|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: biedroneczkowe wrapki i inne biżutki
iwogg, hanka2501- dziekuje
![]() reverie1, orangecountry- rzeczywiście może na górze czegoś brakuje, jednak w tym wisiorze już raczej nic nie będę zmieniała, ale na przyszłość spróbuję wzbogacić nieco swoje "dzieła" abinitio- proszę tylko nie umieraj, bo kto będzie oglądał moje prace?? a tak poza tym to dziękuję, że tak bardzo Ci się podobał zuteria- no też widzę swój własny postęp, szkoda tylko, że mam tak strasznie mało czasu na owijanie (dziecko, szkoła, praca i jeszcze teraz przygotowania do ślubu...) i teraz pewnie nie szybko coś wrzucę, chociaż kto wie, noce przecież długie są... Dziękuję za miły komentarz
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
obie prace zachwycające. Na ściemniały drut po topieniu proponuję moczyć go w silnym roztworze kwasjku cytrynowego. Jak drut odpowiednio długo poleży to pojaśnieje.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Po tak długiej przerwie postanowiłam wrócić. Strasznie zaniedbałam sferę robienia biżuterii, no ale tak to już jest jak się ma półtorarocznego potworka na głowie i jeszcze kończące się studia...
Wczoraj, wykorzystując chwileczkę wolności, kiedy moja pociecha smacznie sobie już spała, stworzyłam coś na rodzaj pierścionka. W sumie nie do końca jestem z tego oto dzieła zadowolona, ale też myślę, że mogło być gorzej. Chciałabym wiedzieć, co Wy o tym myślicie moje drogie i czy widzicie sens w moim powrocie do robienia biżu? Zdjęcia chyba też nie są zbyt udane, ale nie poddawałam ich żadnej obróbce. No i wyszłam z wprawy....
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Pierscionek bardzo mi sie podoba.Moze tylko ten drut w poprzek bym usunela ale pewnie taka wlasnie mialas wizje
Ja mam trojke takich lobuzow na glowie i wiem ,ze jest ciezko znalesc na hobby czas.Mysle,ze zawsze jednak warto miec w zyciu sfere tylko dla siebie i robic cos co sprawia przyjemnosc i satysfakcje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

Ja mam trojke takich lobuzow na glowie i wiem ,ze jest ciezko znalesc na hobby czas.Mysle,ze zawsze jednak warto miec w zyciu sfere tylko dla siebie i robic cos co sprawia przyjemnosc i satysfakcje