![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienie perfumy,odlewki i inne NOWY WATEK!!!
super ze cos wyszukalas
![]() najbatrdziej zalezy mi na Donnie potem 21)Tressele Avon 50ml 14)Krem do ciała Pink Grapefruit & Ginko NOWY Oriflame Puma Jamaica z 30ml zostało 25ml jak Ty byś widziala wymiankę?
![]() |
#36 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
8)Tesori d'Oriente Chińska Orchidea ze 100ml zostało 80ml
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Odlewka 10 ml Lancome byłaby ok, co za to byś chciała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie w zamian za: Tesori d'Oriente Chińska Orchidea ze 100ml zostało 80ml Krem Vichy Normaderm na noc raz użyty - jaka pojemnosc? 8)Britney Spears Midnight Fantasy 30ml EDP raz psiknięte + balsam 50ml(będzie ciężko ) oraz ew. Olay complete touch of foundation krem nawilżający na dzień z dodatkiem podkładu Max Factor do jasnej karnacji raz użyty ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
a czym jesteś u mnie zainteresowana konkretnie? u Ciebie podoba mi się sporo rzeczy ![]() 10)Tusz Avon Up-lifting NOWY!!! ZAFOLIOWANY!!! Czarny 7)Peeling Elizabeth Arden Sunflower 200ml NOWY!!! 4)Bronzer do twarzy Loreal w płynie(taki puder brązujący w płynie) Który to? Mogę prosić o jakiegoś linka z opisem i zdjęciem? Masz zdjęcie tej paletki? Druga paleta Joko zawiera 10 cieni po dwa kolory i dwa pudry brązujące.
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
oj ale fajnie
![]() z tego co wypisałas podoba mi się tusz Oriflame, smakersy oczywiście ![]() a z wątku: 25)Nowa woda męska w sprayu EDT Avon "Signature" Absynthe Lacroix do 10ml ![]() Najważniejsze - co za to u mnie znajdziesz? Czego szukasz? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Odlewki Chanel Madmoiselle 10ml oraz obydwie Lolity. Czy znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
2 próbki Lolity małe oraz odlewka Lancome So Magic i baza jest Twoja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
A te fiolki będą miały miarkę? Żebym widziała czy rzeczywiście te 4ml czy 5ml jest czy też nie? W sumie jestem chętna na wymiane.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
5)Adidas 3 Frozen (różowy)NOWY!!! (już niedostepny w Polsce)
znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Witaj!
![]() Znajdziesz coś u mnie za: Druga paleta Joko zawiera 10 cieni po dwa kolory i dwa pudry brązujące. 8)Błyszczyk Silk Gloss Sheer Frost Max Factor kolor Strawberry Frost 9)Avon Glazewear Diamonds kolor Pink Diamonds NOWA!!! 10)Tusz Avon Up-lifting NOWY!!! ZAFOLIOWANY!!! Czarny Zapraszam serdecznie!
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Britney Spears Midnight Fantasy 30ml EDP raz psiknięte + balsam 50ml(będzie ciężko ) Może byś coś dobrała do zestawu Precious i Magix'a ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Balsam do ciala TBS banan duza butla 250ml ubytek 10% z wymianki
![]() 14)Krem do ciała Pink Grapefruit & Ginko NOWY Oriflame 15)Christina Aguilera Balsam do ciała perfumowany nowy zafoliowany 200ml Ile ml ma krem Ori? Mogłabym prosić fotkę tych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14121353]Balsam do ciala TBS banan duza butla 250ml ubytek 10% z wymianki
![]() 14)Krem do ciała Pink Grapefruit & Ginko NOWY Oriflame 15)Christina Aguilera Balsam do ciała perfumowany nowy zafoliowany 200ml Ile ml ma krem Ori? Mogłabym prosić fotkę tych rzeczy?[/QUOTE] Kochana ![]() Niestety nie mam aparatu ![]() Aguilerki latwo nie oddambo kosztowala mnie 50zl ![]() Chyba ze masz np.Bond Girl Avonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się
![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Tylko, aby się upewnić, zaznaczę, ze ten Bond co mam, jest już rozfoliowany i kilka razy pryśnięty
![]() Ja mogę wysłać jeszcze dzisiaj, daj znać kiedy Ty możesz ![]()
![]() |
#56 | ||
Raczkowanie
|
wstępnie upatrzyłam sobie głównie odlewki, tylko że ja ze swoich fiolek się oczyściłam po ostatnich wymiankach, a niektóre sobie wizażanki przywłaszczyły
![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
Cytat:
