|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Różne zastosowania perfum...
Cytat:
![]() ![]() No ja przynajmniej bym się rozpłynęła xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() listy psikalam w podstawowce, pozniej zaprzestalam uznajac to za lekko obciachowe, no ale na taki list napewno bym sie nie obrazila, oj nie! ![]() Cytat:
![]() ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-08-21 o 23:14 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Uf, Loulou
![]() ![]() A co do perfumowania listów jeszcze, coś a propos chociaż nie do końca. Kumpel (należący do kategorii ciach) kiedyś tam zrobił sobie wspólne zdjęcie z jakąś tam krótko mu znaną znajomą. Któregoś dnia wspólnie się do niej wybraliśmy celem podrzucenia jej tej foty o którą prosiła. Idziemy, patrzę, on przystaje w połowie schodów do jej mieszkania, wyjmuje z torby butelkę perfum (BlackXS o ile mnie pamięć nie zwodzi) i sru po focie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2009-08-21 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Smsy są idealne jeśli idzie o szybką i zwięzłą formę komunikacji typu "spóźnię się 10 minut", ale gdyby ktoś w ten sposób spróbował wyznać mi miłość, to ze śmiechu chyba bym sobie usiadła ![]() ![]() Rozmowa jest o wiele lepsza, a mniej sztuczna przynajmniej! ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Inne zastosowanie perfum...hmm...teraz tylko tradycyjnie się psikam, ale jako kilkuletni brzdąc, zafascynowana byłam robieniem wszelakiego rodzaju "mikstur", - zlewaniem do jednego pojemniczka wszystkiego co jest w łazience, łącznie z mleczkiem do czyszczenia i pastą do zębów. Jak można sobie wyobrazic, pachniec to to nie pachniało za ładnie, więc wydedukowałam, że skoro mama się perfumuje i pachnie, to poperfumujmy "miksture"!
I siup! Dziesięc psików do małego pojemniczka... Uwierzcie, nawet ładne perfumy zaczynają wtedy ŚMIERDZIEĆ ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Zainspirowana tym wątkiem, skropiłam wczoraj poduszkę Kelly Caleche. Cudownie było leżeć w tak świeżo pachnącej pościeli
![]()
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
ja też listy zawsze psikalam
![]() ![]() poza tym mojemu ex lubilam (oczywiscie gdy nie widział) lekko kropic poduszke moimi perfumami ![]() ![]() posciel tez czasem kropie...ale raczej jakimis tanimi dezodorantami ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak się zjawi książę to też będę pisać listy i je perfumować ![]() A póki co tylko ja, moja bluzeczka, czasami podusia i szaliczek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Ja jako małe dziecko... piłam perfumy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś... oprócz tradycyjnego psikania siebie (a w lecie i rozpuszczonych włosów) skrapiam też ubrania, szaliki, czasem pościel. We wczesnej młodości psikałam listy. Już dawno żadnego nie napisałam... chyba zrobię TŻtowi pachnącą pocztową niespodziankę ![]() Spodobał mi się pomysł z pryskaniem firanek latem, kiedy okna są otwarte. Jak już postanowię to zrobić, to z pewnością odżałuję trochę lubianych perfum. Nie zamierzam psikać otoczenia czymś, czego nie lubię ![]() Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2010-01-03 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Tez bym chciala spsikac firanki, ale ich nie mam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Ja czasem robie ten trik z odkurzaczem, tylko zamiast wrzucac do worka spryskanego perfumami wacika, chlastam pare psikow na filtr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.