|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ...wymianka AGNES xs-xl...Zapraszam...
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
HEJ COŚ U MNIE ZA:rurki z metki rozmiar 38
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze sweterek bedzie na mnie za krotki
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Może coś u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1250715355 Pozdrawiam
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
haj jestem zainteresowana spodniemi z postu 11
ja mam w swoim wątku mini jeansowa w idealnym stanie... kolorek ciemniejszy niz na zdjęciu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
nic
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
nnose snalasłabyś sonnething u nnnie sa https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1250717246 ?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za szwedy?
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
przejrzalam Twoje watki i niestety to co mi sie podoba zostalo juz wymienione:|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
podobają mi się te szwedy jeansowe,wpadnij do moich wątków z ciuszkami i kosmetykami,może się wymienimy
![]() kosmetyki --> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356682 ciuszki --> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356492 |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Moje rurki bershka chce wymienic za inne rurki najchetniej czarne moze masz poza watkiem jakies na zbyciu w takim samym stanie jak moje czyli idealnym...
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Podobaja mi sie ale granatowych mam 4 pary a czarnych zero... |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
coś za New yorker
rurki z metki rozmiar 38 lecz wypada mniejszy na xs-s! ??
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
cos za szwedy?
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Niestety tylko spodnie mi sie u Ciebie podobaja
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
kurtka jest warta 400zl i za spodnie niestety jej nie oddam
|
|
|
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
New yorker
rurki z metki rozmiar 38 lecz wypada mniejszy na xs-s! wymiary: pas: 39 cm *2 stan: 19 cm długość: 104 cm mam z wymiany, dostałam jako nowe bez metki, i takie tez są bo ja ich nie nosiłam ![]() ruraski mi się podobają tak z ciekawosci spytam. są swietne!
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1250715355 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1250716468
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
tak
szukam wlasnie takich granatowych ruraskow.a powiedz mi czy one fajnie na pupie się ukladają, bo na zdjęciach to za bardzo nie umiem ocenic? ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- i to sa typowe rurki? ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- mysle, ze bedą obydwie na Ciebie dobre. ja mam ponad 170 i jestem szczupla i mam podobna figurę do Ciebie z teog co widze po zdjęciach ![]() a więc wymiarki bluzeczki Pull&bear idealnej do legginsow,nowej, bez metek: na plasko szerokośc od pachy do pachy: okolo 42 cm (rozciąga się) długość: z przodu 73 cm z tylu: 82 cm wymiarki, troll, biala z twarza kobiety, nowa z metkami: na plasko: szerokosc od pachy do pachy - 42 cm dlugość: 66 cm ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- hey to znowu ja.pizamka ma rozmiar z metki XL, ale jest duzo zawyzony. dla mnie to rozmiar M. p0odam CI wymiary: jest nowa, z metką, orginalnie zapakowana, moj wujek ma sklep z takimi pizamkami ![]() bluzeczka: dlugośc: 58 szerokość od pachy do pachy: 45 cm spodenki: długosc: 73 szerokosc w pasie bez rozciągania: 37 cm szerokosc w pasie po rozciągnieciu: 47 cm mam pare takich pizamek. jedną zostawilam sobie, apare idzie na wymianke ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- hey. juz nic raczej nie znalalam to ktora bluzeczke bys chciala? + pizamka oczywiscie nie mam aparatu i nie mam jak zrobic zdjec, ale bluzeczki są nowe, naprawde dobrze lezą, jednak kupione w chwili, dla poprawy humoru... i za duzo juz mam bluzek poprostu. ja i tak bede wysylac pierwsza wiec nie mam powodu klamac ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- aha i pizamka jest identyczna jak ze zdjęcia. zerknelam teraz i nie ma zadnej zaby tylko zyrafa jak ze zdjęcia : D moja siostra myslala, ze to zaba i napislaam tak |
|
|
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
hey. wrocilam
oglądalam GRZEZNĄ MILOSC z A.Jolie i Banderasem przejrzalam wąteczki i wszystko co mi się podoba zostalo juz wymienione takze podobają mi się tylko ruraski. nie chce niczego dobierać na siłe... |
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie
atmosphere sweterek na krotki rękaw ??
Edytowane przez katarzynasz Czas edycji: 2009-08-24 o 20:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

tak z ciekawosci spytam. są swietne!
szukam wlasnie takich granatowych ruraskow.