![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Dot.: YSL - Cinema EdP 27/35 ml
hej, może coś u mnie za Agent Provocateur - zostało ok. 70% z 25 ml;
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymiana perfumowa
Pin Up, odnalazłam się
![]() Jeśli za Agenta, to chętnie ![]() Nic innego nie w moim typie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Jakbyś chciała może być też np. po 10ml jednego i drugiego, lub 15ml PS i 5ml EauR.
Bo nie napisałaś jaka ilość Cię interesuje... ![]() edit: znów odpisałam w swoim wątku... To jeszcze raz tu dla jasności: Cytat:
![]() Dziękuję Ci w takim razie za propozycje i pozdrawiam! ![]() Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2010-04-24 o 17:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zapachów nie znam, ale flakoniki mam wszystkie - więc nawet to mnie nie bierze ![]() Szkoda, że Agenta się pozbyłaś, bo oddałabym nawet większą odlewkę za flakonik ![]() Ale na pewno nie całą flaszkę, bo tam jeszcze ok. 75ml/100ml było ![]() To jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
2. Narcisse Noir, Caron, początkowa pojemność 30 ml, ubytek max. 3 ml;
Tego mi się strasznie chce ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Zmiany w pierwszym poście, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Pin Up nie orientuję się w wartości Twoich zapachów, więc gdybym popełniła jakieś fopaszysko, daj znać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
D&G i jeden z 2 pozostałych jest właśnie negocjowany, a Ty który byś chciała? Bo Wizażanka nie może się zdecydować miedzy YSL i SD
![]() Jak coś to pisz tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22991531 ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Napiszę do tamtej wizażanki i dam znać ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Hejka, YSL jest wolny.
Ja niestety, nie znam zapachów, które mi zaproponowałaś ![]() Lubię zapachy słodkie, wszelkie wanilie, pomarańcze. Nie kadzidlane... no i w oryginalnych buteleczkach ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-11-01 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Hm, zastanowię się i dam Ci znać do jutra, OK?
![]() He, he, swoja drogą typ zdaniem mnie rozbawiłaś ![]() Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
a tak bardzo chciałam już wymienić - no ale jednak moich chciejów nie ma, a poza chciejami niestety żadnego z Twoich zapachów bym nie używała - a ja już minimalistycznie biorę - tylko to co zjem
![]() sstrasznie mi szkoda - bo nie ukrywam że wolałabym tej zimy nie zużywać ich tylko wymienić na inksze - tez cieplaki - ten Irys znasz YR? nie brałabyś w ciemno prawda? ale tą razą nie da rady - jeszcze sie wszczymam przed używaniem a nóż widelec coś sie urodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
cos za
Kashmina Touch, Max Mara https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=476015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.