![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻ zabrania mi...
Głupio robisz,ze sie go tak słuchasz. Chłopcy sie zmieniaja, miłosci przychodza i odchodzą, praca, jest wazniejsza, rozwijanie siebie, pasji. W takich sytuacjach nie ma miejsca na kompromis. Albo on to akceptuje, albo bye, zwłaszcza,ze nie robisz nic złego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
jestem w szoku. po tym jak on się do Ciebie odzywa powinnaś wiedzieć, że trzeba uciekać.
![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem co to ma wspólnego z tematem. Kasę mogli chciec za portfolio, a porfolia wykonują fotografi, nie agencje, pracowałam jako fotomodelka i akurat dziwne jest to co mówisz, bo jesli posiadasz profesjonalne zdjęcia i wysyłasz do agencji to nie ma kija, zeby cię wykiwali. Chyba, ze łazisz po chatach pseudoamatorów, wtedy to mozna ciekawe przygody przeżyć. Droga autorko, widac, że lubisz jak się tobą pomiata.
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() A jak myślicie, czy jak teraz bym jednak wszystko odwołała, chciała z nim być, on by chciał tego samego, obiecałby że się zmieni i przeprosił to wszystko wróciłoby do normy? Zastanawiam się czy w ogóle kogoś z tak mosiężnymi zasadami da się zmienić... On mi mówi, że nie da sobie wejść na głowę i dlatego na nic mi nie pozwala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego - takiej głupoty to ja dawno nie slyszalam. Ma 21 lat a gada jak zazdrosny 15-stoletni gówniarz, co to boi się, że koledzy wezmą go za pantofla.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet ma zadatki albo już jest zakompleksionym tyranem. Naprawdę zastanów się czy z własnego wyboru, chcesz być z kimś, kto cię nie szanuje, wyzywa i kontroluje. Bądź "egoistką" i nie daj sobie zafajdać życia na własne życzenie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-15 o 22:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
![]() Twój były owinął Cię wokół palca i ustawiał tak, jak chciał. Wyzywał Cię, obrażał, kazał wybierać (wiedząc, jakie to dla Ciebie ważne), a później jeszcze chciał przerzucić na Ciebie winę. Ciesz się, że uwolniłaś się od takiego faceta. Edit: Cytat:
To nie jest wchodzenie komuś na głowę, tylko wymaganie szacunku. Jesteś wartościową osóbką, szkoda Twoich nerwów na kogoś, kto chce być Twoim panem i władcą, a nie partnerem. Powodzenia.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
Edytowane przez srebrnykot Czas edycji: 2009-08-16 o 08:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyno: dorośli ludzie się nie zmieniają. Można z wiekiem mieć inny gust, przerzucić się z picia wina na piwo, czy z noszenia trampek na eleganckie buty, ale nie zmieni się ktoś, kto nie szanuje kobiet, kto przeklina na swoją partnerkę - tak go widać nauczono, tak sam chce się zachowywać. Nigdy nie ograniczaj siebie dla faceta, bo dasz palec, potem rękę, a potem będziesz musiała dać pozostałe części ciała (czyli iść na kolejne ustępstwa). Naprawdę chcesz tak żyć?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Związek dwojga ludzi powinien się opierać na PARTNERSTWIE, on nie jest Twoim ojcem, żeby mógł Ci na coś pozwalać/nie pozwalać. On może Ci tylko radzić, może podzielać Twoje zdanie bądź nie, może wyrażać swoją opinię - ale nie decydować za Ciebie!
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
1) ten facet jest jakiś niestabilny emocjonalnie i nienormalny... to dla jasnosci mojego podejscia do jego odzywek
2) autorka.. rzeczywiście ma 16 lat... bo na więcej się nie zachowuje - robi z faceta idiotę i się potem dziwi, że koleś wybucha... 3) teraz mnóstwso "fotomodelek" które biegają po studiach znalezionych na necie kolesi znam takich kilku, zaczynali amatroszczyzna, szukali panienek do zdjec... ot takie szczeniackie zabawy, zdjecia co prawda dla ludzi nie znajacych sie cudowięc panienki lgnely jak do miodu... ot jej facet straszy jest, wie o co chodzi i tyle - gdyby to były pewnie sesje w profesjonalnym studiu dla profejsonalisty to pewnie by slowa nie powiedzial.. a tak ? sorry ale juz ja znam te "ide na plenerek z fotografem" ![]() już nie wspomnę o tym jak taki "foptograf" potem relacjonuje znajomym takie sesje ;D zwłaszcza jak mu wpadnie jakaś nieletnia ;D ah i ten koles jej przeciez nie zabronil spotykac sie ze znajomymi tylko on to widzi w swojej maignczej kuli na przyszlosc...
