|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: collistar, estee lauder, clinique - WYMIANA
Olcia - Tak jak najbardziej mi pasuje...więc jaka jest teraz procedura?
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Tompola - tak posiadam. Mam krem pod oczy CLINIQUE - All about eyes - wersja RITCH - jak dla mnie trochę zbyt "bogaty"- wolę lżejsze i bardziej żelowe. |
|
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wiec zapraszam na PW. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, rozumiem..jednakże i dla mnie ta wersja nie będzie odpowiednia niestety. Mamy podobne upodobania
No nic, jakbyś coś jeszcze miała-proszę daj znać u mnie w wątku..Pozdrawiam serdecznie!
|
|
|
|
|
#34 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi, ale nadal nic nie wypatrzyłam dla siebie...Pozdrówka
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Lilmary - troche nie za bardzo mi to pasuje, bo puder kosztowal 160 pln i jest prawie nowy. wiec myslalam ze puder za cos o podobnej wartosci lub za 2 mniejsze rzeczy.
|
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
hmm a co powiesz na:
od Ciebie: puder collistar prasowany z mieniacymi sie drobinkami - prawie nowe - Cipria Cristalli Deluce Guerlain - Ombre Eclat - Komplet Cieni (2 + 1 w kremie) - kolor L'Heure Fumee 380 w zamian za: combo cieni clinique - praktycznie nowe ksiazka "sztuka wizazu" + cos co sobie jeszcze wybierzesz
Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-08-26 o 11:13 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Lilmary - musze sie troche zastanowic. W zasadzie nie chce kolekconowac za duzo cieni. Zastanawiam sie nad zapachem "Escada, moon sparkle" - ale musze sprawdzic jak on pachnie i dam znac jaka jest decyzja.
|
|
|
|
|
#40 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=357923 to link do mojego wątku
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Lilmary - na razie z zapachu Escady rezygnuję i z cieni clinique również. Wybrałabym tylko książkę od Ciebie. Może zaczekamy z wymianą - może zmieni Ci się lista niebawem i może wówczas coś podobieramy? Ja raczej nie szukam kolorówek bo mam sporo jeszcze do zużycia i przetestowania w domu. Raczej szukam podkładów, kremów, baz pod makijaż, pielęgnacji (peelingi, maski, inne cudeńka). Albo też i zapachy ale to musi mi się podobać np. dior lub gucci są super albo jeszcze coś innego tylko muszę się rozejżeć. Escadę dzisiaj wąchałam i nie za bardzo jest to mój zapach.
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresuje Cie cos u mnie za cienie guerlain??
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Thelila - bylabym zainteresowana nastepujacymi pozycjami:
Armani Code edp 20ml VERSACE Woman ok.30ml Guerlain Parure Compact Foundation with Crystal Pearls 03 beige parfait, zuzycie 15-20%, 7M01 moze napiszesz co ew. wchodzi w gre to sobie posprawdzam zapachy i kolory? |
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
ok, w takim razie posprawdzam jutro zapachy. muszę tylko zaznaczyć, że guerlain jest nierównomiernie zużyty tzn. ten najjaśniejszy cień bardziej niż ciemniejszy, a ten w kremie był dosłownie tylko kilka razy maźnięty.
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- jeszcze chciałam zapytać o te zapachy, czy one są w oryginalnych buteleczkach? i co to znaczy skrót edp? |
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
znajdziesz cos za cienie guerlaina?? zapraszam |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Thelila - jutro posprawdzam też podkłady które wymieniłaś bo akurat szukam jakiegoś dobrego - długo utrzymującego się. (jeśli oczywiście coś innego spodoba mi się "na żywo" to dam znać wieczorem).
Olcia - u Ciebie podobają mi się Meteories, ale najpierw jest jeszcze Thelila do rozpatrzenia. PS. Pore minimizer już do Ciebie idzie poleconym. Pozdrawiam i czekam na mleczko. |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Aniaz84 - u Ciebie najchetniej: Miss Dior Cherie EDP, pojemność wyjściowa 100ml, zostało 75ml, bez kartonika, mam także perfumowane mleczko do ciała, zostało 45% z 200ml
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
ale ja przeciez napisałam wyraznie na co wymienie perfumy, a ty nic z tych rzeczy nie masz...
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Ania - w takim razie sory za pomylke. pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
THELILA,
po spawdzeniach interesowałby mnie następujące rzeczy: Armani Code edp 20ml Lancome Resurface Peel 2 uzyta 5 razy, 7B186 z tym że nie wiem co to znaczy skót "edp" i czy ten zapach jest w oryginalnej buteleczce? |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
u Ciebie interesuja mnie cienie moonray
|
|
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
witaj
![]() moze tym razem znajdziesz cos u mnie za: . Collistar - puder prasowany z mieniacymi sie drobinkami - prawie nowe zrobilam spora dokladke, a ksiazka o wizazu ktora bylas zainteresowana wciaz jest ![]() odpisz prosze u mnie |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Alphala - może Dior Moonray za zapach Gucci?
---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Lilmary - nadal nic. |
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Hej, przykro mi nic nie znalazłam za Diora.
|
|
|
|
|
#57 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje slicznie za zostawiona informacje gdyz przepraszam najmocniej ale nie sledzilam pozniej Twego wateczku gdyz juz sie sama pogubilam EDP- jest to woda perfumowana EDT- jest to woda toaletowa EDP jest zdecydowanie trwalsza od edt jednak perfumy edt z wyzszej polki trzymaja sie naprawde wystarczajaco dlugo. Wszystkie moje perfumy sa w oryginalnych buteleczkach Cytat:
Cytat:
Przy Armani Code grymasze gdyz ten zamienie najchetniej na perfumy z wish listy
|
|||
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Ewentualnie
:5. Clinique - nawilzanie (zolty) Dramatically Moisturizing Lotion do twarzy - 30 ml – nowe 10. Lancome - crayon kohl - eyeliner ołówek - gris bleu 03 - szafirowy - uzyty kilka razy |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Metamorfoza - jakos nic nie udalo mi sie podobierac ale moze w przyszlosci nam sie uda. pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

No nic, jakbyś coś jeszcze miała-proszę daj znać u mnie w wątku..Pozdrawiam serdecznie!

: