![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zalety :) tj. ANTY-KOMPLEKS
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
ale fajny wątek..
![]() ![]() ![]() No to teraz ja o sobie - jestem ambitna- czasami aż za bardzo, szczera, przyjazna, otwarta, tolerancyjna, mam duże poczucie humoru- uwielbiam się śmiać, jestem towarzyska, trochę szalona ![]() ![]() ![]() A z wyglądu? Hmm lubię swoje długie kręcone włosy i dłuuuugaśne rzęsy - których podobno mi "wszyscy"zazdroszczą ![]() a i piersi też mam fajne!! ![]() ![]() ![]() Z łatwością potrafimy wytykać swoje wady i narzekać na kompleksy, zapominając przy tym tak często, o posiadanych przez nas zaletach ![]()
Edytowane przez Sawisia Czas edycji: 2009-09-18 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeszcze tak myśle i ipodobają mi sie moje paznokcie ![]() i to,że potrafię wybaczać,bo nie umiem sie na nikogo dluugo gniewac ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Ojej, jaki pozytywny wątek!
![]() Z wyglądu najbardziej lubię swoje włosy za to, że są gęste, mocno falowane (w porywach kręcone) i cudownie się układają bez żadnego wysiłku z mojej strony. Lubię również swoje oczy (zielone, duże, mają w sobie coś mocnego i zdecydowanego) oraz kształtne, "mięsiste" ( ![]() ![]() Co do charakteru... Hmm... Trudniej mi to ocenić. Jestem wygadana i mam dar opowiadania ciekawych historii. Ogólnie potrafię rozmawiać - zarówno mówić, jak i słuchać, czasami doradzić albo po prostu podnieść na duchu. Jestem empatyczna, uczciwa, tolerancyjna, na pewno też ambitna i uparta. Potrafię zjednać sobie nawet zupełnie obcych ludzi. No i mam ciekawe (przynajmniej dla mnie ![]() Z tych najważniejszych rzeczy to chyba tyle. Ogólnie bardzo lubię siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Stałam się bardziej odważna
![]() Mówię głośne dzień dobry w sklepie. W razie kłopotów mam na tyle pewności siebie że nie wstydzę się wprost mówić o moich potrzebach. To cudowne jak wiele zmienia aparat ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo fajnie, ze watek sie spodobal
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.