![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Everyday minerals, Artdeco, Deborah, YSL i inne
Niestety nie znam zadnej strony, gdzie mozna by bylo sprawdzic kody lolity
![]() Moge tylko zagwarantowac, ze jest oryginalna, bo kupowalam ja osobiscie w styczniu w Douglasie. Jaki tonik by Cie interesowal? cos zluszczajacego z kwasami czy raczej lagodzacego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
A co by Cię interesowało? Może znajdę poza wątkiem jakiś pełnowymiarowy kosmetyk + te 2 rzeczy TBS?
Z minerałów mam tylko puder Essence.Zrobiłam też dokładkę w wątku, zajrzyj ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-09-07 o 23:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moze cos z niacynamidem? na stronie mazidel jest fajny przepis na tonik z aloesem i niacynamidem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pędzel i
Everyday minerals, Podkład Fawn, formuła intensive, próbka, zostało 75% opakowania. Everyday minerals, Podkład Soft Butter Peach, formuła semi matte, próbka, wypróbowana. Everyday minerals, Podkład Winged Butter, formuła semi matte, próbka - nowa. Everyday minerals, Podkład Fawn, formuła semi matte, próbka - nowa. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety próbki EDM w negocjacjach, ale mogłabym poszukać czegoś w swoich zasobach
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Bardzo prosze : http://mazidla.com/index.php?option=...id=41&Itemid=2
Niestety hydrolatu oczarowego nie mam, uzylabym aloesu lub ziel. herbaty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
znajdziesz coś u mnie za Flat Topa?
jakby co to mogę coś jeszcze dobrać Edytowane przez 513900e90b83d91c2e26787f916d5639aed43c42 Czas edycji: 2009-09-09 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Puder Ronasphere LDP z Mercka - 25 g, w woreczku strunowym, nie używany. pędzel Flat Top. Poza mam na pewno sampel Prefect Intensive, chyba cały.. Zapraszam do obu wątków ![]() ps. Gdzie mozna znależć węcej info o tej krzemonce? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Everyday Minerals, pędzel Flat Top - nowy, zafoliowany
Może znajdziesz coś u mnie ![]()
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma go na zdjęciu ![]() jest w KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13258 nadaje się do jasnej cery ![]() mogłabym się wymienić za pędzel + jakieś 2/3 próbki minerałów w jasnych żółtawym kolorze ew.neutralne beże, nie muszą być z EDM ale chciałabym w słoiczkach nie w woreczkach http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 Edytowane przez becca Czas edycji: 2009-09-10 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
hey, moze u mnie cos znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z minerałów z wątku został mi: Everyday minerals, Podkład Fawn, formuła intensive, próbka, zostało 75% opakowania. Everyday minerals, Podkład Fawn, formuła semi matte, próbka - nowa. a ponadto mogłabym zaproponować: Joppaminerals, Lightest #1, formuła soft coverage, próbka - niewielkie zużycie. Joppaminerals, Fair Linen, formuła Simple Radiance, próbka - 1/3 opakowania. Joppaminerals, Puder wykańczający, Sheer, próbka, nowa. ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Psychodelia, kolciag, tompola - przykro mi dziewczęta, ale nic nie znalazłam. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- A za co miałabym szukać, co Ci się u mnie spodobało???
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
czy moglabys mi napisac wiecej o swoich mineralach?
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
niestety tylko mineraly. nie szukam wielu rzeczy spoza wishlisty, dlatego jestem taka wybredna, pozdrawiam
![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
ok, dzięki za info. jakby się zwolnił to daj znać proszę u mnie. pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ankie83;14178068]Więc ja byłabym chętna na ten brązer
![]() Z minerałów z wątku został mi: Everyday minerals, Podkład Fawn, formuła intensive, próbka, zostało 75% opakowania. Everyday minerals, Podkład Fawn, formuła semi matte, próbka - nowa. a ponadto mogłabym zaproponować: Joppaminerals, Lightest #1, formuła soft coverage, próbka - niewielkie zużycie. Joppaminerals, Fair Linen, formuła Simple Radiance, próbka - 1/3 opakowania. Joppaminerals, Puder wykańczający, Sheer, próbka, nowa. ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Psychodelia, kolciag, tompola - przykro mi dziewczęta, ale nic nie znalazłam. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- To za brązer ja bym była chętna na flat topa i te trzy próbki Everyday minerals, Podkład Fawn, formuła intensive, próbka, zostało 75% opakowania. Everyday minerals, Podkład Fawn, formuła semi matte, próbka - nowa. a ponadto mogłabym zaproponować: Joppaminerals, Lightest #1, formuła soft coverage, próbka - niewielkie zużycie. Jeżeli Ci to pasuje to zapraszam na PW http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 Edytowane przez becca Czas edycji: 2009-09-11 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=becca;14194346]
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.