- 20)Miniaturka E.Arden Sunflower 5ml *** odlewki: - Lolita fioletowe jabluszko EDP 5ml - Chanel Madmoiselle 10ml - Escada Moon Sparkle 5ml - Fragonard Belle De Minuit 5-10ml? - Naomi Cat Deluxe(różowe) 8ml - Kylie Minogue Couture 5-10ml? - Lolita Fleur Defunde EDP 1-2ml? - Lancome So Magic 2-5ml? - Neonatura Souffle 2-5ml? - Sephorowe wanilie: karmel (ile możesz) mam nadzieję, że nie są drogie te fiolki skoro musisz kupić - 14)Perfumy Elizabeth Arden Splendor nowe i nieużywane,zafoliowane 30ml lub 12)Wodę toaletową Celine Dion Spring in Paris był to tester bez korka z 50ml pozostało 40ml lub 15)Christina Aguilera Balsam do ciała perfumowany nowy zafoliowany 200ml lub 10)Perfumowany balsam do ciała Celine Dion "Sensational" z drobinkami poj.200mlNOWY ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- nie wiem, ale chyba masz błąd przy E.Arden "Provocative" nie powinno być 100ml? + 30ml :P a nie 10ml ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- no to teraz czekam na odpowiedź od Ciebie ![]() Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-09-09 o 11:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Provocative to nie blad
![]() ![]() Fiolki nie sa drogie ![]() Napisze jutro co bym znalazla jeszcze ![]() A moze masz Scrub Optimals w proszku Oriflamu??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
tak mam scrub Optimals Radiance Energy Powder w proszku, stan początkowy sięgał 0,5cm pod napisem Oriflame, a teraz sięga od napisu OPTIMALS
![]() ![]() yhym... a myślałam, że nie dopisałaś zera przy E.Arden "Provocative" ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- ciężko będzie mi się rozstać z scrubem O.R.E , ale jeśli byłaby korzystna dla mnie wymianka to mogłabym jakos się z nim pożegnać(wymienić) i dać Tobie ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]() Mnie zależało akurat najbardziej na tym: - Lolita fioletowe jabluszko EDP - Chanel Madmoiselle - Escada Moon Sparkle - Fragonard Belle De Minuit a nawet nie możesz zrobić odlewki chanelki ![]() Voluspy Tobacco Wanilia nie interesuje mnie, bo samej wanili nie lubie ![]() Zrozum, że nie opłaca mi się oddawać kosmetyków za 154zł za to co mi proponujesz. A saszetki podkładu G.G nie są bezpłatne ![]() za to co mi proponujesz z odlewek: -Fragonard Belle de Nuit 5ml (tylko tyle mam ) -Kylie Couture 6ml( w probce) -Sephora Carmel 10ml( w atomizerze) -Naomi Cat Deluxe 4ml ( w probce) -Neonatury Souffle 4ml to mogłabym tylko oddać Ci krem avonu, podkład G.G. Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-09-09 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
cytat z prv:
Cytat:
![]() hmm...mogę wymienić kulki G.G i scrub O.R.E jak dodasz jeszcze prócz tego co pisałaś powyżej w cytacie z prv, to ![]() - Escada Moon Sparkle 2-4ml, gdybyś te 2ml wycisnęła chociaż byłoby super - Naomi Cat Deluxe 4ml - Neonatury Souffle 4ml - Miniaturka E.Arden Sunflower 5ml - Miniaturka AGENT PROVOCATEUR "Maitresse" EDP z 5ml pozostało 3ml piękna buteleczka - Miniaturka 5ml "Tomorrow"Avon NOWA!!! ------------------------------------------------- bo samo to: (to malutko, a mnie się strasznie podoba opakowanie kulek G.G ![]() - Fragonard Belle de Nuit 5ml (tylko tyle mam ) - Kylie Couture 6ml( w probce) - Sephora Carmel 10ml( w atomizerze) - Chanel Madmoiselle 4ml - Provocative Arden 10ml miniaturka z atomizerem + balsam 30ml - Lolitka zlota 5ml za to wszystko gdybyś mogła wymienić, to ja mogłabym Tobie jeszcze dołożyć podkład G.G. i krem na przebarwienia avonu. Wtedy opłacałaby mi się wymianka ![]() Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-09-09 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Kochana miniaturka Agenta juz wczoraj wymieniona.Ale jeszcze nie polecialado wizazanki.Tomorrow nie mam juz sprzedalamna allegro.Sunflower tez nie mam ale moge Ci zrobic odlewke nawet 20ml z mojego flakonu Sunflower
![]() Moze wiec byc tak: -Fragonard Belle de Nuit 5ml (tylko tyle mam ) - Kylie Couture 6ml( w probce) - Sephora Carmel 10ml( w atomizerze) - Chanel Madmoiselle 4ml - Provocative Arden 10ml miniaturka z atomizerem + balsam 30ml - Lolitka zlota 5ml -Cat deluxe 4ml -Neonatura Souffle 4ml -odlewka Sunflower 20ml Co ty na to???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.