![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: minetka, Tż ... i problem natury emocjonalnej...
co do tych podwójnych norm, z których tak się tu niektórzy śmieją: problem polega na tym, że wiele kobiet nie osiąga orgazmu podczas stosunku, a jedynie podczas pobudzania łechtaczki palcami/językiem.
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że z czasem wszystko się między wami ułoży - tego wam życzę.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Skoro mu "tam" nie smakujesz, może zastosujecie jakiś żel intymny smakowy ? (mnóstwo tego na allegro czy w sexshopach) Zaproponowałabym też bitą śmietanę albo coś w tym guście, ale nie wszyscy to lubią i nie jest to za bardzo higieniczne.
Druga sprawa: czy chodzisz regularnie do ginekologa? , może akurat miałaś infekcję, i zapach czy smak nie był zbyt przyjemny ? A podsumowując to naprawdę ci współczuję i nie wiem jak ja bym przeżyła takie wyznanie od swojego chłopaka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Zagubiona, z tego co widzę, to podchodzisz to całej sprawy bardzo zdrowo, bez pretensji typu "skoro ja cię zaspokajam oralnie, to ty też mnie musisz". Wiadomo, ani kobieta, ani mężczyzna nie ma jakiegoś bardzo zachwycającego intymnego smaku i niektórym może to po prostu nie odpowiadać.
Sama zresztą sama to dobrze wiesz ![]() Dlatego też na Twoim miejscu nie przestawałabym pieścić TŻ w ten sposób (jeśli oczywiście nadal masz na to ochotę, bo jeśli nie to nie ma sensu się zmuszać) i szczerze z nim porozmawiała o tym, że Ty też chciałabyś spróbować tej formy pieszczot. Myślę, że moglibyście jeszcze spróbować (może z jakimś smakowym żelem, jak kilka osób już wspominało), a jeśli nadal nie będzie to odpowiadać Twojemu facetowi, to cóż... Nic na siłę. Aha, oczywiście powinnaś powiedzieć mu o swoich odczuciach, o tym, że odebrałaś to jako brak akceptacji dla siebie. Myślę, że każdy normalny i kochający swoją kobietę facet zrobi wiele, żeby przekonać ją, że w pełni ją akceptuje ![]() Uff, ale się rozpisałam... W każdym razie życzę pomyślnego rozwiązania sprawy ![]()
tu es venu en sifflant Edytowane przez Srebrnousta Czas edycji: 2009-08-28 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do pytań o wzajemność lub bezinteresowność w tym wypadku, tak zamierzam zaspokajać mojego Tż oralnie. Ostatnim razem miałam blokadę bo to było na świeżo i dopiero do mnie w pełni docierało, ale teraz po krótkim meetingu na wizażu ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
a ja przepraosze za zmiane tematu ale nie wiem czy jest taki watek jesli tak to prosze o link
ja mam opory przed pieszczeniem mnie TAM przez TZ ![]() zagubiona daj sobie czas i jelsi mas zopory teraz by robic mu to to daj sobie czas a jemu przede wszytskim tez ,z czasem minie ci ta mysl i to zranienie slowne zwiazku z mineta czego Ci zycze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zagubiona, skoro jesteście już po rozmowie, to na razie daj mu trochę czasu, żeby się oswoił z sytuacją.
tu es venu en sifflant Edytowane przez Srebrnousta Czas edycji: 2009-08-28 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Mój chłopak często chce robic mi "minetke", ale ja zawsze odmawiam bo wydaje mi się, że to jest dla chłopaka obrzydliwe i dlatego prawie nigdy się na to niezgadzam mam pewny hamulec psychiczny. Kiedy zaczyna mi to robic nie myśle o przyjemności tylko o tym czy czasem nie poleciało mi za dużo śluzu itp.
Wydaje mi się, ze jeżeli porozmawiasz z TŻ i On po tej rozmowie zacznie pieścic Cię oralnie to będziesz się czuła jeszcze gorzej niż ja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
porozmawiaj z nim o tym, bo moze poprostu jemu sie nie chce tego robic a nie czy smakuje itp itd Bo jeżeli to wszystko wynika z lenistwa to wcale Ci sie nie dziwie, ze Tobie tez sie odechceiwa sprawiania jemu przyjemnosci. Jak twoj TZ bedzie widział, ze to Ci sprawia wielką przyjemnosc, to moze mu checi wrócą
![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ja na twoim miejscu bym narazie przystopowala,jak bedzie mu brakowac przyjemnosci to zacznie przemysliwac pewne sprawy...
Tez mialam podobny problem tyle ze...w druga strone. Otoz to on pierwszy zaczol mnie piescic oralnie a zanim ja mu sie zrewanzowalam minelo pol roku.O nic mnie nie prosil i do niczego nie zmuszal (na szczescie! bo inaczej odniosloby to odwrotny skutek raczej) Ale do czego zmierzam. Przez te pol roku myslalam o tym na wszystkie strony. Zdecydowalam sie,poprobowalam,bylo najpierw srednio,potem coraz lepiej a teraz nie wyobrazam sobie mu tego nie robic ![]() Czasem warto by uplynelo troche czasu.Moze jak przystopujesz to on zastanowi sie nad tym, ze dzialanie tylko w jedna strone jest troche nie fair? a jesli dalej nic sie nie zmieni to zapomnialabym o oralu raz na zawsze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
W ogóle mdlaczego ty masz mu robić przyjemność a on tobie nie? Ty się pzremogłaś - przyzwyczaiłaś do obrzydliwego smaku spermy a on do smaku twojej muszelki nie moze??? Tragiczne!
Mój Tż na szczęście ni lubi pieszczot oralnych, bo jest zwolennikiem damskiej dominacji podczas sexu, zatem mi minetki mógłby robil pół dnia. ![]() Samam pieścić go oralnie srednio lubię, bardziej własnymi rękami - jego członkiem się bawić jak zabawką. Wtedy on czuje dominację. Jeśli by mnie poprosił, to może bym sie pzremogła, ale nie prosi się. I nie rozumiem takiego podejscia - jestem kobieta, to zrobię ci wszystko, a ty facet brzydzisz sie mojej intymnej części, to mi przykro. Beznadzieja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
ja bym z nim porozmawiała...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Mam pewną prośbę nie odnoszącą się tylko do tego wątku, ale do wszystkich:
PROSZĘ O CZYTANIE CHOCIAŻBY ODPOWIEDZI AUTORÓW WĄTKU!!!!!! Naprawdę jest to irytujące, odpowiedać ciągle na te same pytanie i te same poruszone kwestie, lub na 4 stronie jakiegoś wątku czytać: rzuć go kiedy autorka zrobiła to już stronę wcześniej. Rozumiem, że komuś może się nie chcieć czytać wątku który ma już 10/15 str. JA w takim wypadku wątek zostawiam, skoro nie mogę choćby wypowiedziom autora poświęcić tyle czasu żeby sie zaznajomić z sytuacją. Ten wątek ma 2 strony, z czego moje odpowiedzi to będzie może jedna bo są długie. Czy to takie trudne tyle przeczytać? Jakby osoby odpowiadające wyżej zadałyby sobie ten niesłychany trud to dowiedziałyby się co myślę o zasadzie: jak mi nie dasz oralu to się wal, ja też cie pieścić nie będę, tak samo jak wiedziałyby, że rozmawiałam z Tż, i że sumiennie dbam o higienę. Dziękuję za uwagę i proszę o rozpatrzenie tej prośby bo się poirytowałam.
... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ... Edytowane przez zagubiona89r Czas edycji: 2009-08-30 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.