![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
A czasami to nie jest tak, że bliźniaki mogą być jeśli w rodzinie matki takie "przypadki" się zdarzały?
#32 | ||
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13717189]Ja dzisiaj mam taki dzień, wstając z łóżka wiedziałam, że będzie beznadziejny. Okres dostałam tydzień wcześniej, brzuch mnie strasznie bolał, a nawet tabletka nic nie dała, brat miał chęć ze mną porozmawiać, a ja nawet nie miałam siły go słuchać. A potem jeszcze dotknęłam nie potrzebnie pralki, tzn. węża i wiekszość wody rozlała się na podłogę
![]() Żeby tego było mało, zaczęło mi być słabo a ręce znów drżały jakbym miała derylke a alkoholu nie piję. Wkońcu położyłam się na wyrku i popłakałam (ale wstyd) wszystko zaczęło mnie przerastać. Dotego kolejna noc pod rząd nie przespana. Potem na chwile mi przeszło, rodzinka zaczęła podejrzać nerwice, ale mniejsza o to. Nalewając wodę z dzbanka rozwaliłam tą taką pokrywkę z góry, ale nikt już nie marudził, bo widzą, że dzisiaj jakaś taka niedo***ana jestem.[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witamy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Nie mówię, ze zawsze. Tak tylko skojarzyły mi sie moje male sasiadki. Mają kolo 6 lat, a ja ich do tej pory nie rozrozniam, zawsze biegaja w rozowych kiecach po ulicy
![]() ![]() ![]() ALE JA OSOBISCIE NIE CHCIALABYM MIEC SIOSTRY BLIZNIACZKI... ![]() ![]() Jestem egoistka?? Hmm |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
karolka1980-80 głowa do góry!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam 21 jeszcze! ![]() ![]()
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
U mnie w rodzinie mają bliźniaki, ale to już taka trochę dalsza rodzinka.
Fajnie byłoby mieć bliźniaki ![]() ![]() Kochane z wami to mi zaraz lepiej ![]() ![]() Mimo tego złego dnia, udało mi się zrobić jajeczną maseczkę na włosy. Postanowiłam o nie trochę zadbać, bo jak chce mieć takie do połowy ud to muszą być błyszczące i zadbane. Nawet to już trochę rodzina się nabija, że za dużo na nie daję. Dzisiaj zrobiłam maseczkę, użyłam dwa razy szamponu żeby umyć tą maseczkę, potem odżywkę ze spłukiwaniem, potem jedwab i jeszcze mnie korciło żeby dać odżywkę bez spłukiwania, ale zanim się skapłam to włosy już za bardzo podeschły oktaffka mam 19 lat i został mi ostatni rok technikum czarnulkax dzisiaj lepiej żebym już nic nie robiła bo już starczy strat. komedię bym obejżała ale z tym ciężko w telewizji, nie wiem po co moja rodzinka założyła HBO jeśli i tak tam nic nie ma, no chyba że ja zbyt wybredna jestem. Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2009-08-13 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
A bierzecie tabletki anty?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha nie wiem, czy być chciała, jest dłuuuuga ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
A co do maseczek to ja robie raz w tygodniu z jajeczek dwoch z soku z cytryny i dwoch lyzek olejku rycynowego - naprawde pomaga!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13717407]
Kochane z wami to mi zaraz lepiej ![]() ![]() Mimo tego złego dnia, udało mi się zrobić jajeczną maseczkę na włosy. Postanowiłam o nie trochę zadbać, bo jak chce mieć takie do połowy ud to muszą być błyszczące i zadbane. Nawet to już trochę rodzina się nabija, że za dużo na nie daję. Dzisiaj zrobiłam maseczkę, użyłam dwa razy szamponu żeby umyć tą maseczkę, potem odżywkę ze spłukiwaniem, potem jedwab i jeszcze mnie korciło żeby dać odżywkę bez spłukiwania, ale zanim się skapłam to włosy już za bardzo podeschły[/QUOTE] a jak robisz tą maseczkę? Bo ja tez zapuszczam ![]() pamietaj, ze od nadmiaru kosmetyków możesz pogorszyc stan włosów ![]() ja biorę ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- oj chciałabym chciała ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Ja też zamierzam zacząć brać, tylko troche sie boję jakichs efektow ubocznych jak tycie czy cos... A jakie bierzesz Dianke czy coś innego??
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do ubierania dzieci w jednakowe ubranka są podzielone zdania rodziców mających bliźniaki. Wszystko zależy indywidualnie od podejścia rodzica. Jedni są za inni przeciw, ale każdy ubiera je według własnego uznania.
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Moja maseczka jest podobna do maseczki oktaffki.
Dwa żółtka, łyżka nafty kosemtycznej, pół cytryny i ile wleci olejek rycynowy. Zastanawiam się jak często ją stosować, bo na samą skórę głowy i tak z 5cm włosów nie stosuję, bo najczęściej mi braknie, ale za to bardzo dokładnie nakładam na same końce i tak do połowy włosów bo są zniszczone i to dość bardzo, a wole spróbować je odnowić niż isć do fryzjera i ścinać "2cm" Tabletek anty nie biorę bo nie potrzebuję (nie mam chłopaka) czarnulkax mi się też wydaje, że za dużo oczekuję od chłopaków, ale tak najbardziej to chce żeby nie był puszysty, młodszy ode mnie i żeby potrafił się wygłupiać (czyt. nie był mrukiem) Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2009-08-13 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Idę wyprostować swoje włoski
![]() ![]() ![]() I lecę się ubierać, bo w końcu się spóźnię ![]() Może kiedyś Ci ją przedstawię ![]() ![]()
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Moje włosy dzisiaj faluje poprzez warkocza, ale pewnie i tak długo nie wytrzymają i zrobią się jak zawsze, prawa strona prosta, lewa kręcona
![]() czarnulkax baw się dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że lepiej zadbać a niż non stop scinac koncowki. Ścinając nigdy wlosow sie nie zachoduje. Wiecie co ja mam problem tez z wlosami, to znaczy ze zmianą fryzury!!
