![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Brzydal"
Liczą się wnętrze człowieka i uczucia,a nie wygląd,a jeśli znajomi nie potrafią tego zrozumieć to zmienić znajomych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Tak się zastanawiam co ja bym odpowiedziała... i myślę, że byłoby to coś w stylu:
"Musi jakoś zamaskować swoje piękne wnętrze.. Inaczej musiałabym go chować w sejfie, bo kazda chciałaby go mieć" ![]()
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Ech... znajomi znajomymi, generalnie mój TŻ jest ode mnie niższy, niby nie przystojny (chociaż mi się niesamowicie podoba, taki typ urody Bruce'a Willisa), dużo starszy, wiec spodziewałam się wielu krzywdzących komentarzy, a tutaj nic, cisza. Raz za czas ktoś puści żarcik, że jak z ojcem wyglądam, ale tyle.
Natomiast niestety, moja babcia zachowuje się w stosunku do TŻ skandalicznie... i jest mi potwornie przykro z tego powodu. Niedawno pojechaliśmy na weekend na wieś, do moich dziadków, wtedy tez po raz pierwszy go widzieli - i moja ukochana babcia jak tylko go zobaczyła, to się uprzedziła. "Bo taki niski, mi się tacy nie podobają, zasługujesz na kogoś lepszego. Bo ty taka ładna, powinnaś mieć przystojnego chłopaka. I po co ci taki stary, młodszego się nie dało?". Nieważne, że był bardzo miły, pomagał jej w kuchni, mnie niemal na rękach nosił, po prostu wymarzony facet. Ona się zawzięła, nie polubiła go i ciągle miała naburmuszoną minę... A niestety, babci nie da się zmienić. Jak na razie nie mam zamiaru tam wracać, jak z babcią rozmawiałam (dzięki Bogu, że przynajmniej powstrzymywała sie od takich uwag przy TŻ) to miałam łzy w oczach. Oceniła go na podstawie wyglądu i nie dociera do niej, że kocham go takiego, jakim jest i jestem z nim szczęśliwa. Nic, tylko "co ludzie powiedzą, co powie ciocia jak cię z takim zobaczy, życie sobie zniszczysz, wstyd przyniesiesz, taka ładna a tak się marnujesz, zobaczysz, jeszcze go zmienisz na innego". Ale cóż, nie mam zamiaru zmieniać już nigdy, bo jest cudowny ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
znalazlam sie w takiej sytuacji ..kilkakrotnie...i sama sie dziwie, bo generalnie moj luby ma wziecie u kobiet
![]() jakos mnie te docinki nie wzruszyly...malo tego ..jego blizna jest urocza ![]()
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale niestety ludzi o niskiej kulturze z totalnym brakiem taktu nie brakuje ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
skoro tobie nie przeszkadza, czemu innym ma, olac to i nie przejmowac sie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
glupie komentarze po prostu olej!
faceta wybieramy dla siebie, nie dla znajomych... kiedys mialam tez pseudoprzyjaciolke, ktora na poczatku mojego zwiazku z TZtem okreslila go per jaskiniowiec i brzydal...a mi coz-moj jaskiniowiec wlasnie sie taki podoba jaki jest: brodaty, troche nieokrzesany, mozna sie do niego przytulic-a najwazniejsze jest to, ze moge na nim zawsze polegac i pogadac jak z baba czasem ![]() a przyjaciolka coz - majac 'modela' za TZta traktowala go apodyktycznie i tylko pod swoje widzimisie..koles nie wytrzymal jej 'gwiazdowania' i juz dawno nie sa razem...
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja koleżanka ma chłopaka jak z obrazka - taki śliczny, gładki i idealny, że Ken od Barbie przy nim wygląda jak ostatni łachmyta, bo tamten to niemalże błyszczący, taki ciu ciu ciu. I tak jak niektóre kobiety się nim zachwycaja, że o boooożeee cudeńko, tak niektóre (w tym ja, ale w życiu jej tego nie powiem, bo wiem, ze jej się podoba, a moje zdanie jest mało ważne) uważają, że jest tak śliczny, wymuskany, wypielęgnowany, że niemęski do granic możliwości, aseksualny i wręcz przez to odpychający, bo wygląda jak laleczka ![]() Czyli piękno też może odrzucac ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na Nicolsona jakoś nie zwróciłam może uwagi, ale np miałam okres niesamowitej fascynacji na Nicolas'a Cage'a, też za piękność nie uważanego. W życiu podobają mi się te okładkowe buzie, ale prawdziwymi uczuciami zawsze darzyłam tych panów, którzy dla innych byli tymi 'z dalszych rzędów'. Coś w tym jest. Teraz mam TŻta, który dla mnie jest wspaniały, innym owszem może, ale nie musi się podobać ![]() Więc ma się co spinać, to Twój typ, nie zmieniaj go tylko dlatego, że koleżanki mają inny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
oj tak
![]() ![]() ![]() ![]() Mój były się kiedyś na mnie obraził, bo wypaliłam, ze podobają mi się brzydale ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
powiem wam ze ja mam to samo
zawsze podobali mi sie faceci ktorzy mieli ''to cos'' nie byli zbyt piekni.. ale mieli ten blysk w oku ktory mnie przyciagl niczym magnes ![]() wiadomo ze kazda z nas zawiesi oczko na mega przystojnym dobrze zbudowanym mezczyznie ale ja tylko moge popatrzec jakos byc bym z takim nie chciala ![]() wiekszosc facetow w sumie tez ma takie podejscie.. na taka ''Pamele'' milo popatrzec.. ale zeby byc w stalym zwiazku to juz nie ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ja takie komentarze puszczam mimo chdem, tak o jednym uchem wpuszczam, drugim wypuszczam
![]() Najwiecej złośliwych komentarzy puszcza moja... najlepsza przyjaciółka. Wiem, ze robi mi taka przykrosc przez swoja zadrosc, ona sama nigdy nie miala chłopaka! Więc każdy złośliwy komentarz z byle jakiej strony uwazam za kompletną zazdrosc! Ostatnio moja kumpela z ławki powiedziała przy moim TŻ'cie: "wiesz co, twój K.... Jest strasznie przystojny". Było mi bardzo miło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
kiedys umowilam sie na piwko z kuzynka i jej kolezanka dodam ze wczesniej tej kolezanki nie widzialam...pozniej przyjechał moj TŻ
wszystko ok milo sympatycznie ..nagle moj TŻ wyszedl do ubikacji a szanowna kolezanka do mnie mowi tak--" no co ty?? ty jestes z nim??? daj spokoj jestes dla niego za ładna""i bulwers w oczach.szok ludzie to zero kultury nie maja..buraki!!