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-08-16 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sory, ale nie rozumiem Twojego podejścia. Fakt, faktem zrobiłam z niego idiote i widze w tym swój błąd, ale nie musisz na mnie tak najeżdżać ![]() A co do zdjęć. Gdyby to były zwykłe zdjęcia plenerowe, przez kolesia który ma miano "fotografa" i dopiero co kupił sprzęt to przecież bym podziękowała bo takich fotek moge mieć mnóstwo, zwłaszcza że mój TŻ tym się właśnie od 2 lat interesuje. Raczej do fotomodelingu podchodzę z uprzedzeniem bo on miał znajomą, którą właśnie chcieli zgwałcić na takiej sesji. Jak już pisałam gdzieś wyżej udaje mi się umawiać na sesje bezpłatne ( tzn. pozowanie za zdjęcia) z panem około 40-stki który 20 lat fotografuje, a nawet ma swoje studio. Co za różnica czy bym pozowała w studiu czy w plenerze? Tym bardziej by się pluł bo by się zwyczajnie bał. I proszę nie zarzucać mi tu, że cokolwiek kombinuje z fotografem ![]() A co do Twojego ostatniego zdania tego dziwnego komentarza to nie rozumiem go ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podkreślenie: czyli jest z Tobą bo jesteś tylko głupiutkim dodatkiem dla niego albo dla seksu. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja diagnoza: Twój facet jest zazdrosny o to że mimo że tyle młodsza odnosisz sukcesy, jest potwornym egoistą, chamem, prostakiem i zazdrośnikiem. Axunia z tego co piszesz jesteś młodą ładną dziewczyną. Jestem pewna że mogłabyś przebierać w kandydatach na chłopaka. Po co Ci więc być z kimś, kto Cię nie szanuje, kto Cię poniża a sam nie sięga Ci nawet stóp? Nie marnuj sobie życia. A najlepszą radę otrzymałaś od tego fotografa. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Witamjestem TŻ Axuni.
Zdecydowałem się zarejestrować na forum gdyż pewne treści bardzo , bardzo mocno mi ubliżają. Jestem poprostu w szoku ! Co w was ludzie wstąpiło? W całym wątku raptem 2 posty wyrażają jakieś zrozumienie do mnie. Dziwicie sie zę zabraniam ,ze jestem podejżliwy itp, ale są rzeczy które Axunia nie mówiła wam.. A chociażby nocne przesiadywanie na skype, nocne pisanie sobie z nowymi kolegami na gg i te sprawy. Byłem z nią może z 2-3 miesiące(dobre i szczęśliwe miesiące) gdy oświadczyła mi ,że kogoś poznała i zamierza się z nim spotkać...( i to ja jestem dziwny??) Bez żadnych powodów mi to po prostu napisała.(w tym momencie przestałem jej ufać) A od kilku dni podejżewałem, że coś nie gra z tymi jej nocnymi rozmowami. Trudno, pogadaliśmy dość dobrze i sprawa ucichla (chyba...) Kolejna sprawa kiedyś w autobusie jakiś koleś sie strasznie do niej zalecał, mówiła potem że go niby tam znała kiedyś itp, Pisał do niej sms'y a gdy chciałem wziać od niego numer i mu zadzwonić żeby uświadomić ze Aga ma chłopaka, to mowiła że nie, nie zebym nie dzwonił,po co... Czyli już kolejna sprawa która mogła dać mi do myślenia Ostatnie akcje to już po prostu katastrofa. Stawiamnie w świetle tyrana i nie wiem kogo. Owszem burzyłem się o jej wyjścia ze znajomymi, ale tylko i wyłącznie dlatego że było z nią ZERO kontaktu, nie myślała nawet o tym żeby napisać sms itp,bo potemjak twierdziła w towarzystwie nie wypadapisać sms, ani dzwonić. Jednego dnia jak była na sesji, to poszła z domu całkiem rano i brak kontaku,wreszcie wieczorem jej mama do mnie dzwoniła,czy nie wiem co się z nią dzieje, bo nie daje znaku życia itp. Wkońcu zjawiła się na wieczór i wielce oburzona o co nam chodzi (wiec nie tylko ja uważam że Aga po prostu robi co chce i zapomina o Bożym swiecie) I potem tłumaczenia ,ze nie ma nic na komórce.. Spotykała sie w grupie bodaj 5 osób i co?? nikt nie miał nic na komórce? Niemożliwe. Potem mi przezło, zauważyłem ,ze moze za mocno sie tym przejąłem i niepotrzebnie taki młyn. Któregoś dnia(środa) powiedziała mi że w piątek chce sie spotkać z koleżankami (taki babski wieczorek) , a w czwartek jakoś do południa mi pisze ,że to jednak przeniesione na popołudnie czwartkowe, mówię okej, niemiałem o to żadnych problemów,bez zająknięcia stwierdziłem