|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy włosy na rekach lub brzuchu przeszkadzają chłopakom?
Cytat:
![]() i nie ma ściemniania, że jeśli to się facetowi nie podoba, to nie jest wart zachodu, dno totalne
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zupelnie mi nie przeszkasza, jesli jest watly czy cos.A czy przeszkadzaja chlopakowi wlosy-to zawsze zalezy od chlopaka. Tak samo czy przeszkadza im owlosienie bikini-to tez zalezy, choc wiekszosc chyba nie lubi tego zbytnio. Mysle,ze jesli chlopak ci czegos wprost nie powie,ze jego zdaniem "owlosienie nie jest cool" Ile razy zauwazylalam,ze oni na takie sprawy uwagi nie zwracaja,naprawde! jak im sie dziewczyna podoba,to ze tak powiem"biora ja cala" ![]() A jesli nie mozesz spac po nocach i o tym myslisz,sie wydepiluj tylko potem mozesz sie zastanawiac "a co jesli oni wola naturalne dziewczyny"? Najlepiej wyluzowac ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
wiecej dystansu
|
||
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiele wężczyzn mówi, że lubi naturalne kobiety ale chodzi tutaj o umiarkowaniu w makijażu, niefarbowanych włosach, bez solarium... Wątpie, że mężnyznie lubiącemu naturalne kobiety przejdzie przez myśl, że mówiąc iż lubi naturalnpść kobieta stwierdzi, że pasuje się przestać depilować, skoro natura jest przez niego tak porządana
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-10-09 o 04:06 Powód: pokraczne zdanie:D |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=wsiowy_gupek;146463 11]
Wątpie, że mężnyznie lubiącemu naturalne kobiety nawet nie przejdzie przez myśl, że mówiąc że lubi naturalnpść kobieta stwierdzi, że pasuje się przestać depilować, skoro natura jest przez niego tak porządana [/[QUOTE]pierwsze wrazenie ![]() nie no, drugiego wersu nie rozumiem na tyle,zeby odpowiedziec, chyba za pozno pora dla mnie juz ![]()
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
No chodzi mi to że mężyczźni na ogół mówiąc "lubie kobiety naturalne" myślą: bez tony makijażu, solary itp
Nie przyjdzie im do głowy że kobieta może tą naturalność pojmować jako brak depilacji, bo skoro lubi nature to czemu mu to odbierać.. ![]() Mam nadzieję że jasno się wyraziłam teraz ![]() Teraz przeczytałam to co stworzyłam i rzeczywiście wyjątkowo pokraczne zdanie. Po prostu zaczełam pisac jedno zdanie późniem skasowałam do połowy i zaczęłam je zmieniać, później nie przeczytałam końcowego efektu i wyszło co wyszło, ale to przez ta godzine pewnie ![]() Już edytowałam i myśle że teraz jest lepiej
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-10-09 o 04:08 |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no juz ladniej to wyglada ![]() a wiesz, ja natomiast slyszalam, ze niektorzy lubia jak partnerka dla odmiany zrezygnuje w okolicach bikini z gladkosci np cialge sie depiluje a raz przestanie i ze im sie takie odmiany tez podobaja
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no,ale to inny watek chyba od tego![]() Mnie sie wydaje,ze faceci nie zauwazaja wiekszosci naszych "problemow" typu cellulit, zmarszczka na czole czy wlosy na rekach- dopoki same im tego nie pokazemy ze skrzywiona mina,oczywiscie wtedy zauwaza i beda wiedziec!![]() Chyba,ze totalna skrajnosc-wlosy na rekach sa bujne,krecone i mozna je czesac- wtedy problem jest
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ivi tylko pierwszy element Twojego zdania jest prawdziwy: "Mnie się wydaje" reszta to marzenia.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Jestem mężczyzną i lubię kobiece owłosienie.
Pozdrawiam wszystkie panie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

ale zupelnie mi nie przeszkasza, jesli jest watly czy cos.