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Bo to jest tak, że jak ktoś ma nudne życie i nic z nim nie umie zrobić to interesuje się życiem innych i próbuje je ustawiać po swojemu
![]() Gdyby do mnie ktoś wystrzelił z tekstem że zasługuję na ładniejszego to chyba bym w pysk strzeliła... Mój TŻ ma troszkę zniekształconą klatę, tzn taki dołeczek między sutkami i wiecie co? To jest super bo on jeden jedyny takie coś ma, więc jest dla mnie wyjątkowy, a poza tym mój policzek idealnie się tam mieści i super się tam leży ![]() Nie rozumiem ludzi którzy są tak bezczelni, żeby komentować drugie połówki swoich znajomych. Każdemu podoba się co innego. Jak kiedyś powiedziałam mojej byłej pseudoprzyjaciółce że nie kręcą mnie blondyni to o mało nie posikała się ze śmiechu. Bardzo logiczne i takie na poziomie. Przypomniała mi się pewna syytuacja z liceum. Stałam z trzema koleżankami i rozprawiałysmy sobie o swoich drugich połówkach, w pewnym momencie koleżanka A. wyciąga z portfela zdjęcie TŻ i pokazuje reszcie, na co jedna z pozostałych: "tyyyy, a ten twój to nie był przypadkiem na obozie w (nazwa miasta, nie pamiętam gdzie to było)? bo coś mi się zdaje że widziałam gdzieś taką brzydką mordę" ![]() ![]() Bez komentarza.
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
Takie gadanie tylko świadczy o nich. Mój jest dla mnie cudem natury, a resztę mam gdzieś. To ja jestem z nim to inni po co się wcinają? Nie mają własnego życia czy jak? A takie bycie ze sobą na pokaz jest żenujące. Uwielbiam mojego chłopaka i nie zamieniłabym go na żadnego innego, rzekomo dla innych ładniejszego. Nie można wszystkich mierzyć jedną miarką. Na starość i tak będziemy pomarszczeni i nie pierwszej świeżości, więc lepiej mieć mężczyznę z mózgiem niż z urodą modela. Z resztą... na moje mój jest modelem klasy światowej
![]() Edytowane przez 26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7 Czas edycji: 2009-08-28 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Moje kochanie jest różnorodnie oceniane. Pamiętam, jak w marcu siedziałyśmy z moimi przyjaciółkami z roku i zachwycałyśmy się, że to mister całego wydziału. Jedna kumpela stwierdziła kiedyś, że ma piękne oczy, ale ogólnie nie jest w jej typie. A jedna znajoma powiedziala, że jej zdaniem jest brzydki. Ile ludzi, tyle opinii, a dla mniej jest najprzystojniejszy
![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Najważniejsze to to, żeby podobał się mnie. A przyznam szczerze, że ja mam największy pociąg do tych, na których inne kobiety uwagi nie zwracają. I powiem, że bardzo to sobie chwalę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
hm, ja nie byłam w takiej sytuacji tak samo jak ty, bo ja z tą osobą nie byłam, ale szaleńczo mi się podobała. gdy komuś pokazywałam zdjęcie, wszyscy milkli i krzywili się. jak sobie przypominam, to bawi mnie teraz to ich "udawanie". jak mi przeszło, choć nie do końca, bo coś tam czułam, ale wszyscy myśleli, że uczucie zgasło, wiele osób mówiło: to taaaaki ci się podobał ? ; wybacz, ale on jest paskudny, itp. itd.
to śmieszne, jak inni wiedzą zawsze lepiej i że to akurat ja jestem ślepa. najlepiej gasiłam takich ludzi dopalając oliwy do ognia: kręcą mnie brzydale, albo: on ma pryszcze ? chyba nie widziałaś, jak mu uszy odstają, ale powiem ci, że to jest boskie. a gdy kogoś zaginało przy zdjęciu (wiadomo, nie chcieli "urazić", no ale jednak biedna i ślepa byłam), to sama mówiłam: nie za ładny, co nie ? ludziom się głupio robiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.