|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: D&G - perfumowa antologia zainspirowana kartami Tarota
Dla mnie rozczarowanie zarówno zapachami jak i zmarnowanym konceptem. Gdy je testowałam w ogóle do głowy mi nie przyszło, że to jakaś tarotowa inspiracja. Na tyle mylące są te zdjęcia modeli. A zapachy nijakie, wtórne. Kompletnie nic mnie w tych perfumach nie zainteresowało.
Ale sam pomysł połączenia perfum z kartami tarota, baaaaardzo kuszący. Tylko ja to widzę, jak większość z Was, zupełnie inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dostałam w perfumerii próbkę szóstki, już o tym zresztą pisałam w innym wątku. Żadne perfumy o wybitnie żadnych nutach doprawionych dodatkową żadnością. Żadnego (ups, sorry) pieprzu tam nie czuję. Szkoda, bo pomysł dobry, choć jak zobaczyłam reklamę w Cosmo to w życiu bym nie uwierzyła, że inspiracją był Tarot.
Jak ktoś chętny mogę oddać te próbkę, ale wątpię żeby komukolwiek chciało się ponosić koszty wysyłki takiego czegoś. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Dostałam w prezencie od TŻ 3 L'Imperatrice. Lubie dostawac perfumy(a kto nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.