![]() |
#31 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Program lojalnościowy PROFIT / PAYBACK (orange)
Cytat:
Jeśli posiadasz kartę wydaną przez innego Partnera PAYBACK (BP, Allegro, Real), zaloguj się do Twojego konta na orange.pl i dopisz się do Programu wybierając link wprowadź numer karty. zasady rejestracji Aby zapisać się do progrmu PAYBACK , wypełnij formularz rejestracyjny. W ciągu 4 tygodni otrzymasz na swój adres przesyłkę zawierającą: list z dwoma kartami PAYBACK Orange, jedną dla Ciebie, drugą dla bliskiej Ci osoby, aby zbierać punkty szybciej na wspólne konto, kupony z ofertami specjalnymi od partnerów PAYBACK, upoważniające do otrzymywania dodatkowych punktów PAYBACK. Rejestrując się przez www.orange.pl , otrzymasz 50 punktów powitalnych, a jeśli byłeś uczestnikiem programu Profit - kolejne 100 punktów. regulaminy Regulamin uczestnictwa w programie PAYBACK Regulamin Loterii Promocyjnej "Wypełnij formularz" Regulamin partnera Orange Załącznik do regulaminu partnera programu PAYBACK Orange Regulamin promocji "3 x więcej Punktów PAYBACK" Regulamin promocji "Punkty PAYBACK za zakup nowej aktywacji" kontakt Konsultanci w Biurze Obsługi Klienta PAYBACK czekają na Twój telefon od poniedziałku do soboty w godzinach 08:00 - 19:00. Szczegółowe informacje oraz pomoc w rozwiązaniu spraw związanych z Programem PAYBACK możesz uzyskać: 1. telefonicznie pod numerem 0 801 044 440 (koszt połączenia zgodny z cennikiem w Twoim planie taryfowym lub 35 groszy/min z telefonu stacjonarnego), 2. poprzez stronę PAYBACK, wypełniając formularz zgłoszeniowy, 3. wysyłając email na adres: bok@payback.pl, 4. listownie, pod adresem: Biuro Obsługi Klienta PAYBACK, ul. Mszczonowska 36, 96-200 Rawa Mazowiecka. Wszelkie szczegóły dotyczące Programu PAYBACK znajdziesz na stronie PAYBACK aktualny numer karty: - wprowadź numer karty Edytowane przez Iwonad33 Czas edycji: 2009-11-29 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Witam , czy istnieje moze jakies forum na ktorym sa wyrazane opinie na temat nagrod z punktow Payback interesuje mnie jak funkconuja odkurzacze (np.Telios) nigdzie nie moge znalesc info moze Wy spotkalyscie sie z podobnym forum?
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Chyba nie ma takiego forum, zostają porównywarki cenowe i fora poświęcone rtv i agd. Swego czasu jak szukałem na co chcę wymienić to te nagrody są raczej dobrej jakości .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
no nie do końca to działa w ten sposób. Bo punkty naliczają się od wszystkich partnerów. Dodatkowo jak ktoś zarejestrował swoją kartę na stronie internetowej paybacka to pocztą przychodzą kupony rabatowe, zniżki, kupony na podbicie punktów itd... No i np ja nie zbieram specjalnie punktów. Kupuję to co kupowałam, paliwo, zakupy w realu, czasem coś u innych partnerów i ostatnio wymieniłam sobie punkty na 30zł i tyle mniej zapłaciłam za zakupy. A to nie oznacza że wcześniej wydałam w realu 6tys zł!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
lelek mam podobnie
![]() A.... no wlasnie bede meic wiecej punktow bo sie do Oranga przenosze ![]()
nie poznaje wizazu ![]() Edytowane przez Mantisa Czas edycji: 2011-04-04 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.