|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mega ROMANTYK
ja tez coraz bardziej ciesze sie,ze stalo sie jak stalo.
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem to co on napisał nie jest romantyczne lecz żałosne.
A jeśli chodzi o romantyków.... chyba nie mogłabym być z kimś takim, wolę swojego zimnego drania
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
dziwne ;;/
facet pisze sms o takiej tresci i pokazuje takie filmiki kobiecie ktorej nie zna ? ? co bybylo pozniej?
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Ja w takim romantyku nic nie widzę, a poza tym co ma wspólnego filmik o zmarłej matce do romantyzmu?? Troche mi tu nie gra, napewno bym nigdy nie uznała faceta za romantyka po filmiku który stworzył nieżyjącej matce...
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
to jakis psychol...
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to bym sie bała ze facet ma coś z glową.Takie zachowanie dalekie jest od romantyzmu!
|
|
|
|
|
#37 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jest romantyczny bo zrobił filmik o matce i wrzucił na youtube a wcześniej napisał Ci kilka dwuznacznych smsów? Szczerze mówiąc mi to kojarzy się z twórczością naszo-klasową w stylu : czyjeś zdjęcie/krajobraz + "głęboki" i wzruszający tekst/cytat/wiersz o wiernej przyjaźni, głębokiej miłości, smutku po czyjejś śmierci ...itp, wszystko oczywiście ostro obrobione w photoshopie. I tak jak dla kilku dziewczyn powyżej dla mnie to tandeta i kicz, jakby z netu gotowe smsy ściągał. Poza tym te smsy są przesadą skoro wasza znajomość jest internetowa i to krótka. I dziwi mnie że po 10 mailach już plany na przyszłość robisz. 100% pewności nikt nie ma, ale ja myślę że facet nie tyle jest psycholem, co chce sobie znaleźć przez internet dziewczynkę do puknięcia i szybko zmierza do mety. W sumie na romantyka większość lasek poleci. |
||||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakkolkwiek by nie bylo, koles jest dziwny i nie mam zamiaru utrzymywac z nim kontaktu.
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Z całym szacunkiem, ale ja również nie dostrzegam w tym zachowaniu romantyzmu. Bardziej kojarzy mi się to z żenującymi opisami gg, jakie nie raz ustawiają sobie gimnazjaliści (albo starsze, niedojrzałe osobniki).
A tak na marginesie: mój mężczyzna jest połączeniem prawdziwego romantyka z bezczelnym ironistą...jak ja. Lepszego zestawu sobie nie wyobrażam.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Romantyzmu w tym nie widzę.Raczej czysty pragmatyzm ze strony faceta zmierzającego na skróty do jasno określonego celu . |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam w opisanych sytuacjach nie widze zadnego romantyzmu..
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem ma w domu ołtarz ze zdjęciami swojej matki i kosmykiem włosów które wyrwał jak była w trumnie, psika się jej perfumami a być może nawet przymierza jej ciuchy. A cytowane zdanie o tych męskich ramionach trąca mi nie romantyzmem tylko textem z opowiadań erotycznych albo jakiegoś Harlekina.
|
|
#43 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
znałam kiedyś podobnego osobnika, różne rzeczy potrafił stworzyć w mailu czy sms`ie, ale w rzeczywistości może jakieś 10% z tego nadętego pseudo-romantyzmu prezentował.... i dobrze, bo więcej bym nie wytrzymała
|
|
|
#45 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I... ja z czymś takim żyć nie mogłam i bym nie mogła, bo dla osoby o innym podejściu, osobowości, humorze to jest, tak jak pisały poprzedniczki, po prostu męczące Może na początku ciekawe i zaskakujące, ale później meczące.A! Właśnie, bo to nie tyle "romantyzm" co jakieś emocjonalne rozedrganie i przypomina mi to typa, co w sytuacji kryzysowej w związku łapie za nóz i krzyczy ze łzami w oczach - zyć bez Ciebie nie mogę, jeśli bez Ciebie żyć nie będę, to nie będę zyc wcale (proszę nie ironizować, bo ja to przeżylam naprawdę... )
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2009-08-27 o 09:22 |
||
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Ja romantyzm pojmuję tak, można dać kwiatka, zerwać jakąś tam niezapominajkę w lesie, przytulić tak niespodziewanie na środku skrzyżowania i powiedzieć że już nigdy nie puszczę, nawet byłbym gotów zrobić to co bodajże Bogumił w nocach i dniach (ten typ co zrywał lilie w bagnie po kolana dla jakiejś panienki) ale to już tak w formie żartu bardziej niż romantycznych uniesień. Ale zdanie skonstruowane wątpliwie stylistycznie czy filmik na YT dla nieżyjącej matki i jeszcze pokazanie go obcemu człowiekowi.... To tak jakoś romantyczne nie jest.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

)