![]() |
#31 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
Cytat:
![]() no tak, Romantica ma bardziej elastyczny obwód niż Flamenco, bo we Flamenco jest sznurek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak sie kupuje na ebayu? jesli wylicytuje to jak sie pozniej placi?prosze tak łopatologicznie
![]()
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zachęcona linkiem z poprzedniego wątku zajżałam do sklepu Mileny i muszę powiedzieć,że na prawdę spodobało mi się kilka staników,szczególnie 3 nowości.Z tąd mam pytanie,że wyliczony rozmiar 70I na moje wymiary(77/100 i staniki 65G/70F) ma szansę być odpowiedni czy może celować w inny?Wyliczyło mi też jako drugi rozmiar 75G,ale tu się nieco boję ryzykować 75-tki.Bardzo jestem ciekawa jak z jakością i kształtowaniem biustu w Milenach.Nie wykluczone,że jak pojawi się mój rozmiar z któregoś z modeli to przetestuję. Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2009-08-12 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
paypal pl czy uk?
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ktoś pisał, że można też przelać pieniądze na konto swojego paypala i paypal płaci |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ja mam "normalnego" polskiego,podpiętego do polskiej Visy Electron
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Może jestem głupia, ale im bardziej się nad tym zastanawiam tym bardziej się gubię.
Jakim cudem stanik o rozmiarze 60D byłby dobry, kiedy noszę teraz rozmiar 70A . ![]() ![]() Edytowane przez Gizi333 Czas edycji: 2009-08-12 o 21:46 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Błagam pomóżcie :(
mam już naprawdę serdecznie dość biustonoszy w rozmiarze 75B! poprostu bolą mnie od nich piersi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Nie literka określa wielkosc biustu, a roznica między obwodem w biuscie i pod biustem. Jesli bierzesz mniejszy obwó niż dotychczas to miseczka musi być większa. Porównywalnie 70A i 60D to prawie to samo. Stanik tym bedzie sie roznił, że bedzie wygodniejszy i bedzie trzymał biust na miejscu.
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ABCD itd to nie są stałe wielkości, przy każdej długości obwodu mają różną wielkość 60D jest mniej więcej wielkości 70A ![]() 60D ma bardzo małe miseczki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Dot.: Błagam pomóżcie :(
Adinek- w Katowicach są dwa sklepy (adresy w pierwszym poście tego wątku)
![]() Gizi- Agta podała Ci linka, żebyś sobie poczytała o miseczkach. Nie każde D jest taką samą miseczką. Stanik 60D jest malutki. Spójrz: http://balkonetka.pl/katalog/size/60d i http://balkonetka.pl/katalog/size/28d. Tutaj dziewczyny prezentują właśnie biustonosze w tym rozmiarze. Wraz ze zmniejszeniem obwodu o 5cm, miseczka rośnie o ok 2 rozmiary np. polskie 70A ma miseczkę podobną rozmiarowo jak 65C oraz 60E. Rozumiesz?
Dr House Edytowane przez vielleicht Czas edycji: 2009-08-12 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Błagam pomóżcie :(
Cytat:
65D powinno być dobre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
vielleicht fktycznie, czytałam ten post, ale Katowice jakoś mi umknęły
![]() chciałam jeszcze zapytac, jakie są ceny biustonoszy w tych sklepach? |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
widać, że z nowym wątkiem mamy nowe siły na uświadamianie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
dziękuje wam za wyjaśnienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
donoszę, że pojawił się katalog Curvy Kate na wiosnę-lato 2010
http://www.curvykate.com/download-brochure.php http://www.curvykate.com/downloads/c...ummer-2010.pdf pojawiły się dwa nowe modele Angel i Ella (już jestem zakochana w wersji Navy/Coral ![]() kolekcja Showgirl będzie produkowana od DD ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba panaszowi i frei wyrosła godna konkurencja ![]()
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Copyraptor
|
![]() ![]() Dziewczyny, a czemu się zakłada nowy wątek jak poprzedni ma 5000? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pewnie dlatego, żeby łatwiej się szukało konkretnych informacji, ale pewności nie mam. edit: cholerko nie wiem czy doszedł do Ciebie mail ze zdjęciem ode mnie - możesz mnie w samym staniku sportretować o ile czasu i siły Ci stanie, bo maili dostałaś pewnie całe mnóstwo. z braku czasu nie śledzę bacznie tamtego watku ![]()
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
Edytowane przez nelyen Czas edycji: 2009-08-13 o 01:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() (przepraszam za offtop) A możesz mi podać początek (to przed @ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
witam
![]() dołączam się. też chcę dobry biustonosz! ![]() i tak. według jednego kalkulatora wychodzi mi 65B, według drugiego 65E. znając obsługę w takich sklepach, jak poproszę o przymierzenie takiego i takiego rozmiaru, to mnie wyśmieją ![]() ![]() mój rozmiar 75/82. na wasze oko czego powinnam szukać? proszę o pomoc!
"The sun sets in the west Representing a new dawn Continue do your best and life goes on and on." G. licencjuszka resocjalizacji. przyszła pani mgr, psychoterapeutka i dancehall queen ![]() bo miłość jest silniejsza niż śmierć. http://www.nowakadriana.blog.int eria.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Hmm właściwie to wychodzi ci 70A. Jeśli jednak obwód 70 u ciebie się nie sprawdza i potrzebujesz zaniżenia do 65 to myślę, że powinnaś spróbować 65C/D
64/88 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335375 "Jak dalece jesteśmy wszyscy naznaczeni piętnem pani Bovary?Jak głęboko ów bowaryzm,owo marzenie o lepszym życiu,o romantycznej miłości tkwi w naszych duszach?Jak mocno popycha nas ku ruinie obecnego życia w imię ułudnych nadziei?" |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() już sama nie wiem teraz, o co prosić w sklepie. edit: jeszcze raz się zmierzyłam. 76 pod biustem, 89 w biuście. nie wiem, trzymałam odwrotnie metr, czy co.. ![]() ![]()
"The sun sets in the west Representing a new dawn Continue do your best and life goes on and on." G. licencjuszka resocjalizacji. przyszła pani mgr, psychoterapeutka i dancehall queen ![]() bo miłość jest silniejsza niż śmierć. http://www.nowakadriana.blog.int eria.pl/ Edytowane przez olkaa_pw Czas edycji: 2009-08-13 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a, no właśnie, edytowałaś post ![]() Spróbuj może 70D... Ja nie korzystam z kalkulatorów ale z tej tabeli. http://stanikomania.pl/pliki/tabela_rozmiarow.html Zresztą ten kalkulator też wyrzuca 70D http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html
www.bellis.blog.onet.pl Edytowane przez iris_ek Czas edycji: 2009-08-13 o 10:06 Powód: edycja postu innego uzytkownika |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
aaa, bo ten metr taki powycierany mam i głupieje
![]() mierzę jeszcze raz. pod biustem, ciasno, na wydechu: 76 w biuście, bez stanika, luźno: 88/89. ![]() ![]() aaa. to mam patrzeć na rozmiarówkę brytyjską, nie polską? ;D to wiele zmienia.. ![]()
"The sun sets in the west Representing a new dawn Continue do your best and life goes on and on." G. licencjuszka resocjalizacji. przyszła pani mgr, psychoterapeutka i dancehall queen ![]() bo miłość jest silniejsza niż śmierć. http://www.nowakadriana.blog.int eria.pl/ Edytowane przez olkaa_pw Czas edycji: 2009-08-13 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.