że nie ma sprawy. Potem okazało się że pojechała do innego miasta na sesję. I kto tutaj oszukuje, jest kłamcą i niedobrym człowiekiem?? I Wy sie ludzie dziwicie ze używam nieraz cieżkich słów(nigdy nie było to bezpośrednio adresowane do niej np.Ty ku**o itp..), ale kogo z was by to nie rozjuszyło, jakby wam TŻ tak grał na nosie i uczuciach? robiąc za idiotę i potem wmawiając ludziom z forum jaki to ja jestem straszny i okrutny. Życie już mi troche w kość dało,więc po prostu bardzo mnie zabolały pewne wypowiedzi na forum Tyle ode mnie. Czekam na odpowiedzi , a nie cięte riposty i chamskie odzywki w moim kierunku Pozdrawiam Mirek ps. Nie lubię publicznie "prać brudów", ale musiałem to napisać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co.... Przyznam się szczerze, że na Intymnym buszuję od paru tygodni i non stop trafiam na takie "akcje". Naprawdę - podziwiam, że niektórym ludziom się chce bawić w takie rzeczy. Jakieś prowokacje, nagłe wyłanianie się osób, o których do tej pory była mowa...., historie nie z tej Ziemi..... Podziwiam szczerze tych, którzy mają siły odpowiadać, radzić, chcą pomóc,czasem się angażują, a potem się okazuje, że komuś się zwyczajnie nudzi... Naprawdę ode mnie - SZACUN. Mogę się mylić, mogę zwrócić honor, ale jak czytam co niektóre wątki, historie, to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Mentalność niektórych mnie po prostu żenuje i przeraża.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-16 o 10:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Przepraszam jakie podwójne konta? Jakie akcje??
Nie potraficie logicznie i sensownie odpisywać na wątki,to nie odpisujcie wogóle, szkoda waszych klawiatur na pisanie bzdetów. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
OK - zapomniałam, że na Wizażu chyba można mieć dwa konta, w jakichś przypadkach.
Resztę podtrzymuję.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
yy ale ja jestem Mirek, chłopakAgi.. Jakie podwójne konta? Podać CI mój numer? chcesz zadzwonić? i sprawdzić że to jestem ja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że ktoś z moderatorów powinien sprawdzić IP
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
prosze bardzo , dziwie sie poziomowi co poniektórych użytkowników tego forum. Potraficie tylko dowalić komuś, bo chyba czerpiecie z tego przejmność, satysfakcje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dowalać? Powtórzę jeszcze raz - ja autentycznie podziwiam ludzi, którzy się tu udzielają i próbują pomagać, za tę anielską cierpliwość.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-16 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To jest forum i każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, niekoniecznie głaszczącą kogoś po głowie. Co tu się wogóle dzieje niech mi ktoś wyjaśni ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Co się dzieje? próbuję dojść do swego, po tym jak od10 osób dostałem w pysk teoretycznie za darmo. Po mojej pierwszej wypowiedzi może się co poniektórym oczy otworzą..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Weźże sie koleś puknij. Dochodzić swego to możesz drogą sądową. Skoro twierdzisz, że to ty jesteś jej tżtem, to sobie sami załatwcie sprawy na żywo albo na PW i nie zawracajcie ludziom tyłkow pajacowaniem.
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
To nie jest pajacowanie, wypraszam sobie.
Są tutaj osoby które nie wiedzą dużo rzeczy o Agnieszce, potem uważają ją za świętą, tylko podsycają ją żeby jeszcze bardziej nienawidziła, a ona potem przelewa to na mnie. Bo uważa że jak jej koleżanki wszystkie na forum psizą ze jestem taki a owaki i robie tak a nie inaczej to jestem za przeproszeniem gó*no wart i powinna mnie zostawić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no to w takim razie powyciągaj brudy.. no dajesz, rozsiadam sie wygodnie i juz słucham narzekan rozgoryczonego tyrana. Rozstancie sie, bo chyba oboje macie na siebie zły wpływ.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.