|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL, IsaDora, Sephora,
Siup
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
To czekam na decyzję
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
opa opa
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Kuku
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
up up up
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
więc tak:
zaryzykuję co do : YSL - 5 - nowe (pudełko), wiem, że będziesz wybredna, ale zawsze warto spróbowac ![]() Solutions źródło energii - żel myjący na dzień czy jest jeszcze z tego zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1251305047 cień szaro(srebrno)-czarny? Anew Żel do mycia twarzy strój Adidas pływacki - stan idealny - r. 38/40 - metalowe koła w moro zebrę Lady Esther, Vitamin A winter mask 30 ml aha i czy Vichy, Oligo 25 Illuminating tinted make-up base 30 ml jest do ceimnej karnacji? wiem, że duzo spoko, może sobie coś dobierzesz albo ja z czegoś zrezygnuję
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
hopsa
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
hadzia
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
ok, to z tego cienia zrezygnuję, myślałam, ze jest czarny
![]() czy moge w takim razie prosic jeszcze o: Maseczka różana SPA 75 ml - Odżywka do paznokci strong results Skin So Soft Balsam do ciała z jedwabiem 250 ml ? ![]()
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Z twoich kosmetyków podobają mi się:
-Urban Flowers ROMA 50 ml - bardzo świeże, cytrusowe, ubytek 20% -Tusz Super Shock 10 ml Black -Cienie poczwórne - Smokey eyes, Tahitian Turquise, ubytek 20% - ew. próbki szminek Avonowskich jakie tylko masz (rzadko używam szminek, takie próbeczki są w sam raz dla mnie :P) Zależnie od wielkości kolczyków i stopnia skomplikowania wybiorę sobie coś z powyższych. Napisz mi jak duże mają być kolczyki, jakiego mają być koloru itp, a ja odpiszę co dam radę zrobić
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Duzo u Ciebie fajnych różności, ale meteorki myslałam wymienić na jakiś różo-rozświetlacz w kamieniu o podobnej wartości Jabyś coś była skłonna oddać i masz- to pisz śmiało
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
hej, to może byc ten sss nawilżający
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
no i podbijamy
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochana!
I jak tam decyzja? Ja chwilowo na wakacjach, ale czekam na wiesci ;-) Usciski! Si |
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
hopsa
|
#49 |
|
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie przygarnę:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1251639356 mineralna kredka do oczu - onyx Perełki rozświetlające Cienie poczwórne - Smokey eyes, Denim blues, Tahitian Turquise Cienie Jilian Dempsy for Avon - 2 fiolety + baza - Paletka 8 cieni ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Interesowały Cie u mnie butki. Mam propozycję wymiany na innym portalu ich na torebkę, ale torebek mam już sporo, więc pomyślałam, ze skoro je chciałaś to z Tobą je wymienię. OK, zatem trudno. ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Może być bez tych cieni i np. kredka emerald? Jeśli Ci odpowiada, bo ja muszę dać odpowiedź dziewczynie do wieczora
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
czesc, cos u mnie?
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- oj za te perfumy to ciezko bedzie moze masz cos z mojej wish list?
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
hopsik klopsik
|
#52 |
|
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Akurat kolację jadłam i miałam pisać
Więc buty jeszcze są To zapraszam na PW
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
cos u mni3 za
sypki podkład z wygładzającymi minerałami Smooth Minerals 6g - Medium Beige (ciemny) masz moze jeszcze kulki z avonu? odp u mnie
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
sza la la szalała
|
#55 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za:
Kylie Minogue, Sweet Darling 25/30 ml - dla mnie jednak za słodka ? ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- powiem Ci szczerze ze dokladnie nie wiem. Nabylam je za 120 zł bedac dwa tygodnie temu w osrodku Spa&Wellnes nad morzem. To, co napewno to maja bardzo ładny flakonik ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- gdybys dorzucila: Solutions źródło energii - żel myjący na dzień/ żel do demakijażu na noc 2x100 ml z uwagi na roznice pojemnosci, to mysle, ze tak ![]() a noz widelec zapach Ci sie spodoba ![]() |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam,że jakoś tak ciężko 'nam' idzie. Nie dość ,że siedzę w pracy, to jeszcze zupełnie nie znam kosmetyków z Avonu [i staram się cośtam przeczytać ,albo dowiedzieć się o danej rzeczy
].Do tego podobają Ci się u mnie tylko perfumy, które z reguły wymieniam na inne zapachy,albo jakieś zaufane kosmetyki, które mi się kończą ![]() U Ciebie podobają mi się przede wszystkim: -pomadka powiększająca usta [ której nie ma w KWC ]-Safari [miałabyś do czego zrobić odlewkę?] -cienie Isa Dora |
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
#58 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- haha, nie nie, nie otwieralam, sa nowe, zafoliowane ![]() chcialam wymienic jako nowe, wiec nie tykałam:P |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
no i wracamy
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
cos za safari???
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.

.

]