![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Uzaleznione od marek?
A ja jestem uzależniona, owszem
![]() ![]() A poważniej - tylko i wyłącznie jakość produktów mnie interesuje. No i oczywiście relacja: jakość - cena. Nic innego nie ma dla mnie znaczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Hmm ciekawy watek.
odnośnie uzależnień od marek, nie wydaje mi się bym była uzależniona od jakiejs konkretnej marki ubrań- kupuje co mi się podoba i w czym dobrze się czuję. Jedzenie, kosmetyki.. najważniejsze by jakość szła w parze z ceną. Ale w drugą strone jest sporo rzeczy, których w życiu bym nie tkneła właśnie z powodu firmy ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
A ja przyznaję, że jestem uzależniona od marek - ubrania, produkty żywnościowe, kosmetyki, najchętniej kupuję z określonych firm. Np. ubrania H&M. Odruchowo sięgam po rzeczy z logiem danego producenta. Jednak uzależnienie to wynika z doświadczenia i lat zakupów - wiem co mi najbardziej odpowiada i co lubię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Nie wiem czy można to nazwać uzależnieniem ale rzeczywiście są marki która kupuję a których nie.I tak jeżeli bielizna to tylko 2 konkretnych firm,buty podobnie- 2,3 marki,torby jednej firmy itd,itd.
Teraz zaczęłam czytać Gomorrę więc podobno spojrzę na wiele marek inaczej i może się to zmieni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
eh niestety często łapię się na tym kiedy wybieram się tylko porozglądać po galerii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Nie jestem uzależniona od marek, do każdego produktu podchodzę indywidualnie.
Jedynym odstępstwem są samochody - wszyscy w rodzinie jeździmy Oplami, ale to wynika z tego, że są tanie, wygodne, można je szybko naprawić "na drodze" i części są łatwo dostępne. Co nie oznacza, że nie kupilibyśmy nigdy innego.
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Dość śmieszne uzależnienie. Czytałam podobny artykuł w ,którym przeprowadzono ankietę.Jak się okazało 'problem' ten tyczy się w głównie panów... Myślę ,że to bardziej przyzwyczajenie niż uzależnienie.
Cóż ja nie zwracam uwagi na markę ile na jakość produktu .Sama jestem w stanie oszacować czy coś jest porządnie wykonane i nie koniecznie świadczyć o tym musi marka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.