![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Givenchy Prisme Again! Blush
...czy cos u mnie za popka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Może chciałabyś piatki Diora (niewiele używane) Tropical Light za shimmerka? Mam jeszcze Organzę, tu n iesmiało pukałabym o pryzmy.
![]() |
#35 |
🦄
|
Thelilo, a bronzer ze słonikiem Lancome jeszcze masz?
Morelle, musiałabym je obmacać, a to dopiero w niedzielę/poniedziałek, ale tak wstępnie to piątki mnie kuszą. Cherriku, różem jestem zainteresowana, ale troszkę za mało za mój testerek ![]()
![]() |
#37 |
🦄
|
Hmmm pomyślę nad tym Narsem, ale obmacałam u koleżanki takie duo (wprawdzie z innymi odcieniami) i chyba ze mnie ochota zeszła. Ale już więcej nic nie widzę poza Clinique- planujesz może jakieś dokładki? I czy ewentualnie jakby tu nam nie wyszło nie chciałabyś za ten róż Clinique powder popu z benefitu?
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2009-09-15 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie
![]() Pędzel do różu The Body Shop, użyty parokrotnie, stan idealny. Dior Shimmer 004 Pop Diamond, tester w plastikowym etui, nowy. Zapraszam do obu wątków ![]() ![]() ps. Ila gram ma testerek? Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-09-15 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Morelle, musiałabym je obmacać, a to dopiero w niedzielę/poniedziałek, ale tak wstępnie to piątki mnie kuszą.
![]()
![]() |
#40 |
🦄
|
Tompolko, ale już nie chcę meteorków bo sobie inne kulaski kupiłam. Ja to mam tak że jak mnie coś u kogoś kusi i się nie wymienię to muszę sobie kupić niedługo ;P Przeglądnęłam Twój wątek, ale wstępnie nic nie widzę- ten róż Clinique o którym wspominałaś to o maczek chodziło?
Morelle, oczywiście dam znać. Muszę sprawdzić, czy te kolory nie są dla mnie zbyt stonowane ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-09-15 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
🦄
|
Cherriku, no szkoda, że nie chcesz mojego benefitka
![]() Tompolko, to wszystko dlatego że Ty masz taki wątek kuszący ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Och jejkuś.. ja nie znam akurat tego Almond Blossom. Mam swoją fotkę Camellii w wątku, jak zawsze uważam, że to kolejny trwały kosmetyk Clinique, bardzo lubię tą markę i nie pozbywam się na siłę maczka..po prostu ..jak zwykle kuszą mnie inne rarytasy, jak np. od Ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() Jesli coś widzisz z wątków jeszcze to dawaj śmiało ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-09-15 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
a moze kenzo amour edt?
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- mam jeszcze szachownice clinique shimmering tones kolor: golden bronze rozswietlajaco-brazujaca lancome juicy tubes-limitowany złoty błyszczyk diorkiss..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
🦄
|
Ja tym fotkom na necie to nie ufam. Spróbuję obmacać, akurat będę miała co macać jak pójdę popatrzeć na cienie Morelle
![]() Dla mnie mógłby być nawet tester, nie robi mi żadnej różnicy. Pytałaś wcześniej o gramaturę- nie pisze na opakowaniu, ale jest ogromny, na moje oko 9-10g. ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cherrik, kenzo do mnie leci z truskawki, golden bronze mam, błyszczyki odpadają, doczytałam wiadomość- korektorów mam akuratnie milion pińset. Przepraszam, że Ci tak wybrzydzam.
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, ja będę czekać na wieści od Ciebie
![]() Mój maczek to srebrna kasetka z lusterkiem, także wkład zawsze można włożyć, jakby ten się kończył ![]() Tymaczsem pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
🦄
|
Cytat:
A widzę, że wyczułaś moje zamiłowanie do wkładów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Aaaa tak, tak pamiętałam
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Ty pilna babeczka Jesteś, dobrze zorganizowana- także dasz radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
kochana, bardzo mi zależy
Cienie do powiek Clinique trio, Come Heather, ładny zestaw, raz użyte. Benefit Powder Pop, paleta trzech puderków z pędzelkiem- każdy raz użyty, pędzelek nieużywany w folii. zapraszam ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
cos za shimerrka diora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
🦄
|
Cytat:
![]() Ennko, ja się chętnie pozbędę. Najchętniej to bym coś oddała za te Posh, co to je dziś kliknęłaś ;p Może Ci nie spasują co? ![]() Magsch, chwilowo nic nie widzę dla siebie.
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2009-09-16 o 08:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
hej proponuje jeszcze taka palete cieni:
http://cgi.ebay.com/NEW-NARS-EYESHAD...d=p3286.c0.m14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Hej! bardzo mnie interesuje szczególnie pędzel TBS no a poza nim jeszcze Benefit. Może znajdziesz coś u mnie?Lub parę rzeczy za pędzel chociaż?
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-09-16 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
🦄
|
Ennko, popatrzę znowu w Twój wątek potem na spokojnie, ale pewnie i tak bym chciała pospisywać sobie odcienie i posprawdzać, bo na fotkach ja nic nie widzę
![]() Cherriku, piękna ta paleta, ale zupełnie nie moje kolory. Luskap, nic nie wyszukałam.
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
A co być chciała za pędzel? Może poszukam poza wątkiem.
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-09-16 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.