|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Antidral, Etiaxil
Dlaczego w Kosmetyku Wszech Czasów nie mogę znaleźć Antidralu??? Od jakiegoś czasu zniknął, a chciałabym dodać o nim swoją opinię (super pozytywną, sprawdzone od jakichś 6 lat
)Czy ktoś coś wie na ten temat?? |
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny ja mam troche inny problem bo chodzi o to ze ja sie tak nie pocę zeby uzywac antidral ale moja koleżanka stwierdziła ze za duzo uzywam antyperspirantu a slyszalam ze moze powodowac raka (wiem ze to brzmi dziwnie) i chcialam sie zapytac czy jak zaczne stosowac ten antidral to czy tez może spowodować raka
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Witam, kupiłam ten antidral dzisiaj. Kiedys mialam etiaxil niebieski, ale niestety nie bylo żadnych spektakularnych efektów, wiec odstawilam. Dzisiaj kupilam antidral z racji ze tańszy i sie troche wkurzylam, bo na ulotne jest napisane zeby używac rano. Ale Wy macie na pewno ten sam i spokojnie stosujecie na noc
Wszystkie dziewczyny piszą, o tym że pachy są suche po uzyciu antidarlu. Moje nie są zbyt mokre ale maja intensywny zapach... Nawet kiedy stosuje męskie dezodoranty. Czy antidral pomoże mi zwlaczyć także zapach potu ??
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
No skuteczny jest Etiaxil, lepszy zdecydowanie . No Antidral skreślić to słowo. Podrażnia skórę, używać trzeba go codziennie, co właściwie porównując nic nie zyskujemy tylko tracimy. A do tego zniszczona przez niego została moje nowa bluzka ;(, ogólnie nie tylko mi ale i tez moje mamie zniszczył ten preparat rzeczy. Odbarwił się sie kolor z niebieskiej bluzki powstały zielone plamy, z czerwonej były Fioletowe. Skreślić to z listy zakupów.
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Odbarwia Ci bluzki bo stosowałaś na dzień, a tego używa się na noc!!! Na mnie z kolei Etiaxil nie działał, zdzwiona byłam, a tu Antidral, takie cudo. moge nosić koszule!! Ja stosuję antidral juz chyba 2 lata, cały czas z równym skutkiem, używam go rzadziej niż raz w tygodniu, pachy mam cały czas suche , ale jak czuję, ze zapach nuż mocniejszy tzn. ze jednak się pocę i znowu smatuję na noc, wychodzi jakoś co ok 2 tyg... na mnie z kol |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Nie radzę stosować etiaxilu. Poza pieczniem i nieprzyjemnymi uczuciam podczas stosowania nabawiłam się poważnych problemów. Pod pachami zauważyłam ropne punkty, zdziwiło mnie to bo bardzo dbam o higienę osobistą, jestem bardzo wyczulona a tym punkcie. . Poszłam do lekarza i okazało się, że to skutki uboczne etiaxilu.Z potem w naturalny sposób wydostają się toksyny z organizmu, a etiaxil zlepia i zatyka pory. Do dzisiaj mam z tym problem, jest to niesamowicie bolesne, a nie stosuję etiaxilu od lat...
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, interesuje mnie Etaxil do stóp i dłoni. Czy on szybko zasycha/wchłania się?
|
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Antidral, Etiaxil
Cytat:
![]()
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Wypowiem się z perspektywy czasu: zaczęłam stosować Antidral 10 lat temu (!). Bardzo szybko zauważyłam efekty: w niemiłosierne upały pod pachami nie było ani kropelki potu. Na początku stosowałam się do zaleceń (na noc, kilka razy w tygodniu), dość szybko mogłam używać go coraz mniej i mniej, a wreszcie raz na parę tygodni. Po pewnym czasie odstawiłam go na dobre, a w kosmetyczce trzymałam tylko jedną butelkę (+ Etiaxil, ale u mnie nie działał) na wszelki wypadek. Przez prawie 10 lat nie miałam problemu z nadmiernym poceniem
Teraz niestety trochę się to nasiliło (pewnie przez stres, zmianę środowiska, zmianę dezodorantu) i kupiłam Antidral ponownie (2 razy drożej niż za pierwszym razem...). Zobaczymy, czy tym razem również szybko podziała.Mam dla Was kilka dobrych rad!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

)