pomocyy.. nachalny chłopak :/ - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-29, 16:24   #31
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l
Dot.: pomocyy.. nachalny chłopak :/

Cytat:
Napisane przez hevana Pokaż wiadomość
Albo mam jeszcze jedno rozwiązanie ale nie wiem czy przypadnie ci do gustu, po prostu powiedz mu że jesteś lesbijką to chyba powinno zadziałać ;P
no to akurat nie jest dobry pomysł
potem poskarzy sie tatusiowi,tatus powie sąsiadowi i tak sie roznieeesie :P
----> *mój postcrossingowy blog* <---

cherry l jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-29, 21:22   #32
Mandarynkia
Zadomowienie

I będzie wesoło i plotki itp.

Kiedyś moja przyjaciółka miała podobny problem, kolega pospacerował z nią kilka razy, przyszedł nawet pod szkołę. Nachalny od razu zmienił obiekt zainteresowań
Przy następnej rozmowie wypytaj go o sposób na wyrwanie jakiegoś tam X, mega przystojniaka [tu historia jak z teneloweli;P] który Ci się rzekomo podoba itp. (tak jak Wizażanki radziły) Wtedy zrozumie.

właśnie tak!

Mandarynkia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 13:16   #33
hotiie
Gość

hm.. ja bym z nim sie spotkala na tej dzialce i powiedziala prosto z mostu :
"nie interesujesz mnie i daj mi spokój nie dzwon i nie pisz!"
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 16:11   #34
Enji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krooolewna Pokaż wiadomość
Powiedzialabym mamie jak sie mi ten chlopak 'podoba'.A jemu bym powiedziala,ze czemu tak dzwoni czy cos waznego ma,bo jak nie to wolalabym zeby nie dzwonil,bo mam bardzo zazdrosnego chlopaka
dokładnie tak bym zrobiła
Enji jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 18:02   #35
Paranoir
Raczkowanie

GG do Paranoir

A jak nie uwierzy, to jakby znowu dzwonił daj koledze telefon żeby powiedział mu parę mocnych słów żeby się odczepił... ^^

Immanuel Kant
Paranoir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 11:49   #36
hevana
Raczkowanie

Albo jak napisze ci sms-a to odpisz mu podając się za twojego chłopaka albo twojego tatę i napisz mu kilka "mocnych" słów.
hevana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 12:00   #37
newmoongirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jamboa Pokaż wiadomość
dziękuję dziewczyny, wiedziałam że można na was liczyć ten pomysł z udawaniem że kolega jest moim chłopakiem jest świetny, tylko obawiam się że żaden z moich znajomych nie zgodzi się na taką szopkę..nie mam aż tak dobrego przyjaciela, poza tym większość jest zajętych więc zapewne odmówiłoby

chciałam wam napisać co się wczoraj wydarzyło.. koleś dzwonił do mnie chyba z 8 razy pomyślałam sobie, że nie będę wogóle odbierać..no i nie odebrałam..później źle się czułam i nie pojechałam na działkę, ale moja mama pojechała, no i był ten chłopak i oczywiście przylazł bo myślał że ja jestem też..i do mojej mamy się poskarżył dlaczego wogóle nie odbieram telefonów od niego i mówił że dzisiaj i jutro nie będziemy się widzieć, bo on gdzieś tam jedzie (jakby mi zależało na spotkaniu, blee ), mama mu powiedziała że się źle czuję, to on od razu żeby mnie pozdrowić itp. później jeszcze wysłał smsa że życzy mi powrotu do zdrowia.. kiedy mama wróciła do domu to miała do mnie pretensje że to taki fajny chłopak, tak się o mnie dopytuje, troszczy, że ja jestem egoistką, że nie można tak ignorować ludzi i na przyszłość mam odbierać telefony bo nie chce żeby sąsiad się obraził no i co ja mam zrobić? miałam taki plan początkowo żeby parę dni nie odbierać, może by coś zrozumiał..ja nie mam ochoty się nawet z nim widywać i gadać o takich nudnych sprawach że usnąć tam można, a co dopiero o czymś więcej myśleć wczoraj mu napisałam wiadomość na gg czemu tak do mnie ciągle wydzwania, czy ma jakąś ważną sprawę czy coś.. może to coś da..
A miałam kiedyś podobnie... Chłopak, który się do mnie przyczepił, ciągle wydzwaniał. Więc wyłączyłam telefon. A on poleciał do mojego taty, "z troską", czy aby nic mi nie jest, bo od 2 tygodni jestem niedostępna. Chciał sobie chłopak punkty u "teścia" zdobyć . Wcześniej powiedziałam mu, że lepiej jeśli będzie mnie traktował tylko jak kolezankę. Nie pomogło. Powiedziałam, że mam chłopaka- stwierdził, że "zaczeka". W końcu powiedziałam mu, że nie chcę łamać serca pewnej dziewczynie, która się w nim zakochała, przy czym wskazałam pierwszą lepszą dziewczynę ze szkoły (wiem, chamstwo...tak zrzucać na kogoś)... i się odkochał. Ale ty temu swojemu lepiej powiedz, ze po prostu nie chcesz go widzieć. I mamie też wytłumacz co to za typ.

newmoongirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-03, 15:15   #38
olgicula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hevana Pokaż wiadomość
Albo mam jeszcze jedno rozwiązanie ale nie wiem czy przypadnie ci do gustu, po prostu powiedz mu że jesteś lesbijką to chyba powinno zadziałać ;P
A wiecie ze ja tak zrobilam ostatnio... I to był BŁĄD!!
Jeszcze bardziej sie napalil...
olgicula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 18:32   #39
hevana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olgicula Pokaż wiadomość
A wiecie ze ja tak zrobilam ostatnio... I to był BŁĄD!!
Jeszcze bardziej sie napalil...
Jaaa to naprawdę wytrzymały chłopak
Stary 2009-09-04, 13:00   #40
jamboa
Raczkowanie

dzięki dziewczynki za rady
napisałam mu po prostu dlaczego tak do mnie ciągle dzwoni i żeby tak nie dzwonił, chyba że ma jakąś ważną sprawę.. powiedziałam że możemy się widywać od czasu do czasu na działce i to wszystko.. hehe bez jazdy, krótko i konkretnie chyba mu to dało do myślenia bo od tego czasu ani razu nie zadzwonił, a właśnie to wydzwanianie mnie najbardziej denerwowało tak na żywo to jest nieśmiały, ale na gg to mu się zdarza rzucić tekstem że "pojadę za tobą do Rzeszowa" (niedługo na studia się wyprowadzam), ale puszczam to mimo uszu
jamboa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-06, 12:05   #41
girl99
Zakorzenienie

Anka1709 - dobry tekst

Nie możesz dać się terrozryzować. I musisz mu wszystko wytłumaczyć. Jak nie zrozumie aluzji, to wtedy prosto z mostu i tyle. Przestań odbierać tel. i odpisywać na sms-y. Albo jak już wcześniej ktoś wymyślil - weź ze sobą przystojnego kolegę i powiedz, że to Twój chłopak (nie wspominając, że możesz na tym zyskać )

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-23, 18:20   #42
moonisiaa07
Raczkowanie

Dziewczyny , ja także mam problem. Wczoraj byłam na wagarach u koleżanki, zebrało się pare osób.Poznałam tam chłopaka , niby fajny i wogóle no ale ja pijana byłam, nawet nie moge sobie przypomnieć jak wygląda .... wiem okropne. Pytał mnie czy mam chłopaka i o takie sprawy damsko męskie, jak byłam troche wcięta to prawdę mówiłam-czyli nie mam. I nagłe on przytula mnie do siebie , za ręke bierze , w czoło całuje.Szczerze to mi głupio było ale nic się nie odzywałam. Potem odprowadził mnie do domu pod samą klatke i pocałowaliśmy sięna pożegnanie.Ale tylko taki całus w usta.Wiem że chłopakowi narobiłąm strasznej nadziei, od wczoraj dzwonił do mnie już autentycznie 30 razy.Aż wkońcu musiałam odebrać i umówiłam się z nim na jutro. Powinien zauważyć że jeżeli nie odbierałam to nie chce z nim rozmawiać.Ma od 23 lata a ja 17.... nie wiem co mam zrobić , niby fajny chłopak ale nie czuje tego czegoś , nie chce się z nim widywać.Jak mam mu to powiedzieć żeby go nie urazić ? Jestem taka na siebie wkurzona że masakra... nie mam pojęcia co robić.Proszę pomóżcie!!
Stary 2010-03-24, 20:17   #43
hevana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moonisiaa07 Pokaż wiadomość
Dziewczyny , ja także mam problem. Wczoraj byłam na wagarach u koleżanki, zebrało się pare osób.Poznałam tam chłopaka , niby fajny i wogóle no ale ja pijana byłam, nawet nie moge sobie przypomnieć jak wygląda .... wiem okropne. Pytał mnie czy mam chłopaka i o takie sprawy damsko męskie, jak byłam troche wcięta to prawdę mówiłam-czyli nie mam. I nagłe on przytula mnie do siebie , za ręke bierze , w czoło całuje.Szczerze to mi głupio było ale nic się nie odzywałam. Potem odprowadził mnie do domu pod samą klatke i pocałowaliśmy sięna pożegnanie.Ale tylko taki całus w usta.Wiem że chłopakowi narobiłąm strasznej nadziei, od wczoraj dzwonił do mnie już autentycznie 30 razy.Aż wkońcu musiałam odebrać i umówiłam się z nim na jutro. Powinien zauważyć że jeżeli nie odbierałam to nie chce z nim rozmawiać.Ma od 23 lata a ja 17.... nie wiem co mam zrobić , niby fajny chłopak ale nie czuje tego czegoś , nie chce się z nim widywać.Jak mam mu to powiedzieć żeby go nie urazić ? Jestem taka na siebie wkurzona że masakra... nie mam pojęcia co robić.Proszę pomóżcie!!
Może po prostu na tym spotkaniu mu to powiedz wprost, że nie chcesz się z nim spotykać. Jak nie usłucha, to jeśli będzie można, zmień numer telefonu.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości