod uwagę reprezentatywności "próbki", z której wyciągasz wnioski. Połowa internautów nie będzie komentowała artykułu, bo po prostu szkoda im na to czasu. Nie ma sensu przekładać tego na całość społeczeństwa.
Oczywiście, pewne cechy dominują w danym kręgu kulturowym. Ale Autorka wątku przekształca to w generalizację, która, na domiar złego, jest moim zdaniem jak najbardziej błędna. (Chyba, że mój TŻ i moi znajomi są tymi "wyjątkami, które potwierdzają regułę"... )
Generalizacja jest krzywdząca, to fakt. Ale tak jak mówię, są pewne cechy, którymi [w porównaniu z innymi krajami ] charakteryzuje się duża część naszego społeczeństwa. Moim zdaniem Polacy są np. mało tolerancyjni wobec gejów, co przejawia się np. niechęcią co do legalizacji homoseksualnych małżeństw. W Holandii czegoś takiego nie ma, dla nich małżeństwa homo są normalne.
Stary 2009-08-08, 22:14   #59
gosiek678
Raczkowanie

Kazdy ma inne doswiadczenia, ja opieram sie na wlasnych. Nie o to mi do konca chodzilo. Chcialam zauwazyc ze czesto ludzie nie doceniaja tego co maja. Tak jest tutaj na przykladzie mezczyzn. Oczywiscie kobiety zapewne postepuja podobnie. Gdybym miala szanse poznac w miare przyzwoitego faceta, nie moglabym sie nim zwyczajnie bawic.
Jesli jest chlopak i mowi dziewczynie ze mu zalezy itd i ciagnie sie to przez kilka miesiecy, pozniej zaprasza ja do domu i chce macac ( oczywiscie do niczego nie doszlo) i udaje "porzadnego" a potem ta dziewczyna dowiaduje sie ze zaprasza tak co rusz to nowa to to nie jest napewno fair. << taki facet nie docenia tego na co trafil. Moja przyjaciolka jest porzadna dziewczyna i wiem ze bylby z nia szczesliwy gdyby tego chcial ale on woli szukac naiwnych i je przelatywac :P:P koszmarnie zalozne.. !

Wiadomo, ze na calym swiecie pelno jest takich napalencow. Jednak zauwazylam, iz Polacy rzeczywiscie szukaja i przebieraja niemilosiernie w tym co jest im dane. Nie chce obrazac kobiet innych narodowosci ale np Niemki, Holenderki nawet Hiszpanki ( z tego co zauwazylam) przewaznie nie zachwycaja. Natomiast Polki czy np Ukrainki sa naprawde ladne.

Edytowane przez gosiek678
Czas edycji: 2009-08-08 o 22:21
Stary 2009-08-08, 22:16   #60
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
A może ktoś powinien uświadomić sklepy i producentów garniturów ślubnych?
kazdy sklep/krawiec uszyje ci co chcesz, nawet stroj wielkiego kurczaka. Zamowienie morning suit nie stanowi zadnego problemu w tym kraju.

Santosowa rzezba ;-)

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości