Program lojalnościowy PROFIT / PAYBACK (orange) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-29, 11:46   #31
Iwonad33
Przyczajenie

Dot.: Program lojalnościowy PROFIT / PAYBACK (orange)

Cytat:
Napisane przez Wenila Pokaż wiadomość
wiem, znam tą procedurę i postępuje tak jak w instrukcji, tylko ciągle mi wyskakuje "zły numer payback".

Jeśli posiadasz kartę wydaną przez innego Partnera PAYBACK (BP, Allegro, Real), zaloguj się do Twojego konta na orange.pl i dopisz się do Programu wybierając link wprowadź numer karty. zasady rejestracji
Aby zapisać się do progrmu PAYBACK , wypełnij formularz rejestracyjny.
W ciągu 4 tygodni otrzymasz na swój adres przesyłkę zawierającą:
list z dwoma kartami PAYBACK Orange, jedną dla Ciebie, drugą dla bliskiej Ci osoby, aby zbierać punkty szybciej na wspólne konto,
kupony z ofertami specjalnymi od partnerów PAYBACK, upoważniające do otrzymywania dodatkowych punktów PAYBACK.
Rejestrując się przez www.orange.pl , otrzymasz 50 punktów powitalnych, a jeśli byłeś uczestnikiem programu Profit - kolejne 100 punktów.

regulaminy

Regulamin uczestnictwa w programie PAYBACK

Regulamin Loterii Promocyjnej "Wypełnij formularz"

Regulamin partnera Orange

Załącznik do regulaminu partnera programu PAYBACK Orange

Regulamin promocji "3 x więcej Punktów PAYBACK"

Regulamin promocji "Punkty PAYBACK za zakup nowej aktywacji"

kontakt
Konsultanci w Biurze Obsługi Klienta PAYBACK czekają na Twój telefon od poniedziałku do soboty w godzinach 08:00 - 19:00.

Szczegółowe informacje oraz pomoc w rozwiązaniu spraw związanych z Programem PAYBACK możesz uzyskać:

1. telefonicznie pod numerem 0 801 044 440 (koszt połączenia zgodny z cennikiem w Twoim planie taryfowym lub 35 groszy/min z telefonu stacjonarnego),
2. poprzez stronę PAYBACK, wypełniając formularz zgłoszeniowy,
3. wysyłając email na adres: bok@payback.pl,
4. listownie, pod adresem: Biuro Obsługi Klienta PAYBACK, ul. Mszczonowska 36, 96-200 Rawa Mazowiecka.

Wszelkie szczegóły dotyczące Programu PAYBACK znajdziesz na stronie PAYBACK
aktualny numer karty:
-
wprowadź numer karty

Edytowane przez Iwonad33
Czas edycji: 2009-11-29 o 11:47
Iwonad33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-23, 08:36   #32
gryzelda
Zadomowienie

Witam , czy istnieje moze jakies forum na ktorym sa wyrazane opinie na temat nagrod z punktow Payback interesuje mnie jak funkconuja odkurzacze (np.Telios) nigdzie nie moge znalesc info moze Wy spotkalyscie sie z podobnym forum?
gryzelda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-30, 14:39   #33
Raiss
Raczkowanie

Chyba nie ma takiego forum, zostają porównywarki cenowe i fora poświęcone rtv i agd. Swego czasu jak szukałem na co chcę wymienić to te nagrody są raczej dobrej jakości .
Raiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-25, 11:43   #34
lelek_lelek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
czyli trzeba wydać 2000 zł aby dostać 10 zł. Padam ze śmiechu
no nie do końca to działa w ten sposób. Bo punkty naliczają się od wszystkich partnerów. Dodatkowo jak ktoś zarejestrował swoją kartę na stronie internetowej paybacka to pocztą przychodzą kupony rabatowe, zniżki, kupony na podbicie punktów itd... No i np ja nie zbieram specjalnie punktów. Kupuję to co kupowałam, paliwo, zakupy w realu, czasem coś u innych partnerów i ostatnio wymieniłam sobie punkty na 30zł i tyle mniej zapłaciłam za zakupy. A to nie oznacza że wcześniej wydałam w realu 6tys zł!!!
lelek_lelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-04, 20:25   #35
Mantisa
Raczkowanie

lelek mam podobnie ale tez nie sztuka zapamietac jakie sklepy interentowe np. sa w payback. Swoją drogą fajna opcja z tymi zakupami w realu, nie wiedzialam o tym ale to pewnie dlatego ze reala akurat nie mam w poblizu

A.... no wlasnie bede meic wiecej punktow bo sie do Oranga przenosze

Edytowane przez Mantisa
Czas edycji: 2011-04-04 o 20:27
Mantisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości