|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Morderstwo w Krakowie!
Brrr... Straszne.
U mnie w okolicy kiedyś ludzie bali się przez jakichś czas sami chodzić itp., bo niby znaleziono dziewczynę(16 lat) bez oczu i jakiegoś gościa z rozprutym brzuchem Idziemy przez most, ja już, że pewnie Kuba Rozpruwacz, a tu przy kamieniach ślad się kończy, a w krzakach(ogromnych i gęstych) ścieżka. Do tej pory nie pamiętam która szybciej uciekała!Teraz się z tego śmieję i dziwię, że nasza ciekawość nie kazała nam iść za śladami
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętam jaki strach paraliżował ludzi z osiedla w czasie tej sprawy. Ciało znaleziono w parku tuż za moją szkołą, dyrekcja prosiła, by nie wracać do domu przez park (hmm nie we wszystkich pzypadkach była jakaś alternatywa), wszyscy się nakręcali, ktoś opowiadał, że go gonił nożownik, ktoś słyszał, że w tesco znaleziono głowę (xD), że na przystanku padła kolejna ofiara, ach, co by było gdybyśmy sobie tak nie urozmaicali życia
.
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ok, to nie jest śmieszne.. Ja wiem.. ale mam świadomość, ze takie rzeczy zdarzają się co chwilę w większych miastach..Co chwile się słyszy, o jakichś zboczeńcach, mordercach.. W ogóle zauważyłam, ze stałam sie ostatnio bardziej bojaźliwa...
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

Idziemy przez most, ja już, że pewnie Kuba Rozpruwacz, a tu przy kamieniach ślad się kończy, a w krzakach(ogromnych i gęstych) ścieżka. Do tej pory nie pamiętam która szybciej uciekała!

.