![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomocyy.. nachalny chłopak :/
Cytat:
![]() potem poskarzy sie tatusiowi,tatus powie sąsiadowi i tak sie roznieeesie :P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
I będzie wesoło
![]() Kiedyś moja przyjaciółka miała podobny problem, kolega pospacerował z nią kilka razy, przyszedł nawet pod szkołę. Nachalny od razu zmienił obiekt zainteresowań ![]() Przy następnej rozmowie wypytaj go o sposób na wyrwanie jakiegoś tam X, mega przystojniaka [tu historia jak z teneloweli;P] który Ci się rzekomo podoba itp. (tak jak Wizażanki radziły) Wtedy zrozumie.
![]() |
#33 |
Gość
|
hm.. ja bym z nim sie spotkala na tej dzialce i powiedziala prosto z mostu :
"nie interesujesz mnie i daj mi spokój nie dzwon i nie pisz!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Albo jak napisze ci sms-a to odpisz mu podając się za twojego chłopaka albo twojego tatę i napisz mu kilka "mocnych" słów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczynki za rady
![]() napisałam mu po prostu dlaczego tak do mnie ciągle dzwoni i żeby tak nie dzwonił, chyba że ma jakąś ważną sprawę.. powiedziałam że możemy się widywać od czasu do czasu na działce i to wszystko.. hehe bez jazdy, krótko i konkretnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Anka1709 - dobry tekst
![]() Nie możesz dać się terrozryzować. I musisz mu wszystko wytłumaczyć. Jak nie zrozumie aluzji, to wtedy prosto z mostu i tyle. Przestań odbierać tel. i odpisywać na sms-y. Albo jak już wcześniej ktoś wymyślil - weź ze sobą przystojnego kolegę i powiedz, że to Twój chłopak (nie wspominając, że możesz na tym zyskać ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny , ja także mam problem. Wczoraj byłam na wagarach u koleżanki, zebrało się pare osób.Poznałam tam chłopaka , niby fajny i wogóle no ale ja pijana byłam, nawet nie moge sobie przypomnieć jak wygląda .... wiem okropne. Pytał mnie czy mam chłopaka i o takie sprawy damsko męskie, jak byłam troche wcięta to prawdę mówiłam-czyli nie mam. I nagłe on przytula mnie do siebie , za ręke bierze , w czoło całuje.Szczerze to mi głupio było ale nic się nie odzywałam. Potem odprowadził mnie do domu pod samą klatke i pocałowaliśmy sięna pożegnanie.Ale tylko taki całus w usta.Wiem że chłopakowi narobiłąm strasznej nadziei, od wczoraj dzwonił do mnie już autentycznie 30 razy.Aż wkońcu musiałam odebrać i umówiłam się z nim na jutro. Powinien zauważyć że jeżeli nie odbierałam to nie chce z nim rozmawiać.Ma od 23 lata a ja 17.... nie wiem co mam zrobić , niby fajny chłopak ale nie czuje tego czegoś , nie chce się z nim widywać.Jak mam mu to powiedzieć żeby go nie urazić ? Jestem taka na siebie wkurzona że masakra
![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.