|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: salonowa pielęgnacja, Givenchy, Stagecolor, Aquolina, Tigi, Sephora
Cytat:
10. Sephora puder brązujący w kulkach (a właściwie różnej wielkości grudkach) Tanning Iluminator Powder, 18g nowy, nigdy nie używany |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie niestety nic
![]() Versace wymienię najchętniej na inne perfumy, a niestety ani Kaschmina ani 5'th mi nie pasują ![]() Ale będę zaglądać i pilnować dokładek
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem ,ze brak odpowiedzi oznacza,że jednak nie jesteś zainteresowana?Więc może chciałbyś perfumy Gucci Envy ok 6 -7 ml w buteleczce 30 ml,bez kartonika i coś z próbek z wątku?Za Shiseido.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Drogie dziewczęta,
przepraszam ale w związku z nawałnicą obowiązków muszę zniknąć na parę dni z forum. Do wymianek powrócę ok. czwartku-piątku i... mam kilka baaardzo ciekawych rzeczy na dokładkę ))
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
za max marę kashmina-znajdziesz cos? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=366507 po za wtakiem mam krem pod oczy cliniqwue all about eyes rich-pozostała solidna połowa i krem DDML-z 30ml -ubytek max 10% Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-09-15 o 10:18 |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
U Ciebie spodobały mi się: 3. Lancome Juicy Wear błyszczyk mieniące, mokre usta Pełnowymiarowy, nowy nie używany - można poprosić o zdjęcie? 25. Gilette Satin Care żel do golenia do skóry wrażliwej 200 ml, nowy nigdy nie używany 31. Krem do stóp głęboko nawilżający Ziaja super produkt 2007 80ml nowy 32. Valentino Rock&Rose Couture parfum, 2ml z atomizerem 34. Issey Miyake, Le Feu d'Issey Light edt, 1,2ml piękny pojemniczek z atomizerem 35. Ralph Lauren, Romance edp, 1ml fiolka bez atomizera 36. Dior, Escale a Portofino edt, 1ml z atomizerem 37. Cartier, So Pretty edt, 2ml z atomizerem Czy znalazłabyś coś dla siebie u mnie?
|
|
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
cos u mnie w obu wtakach (linki pod moim postem w podpisie)
za : 40. Suszarka Babyliss z końcówką skupiającą i rozpraszającą (nigdy nie użytą) ma 3 stopnie regulacji temperatury + przycisk nawiewu zimnego powietrza ma 2 stopnie regulacji mocy nawiewu. Użyta ok 5 razy. W tym samym tygodniu kupiłam tą suszarkę, starannie ją wybierając i dostałam drugą, mniejszą, którą właściwie wszędzie mam ze sobą a często jestem w rozjazdach. Nie chcę mnożyć bytów. Jak się postaram to powinnam i pudełko kartonowe znaleźć 27. Max Mara Kashmina EDP 90ml nowa, w folii idealne na prezent 26. Bath Room zestaw do kąpieli o zapachu zielonej limonki -sół do kąpieli 110g -kawior do kąpieli 80g -proszek musujący 80g -płatki mydlane konfetti w kształcie serduszek 15g Nowy, zapakowany, idealny na prezent 25. Gilette Satin Care żel do golenia do skóry wrażliwej 200 ml, nowy nigdy nie używany 2. Shiseido Senscience c.p.r Rekonstruktor do włosów, Cuticle and porosity recontructive treatment for severely damaged hair Nowe, nie otwierane, może być na present 3. Aquolina, Latte Corpo, mleczko do ciała poziomkowe 250 ml, ubytek minimalny ok.1/5 ? odpisz prosze u mnie w watku |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
hej, cos u mnie za:
29.Yves Rocher Naturelle zestaw woda toaletowa 75ml, nowa w folii żel pod prysznic 200ml mleczko do ciała 200ml zestaw nowy ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
znajdziesz coś u mnie? Mi się podoba parę rzeczy ale nie wiem czy jest sens zaczynac wymieniać
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie w zamian za:
Aquolina, Latte Corpo, mleczko do ciała poziomkowe 250 ml, ubytek minimalny ok.1/5 Sephora pyłek glittering shrimmer, numer 04N, 1g Może być stosowany do powiek I do ciała Zużycie ok. 40-50%?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za odlewkę Dermika Salonpeeling gommage i suszarkę Babyliss? Zapraszam do 3 wątków.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie? Podoba mi się kilka rzeczy, głównie perfumy
|
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
cos u mnie w obu watkach (linki pod moim postem w podpisie)
za : 40. Suszarka Babyliss z końcówką skupiającą i rozpraszającą (nigdy nie użytą) ma 3 stopnie regulacji temperatury + przycisk nawiewu zimnego powietrza ma 2 stopnie regulacji mocy nawiewu. Użyta ok 5 razy. W tym samym tygodniu kupiłam tą suszarkę, starannie ją wybierając i dostałam drugą, mniejszą, którą właściwie wszędzie mam ze sobą a często jestem w rozjazdach. Nie chcę mnożyć bytów. Jak się postaram to powinnam i pudełko kartonowe znaleźć 27. Max Mara Kashmina EDP 90ml nowa, w folii idealne na prezent ? |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej ,coś u mnie za:
. Givenchy Phenomen’eyes tusz, wraz z dołem kartoniku, na którym jest nazwa i kolor tuszu, Jest nowy, dwa razy stestowany, kupiony w wakacje 2. Shiseido Senscience c.p.r Rekonstruktor do włosów, Cuticle and porosity recontructive treatment for severely damaged hair Nowe, nie otwierane, może być na present MAX MARA KASHMINA http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397977 Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-01-30 o 16:49 |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: *Aquolina, Latte Corpo, mleczko do ciała poziomkowe 250 ml, ubytek minimalny ok.1/5 *Sephora puder brązujący w kulkach (a właściwie różnej wielkości grudkach)Tanning Iluminator Powder, 18g nowy, nigdy nie używany ?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Max Marę?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.