![]() Chodzi o to, że mam włosy kręcone i z natury ciemnobrązowe. - Wszyscy mówią, że tak jest mi najladniej, a mam je za ramiona. Ale chcialabym cos zmienic rok temu zrobilam sobie baleage:czerwony brazowy i ciemny blond, ale tak srednio to wygladalo na kreconych, lepiej jak wyprostowalam. Znowu przemalowalam na ciemny brąz jednolity. Grzywki nie mam i zrobić nie mogę, bo mi nie pasi, mam pyzatą buśkę i niezbyt wysokie czoło. Jak te wlosy zmienic? Chcialabym, zeby bylo wreszcie inaczej, ale tez ladnie. . .http://nasza-klasa.pl/profile/25804031/gallery/19 tu jest moja fotencja pomozcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
ja nie pomogę, bo nie mam nk
![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
A gdzie Czarnulka leci, bo nie doczytalam? Ale i tak udanej zabawy
![]() / Jadę w góry z moim chlopakiem teraz na tydzien i nie bede mogla pojsc do lekarza, ale zamierzam pojsc po i zeby mi cos sensownego przepisal co jest dla mnie odpowiednie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
oktaffka ślicznie ci w tych włosach, jakbym miała takie jak ty to nic bym nie zmieniała tylko zapuszczała, bardzo mi się podobają długie kręcone włosy
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Oktaffka jakaś Ty ładna! I masz super włosy! To Twój naturalny kolor? Bo są śliczne!
![]() Dobra dziewczyny, ja się z Wami już żegnam. Nie gadajcie za dużo, bym nie musiała potem tyle nadrabiać ![]() ![]() Oktaffka umówiłam się z kumpelką na ploteczki ![]() Miłego dnia moje gadułki! ![]()
#52 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki, jażem nowa w tym wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
boziu, zakochałam się w white terrierach...
![]() ![]() ![]() jeszcze na all znalazlam maluchy urodzone w moje urodziny... chyba się zaraz popłaczę, że nie mogę kupić JUŻ sobie pieska ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Wlasnie problem polega na tym,ze wszytskie kolezanki pojechaly do domow na wakacje a ja sama siedze w miescie, w ktorym studiuje, a na zakupy chodze codziennie, jak moj tz wraca z pracy. A tak wogole to zakupy tez mnie wkurzaja,bo juz od miesiaca szukam prostej, mlodziezowej, skorzanej torby, a w sklepach kobitki wpychaja mi torbiszony dla emerytowanych nauczycielek i wmawiaja,ze sa mlodziezowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Ech mozliwe...mieszkam z tym tztem juz ponad 2 lata,wiec juz troche nudno jest...na basen nie pojdziemy bo on nie umie plywac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
asiunia0905 witam
![]() kat123 też mi się podoba ta rasa, u mnie w bloku mieli tego pieska, wabił się Szanel, ale z niej to była niezła "paniusia". Jak wychodziła na dwór to szła za swoim panen i to takim wolniutkim krokiem, czasami bardzo długo potrafiła stać i rozglądać się wokół. Do domu zaś szła jak najszybciej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czy Wy zawsze musicie tyle pisac jak mnie nie ma? ![]() ![]() Ja bylam dzisiaj w miescie kupic prezent bo ide na dwie 18-stki ![]() ![]() ![]() Witam wszytskie nowe dziewczynki ![]() Ooo i kupila skakanke by zrzucic co nie co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I co ciekawego kupiłaś jako prezenty?? Dlaczego nie chcesz na wesele? ja chętnie bym poszła, bo jeszcze ani razu nie byłam. Też bym sobie poskakała na skakance ale w domu nie ma na to miejsca, w pokojach nie da rady bo zahaczę o telewizor a w przedpokoju przy szafie się nie zmieszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13720792]I co ciekawego kupiłaś jako prezenty?? Dlaczego nie chcesz na wesele? ja chętnie bym poszła, bo jeszcze ani razu nie byłam.
Też bym sobie poskakała na skakance ale w domu nie ma na to miejsca, w pokojach nie da rady bo zahaczę o telewizor a w przedpokoju przy szafie się nie zmieszczę ![]() Pidzame dla jednej< bo bylam z jej siostra i powiedziala ze bardzo jej sie podobala i chciala sobie kupic ostatnio ale nie mialal kasy wiec ja jej kupilam> i jeszcze bedzie bukiet z rafaello lub z roz. Dla drugiej co mam w ta sobote branzoletke i bukiet z rafaello bo w sobote swieto i nie moglam kupic zywych bo by padly a jutro nie moge jechac. Ja mama duzo wolnych pokoi wiec nie ma z tym problemu ![]() ![]() Bo nie lubie jego rodziny ![]() ![]() O taki chodz tu widac jakis taki czerwony ale on jest kolorowy SDC11452.jpg Edytowane przez wwweeerka Czas edycji: 2009-08-13 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.