![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: O co mu chodzi?
W ogóle wykasuj jego numer z telefonu... On Cię lekceważy i to się nie zmieni... A nawet jeśli w końcu się z nim spotkasz, to jak mu ufać, jak widzisz, ze Cię oszukuje... W ogóle olej go... Myślę, że się chyba w nim nie zakochałaś jakoś na maksa, to zauroczenie, więc daj szansę mu przeminąć i poznawaj nowych facetów... Na pewno spotkasz takiego, który będzie Ci okazywał szacunek i jak się umówi, to nie odwoła spotkania. Raz można nie móc przyjść, ale nie 7 razy.
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bosze jak on ma Cie szanowac, skoro sama siebie uszanowac nie potrafisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Może te interwencje to po prostu ta druga? jeśli by mu naprawdę zależało to robiłby wszystko aby się z Tobą spotkać.
Ja bym sobie dała z nim spokój ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Przeczytalam Twojego posta i sie usmiechnelam z ironia.. bo dziewczyno gdzie Ty masz oczy? Koles ewidentnie spotyka sie z inna laska, i ma Cie gdzies.. widac ze moze cos planuje na wieczor. a potem dostaje ciekawsze plany
![]() ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
weź go olej i tyle
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
a na moje to koleś sobie jaj robi i sprawdza ile razy się dziewczynka nabierze i za nim poleci na spotkanie
no serio - kpiny sobie z ciebie robi, zwlaszcza ze ci mowi "po' - rozumiem, że ty przychodzisz w umowione miejsce i potem widzisz, ze go nie ma.. a on pewnie z kims ma "radoche" opamietaj ty sie.. no jak mozna chyba w sumie 8 razy dac sie nabic w butelke to trzeba slepym byc. Wywal ejgo numer i tyle. Zapomnij. Do takiego nie ma co sie nawet odzywać
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do autorki - ja bym po 2 razie gdyby koles nie przyszedł na umówione spotkanie po prostu dała sobie spokój z nim... pewnie urwałabym kontakt, bo po co mi ktoś kto mnie olewa - najpierw się umawia a potem nagle odwołuje. A Ty aż 7 razy mu na to pozwoliłaś?! Troszę przesadziłaś, daj sobi z nim spokój, na pewno spotkasz chłoapka który będzie szanował Ciebie i Twój czas. Ale ten ochroniarz raczej nim nigdy się nie stanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
popieram w 100%, tak mu poprostu powiedź i nie mecz sie dalej!!!!!!!
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Daj sobie z nim spokój... Postaraj się zapomnieć bo facet Cię oszukuje, wykręca się i po prostu się Tobą bawi... Nie zdziwiłabym się gdyby miał żonę/ dziewczynę. Nie jest Ciebie wart i prawdziwego uczucia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Ten chlopak mial wczoraj wypadek motocyklowy. Jest w szpitalu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Możesz iść go odwiedzić, nikt Ci nie zabroni, ale ja na Twoim miejscu bym nie poszła i zapomniała o tej całej sprawie, ale to tylko moje zdanie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A po co on ma nabierać do niej szacunku? DO czego JEJ to ma być potrzebne? Niech ona nabierze szacunku do siebie i przestanie z nim rozmawiać i przychodzić na kolejne spotkania. Może się umówić i nie przyjść dla własnej satysfakcji, ale podejrzewam że on i tak tez by nie przyszedł więc nic jej z odgrywania się nie wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() więc nie przejmuj się, miał wypadek - no trudno, stało się. On by Cię raczej nie odwiedził jakbyś leżała w szpitalu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Z góry sorry za szczerość , ale wg. mnie troszkę się poniżasz lecąc na każde jego zawołanie .. Ja na Twoim miejscu zrobiłabym tak:
Jeżeli znowu zaproponuje spotkanie , zrób tak jak on , czyli umów się z nim na konkretną godzinę i za jakiś czas napisz ,że nie możesz bo coś tam Ci wypadło , albo od razu daj mu do zrozumienia ,ze masz juz inne plany ..o ,że wczoraj byłaś gotowa się z nim spotkać .. A jak zacznie się tłumaczyć ,że nie mógł bo coś tam , to napisz ,że go widziałaś .. Po co to ukrywać.. Nie rozumiem Twojej rozpaczy , przecież jeszcze nic was nie łączy ..... Jeśli się szanujesz , to daj sobie spokój .. Jeżeli on już na początku tak się pogrąża w swoich kłamstwach , to później może być tylko gorzej .. Kompletnie nie rozumiem jego zachowania , może brak mu odwagi , albo ma już dziewczynę ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
... choć nie Westwood
|
Tak wlazłam po czasie na ten wątek i teraz jestem ciekawa: jak to się dalej potoczyło? Mam nadzieję, że kopnęłaś kolesia w tyłek i olałaś go?
![]() |
![]() |
#48 |
... choć nie Westwood
|
No i dobrze
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.