![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Uro krem - nadzieja przy ogromnej nadpotliwości dłoni i stóp?
Dla mnie ten krem to zbawienie. Od szkoły podstawowej pociły mi się dłonie. Nic nie pomagało. Chyba całą aptekę sprawdziłam.
Smarowałam dłonie tym kremem 4 dni. Przez pierwsze 3 nie widziałam zbytniej poprawy. 4 dnia zadziałało dopiero. Pocą mi się tylko opuszki palców, bo tam krem się nie trzymał. A reszta jest sucha. Ogromną wadą tego kremu jest to, że wysusza niemiłosiernie skórę, ale wolę już mieć skórę popękaną i suchą, którą można smarować kremem niż mokre kapiące łapska. Na nogi też rewelacyjnie działa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Odświeżam wątek, bo lato idzie a wraz z nim pewnie wielu osobom da o sobie znać problem nadmeirnej potliwości stóp i dłoni. W ubiegłym roku wlaśnie na Wizażu dowiedziałam się o kremie Uro i czym prędzej pognałam do apteki. Wprawdzie impreza jest dość droga, ale krem jest wydajny i co najważniejsze, spelnił swoje zadanie. Nakładałam 3 dni zmniejszając ilość godzin trzymania kremu na stopy i dłonie i na ponad 2 tygodnie miałam spokój. Potem powtórzyłam procedurę, ale z mniejszą ilością kremu. Do końca wakacji praktycznie miałam spokój z nadmierną potliwością. Akcję suchych rak i stóp w tym roku uważam za rozpoczętą.
I nawet lekki ból podczas np. moczenia rąk nie ejst w stanie mnie zrazić do tego cudu dermatologii ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
słuchajcie, ten uro krem NAPRAWDĘ DZIAŁA!
miałam dosyć duże problemy z pocącymi się dłońmi. w żadnej stacjonarnej aptece nie mogłam go dostać, ale dorwałam go na allegro. smaruję raz- nic. smaruję drugi raz- nic, trzeci- już się prawie poddaję... smarowałam dłonie na noc 5 razy i w końcu efekt!!! na początku miałam je suchutkie, ale same opuszki palców wilgotne :/ pomyślałam: no to super.... (tańczę regularnie salsę w parach, więc suche dłonie ze spoconymi opuszkami i tak nie zdawały egzaminu- ale w sumie lepsze to niż nic). ALE, ALE... po tych 5 aplikacjach przestałam już używać uro, bo dłonie mi się bardzo wysuszyły (to, co ludzie piszą o bolących dłoniach po zmoczeniu ich wodą to prawda!). i o dziwo!! opuszki też się wysuszyły!!! czyli potrzebowałam po prostu więcej czasu na "wyregulowanie" wszystkiego. jestem BARDZO zadowolona z uro kremu i na pewno wrócę do niego, jeżeli zajdzie taka potrzeba. jedyny jego minus, to tak jak wspomniałam, wysuszone dłonie ;/ ale to w miarę logiczne- coś za coś. wolę je regularnie nawilżać niż latać do łazienki co 3 minuty. aha, na imprezach salsowych, gdzie ZAWSZE jest gorąco jak diabli, moje rączki były suchusieńkie! ![]() UPDATE krem mi baaardzo wysuszył dłonie! cała skóra zeszła mi po 2 tygodniach i cud w postaci suchych rąk się skończył... :/ znowu jest to samo... czyli u mnie działa 2 tygodnie..i to jakim kosztem (wstydziłam się swoich dłoni). Edytowane przez gajkaaa Czas edycji: 2012-01-04 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Do niedawna także zmagałam się z takim problemem ;/ moje dłonie zawsze ociekały potem czy zimno czy gorąco , czy dzień czy noc. Byłam zrozpaczona bo to komplikuje zupełnie moje życie zawodowe ![]() ![]() ![]() ![]() Polecam go wszystkim którzy cierpią na ten sam problem, warto go wypróbować mimo wszystko ![]() Pozdarwiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
bergamotka78 dzięki Tobie i temu wątkowi zainteresowałam się Uro kremem. Zastosowałam go i nie pocą mi się już ani dłonie ani stopy! A miałam z tym poważny problem od dzieciństwa. Byłam pewna, że już nic na mnie nie zadziała. To jest niesamowite mieć suche ręce i stopy w sytuacjach, w których wcześniej się z nich lało i kapało. Wciąż nie dowierzam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Witam,
Chciałam sie podzielić swoją opinia na temat uro kremu Mimo, że nastawiona sceptycznie to kupiłam ten krem czytając wcześniej wiele opinii m.in. tutaj Stosowałam juz kilka kremów łacznie z proszkami Perspiblock Niestety nie działało Pocę sie nawet zimą ![]() Ten krem rewelacyjnie działa na paszki ![]() ![]() ![]() ![]() Na dłonie tez podziałało, ale.... wyschły jak sahara nie zastosowałam od razu żadnego kremu nawilżającego a powinnam Skóra zeszła z dłoni płatami ile kremu nie nałozyłam to wchłoneły i chciały wiecej ![]() Za drugim razem było juz lepiej bo od razu smarowałam kremem nawilżającym Stopy zrobiłam raz i podziałało tez jak na paszki ale za dużo mi sie nałozyło po bokach i efekt był podobny jak na dłoniach, bo same stopy rewelacja Wiec polecam i najlepeij zastosowac jak w instrukcji przez 3 dni na noc w skarpetusiach rekawiczkach koszulce z rekawkiem rano koniecznie zmyć Ja miałam to cała noc jakies 6 godzi i tak 3 razy z rzędu A może to za długo dlatego tak schnie skóra ??? Potem paszki raz w tygodniu Rak narazie nie robiłam ponownie bo bałam sie znowu tej wysuszonej skóry Wygląda okropnie ![]() ALE ALE Skutek uboczny: paszki tak swędzą, że myslałam, że dostane kociokwiku ![]() W ogóle krem sam w sobie pachnie "stara skarpetką" :P ale nie czuc go na ciele potem zreszta sie kapiemy więc bez obawy że będzie czuć jakiś dziwny zapach on nas. Polecam bardzo To bardzo miłe uczucie zwłaszcza dla psychiki że nie ma się pod pachami jeziora i nikt na nas nie zerka z ukosa ![]() Ja stosuje już 2 tubkę (mało tego, ale działa) Koszt u mnie jakieś 32 zł za tubkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.