![]() |
#31 |
after hours
|
Dot.: Perfumy, zapachy, kremy AVON i nietylko nowe i w bdb stanie !!! Mega paka by m
hej, przejrzałam oba wątki, ale nic potrzebnego dla siebie nie wypatrzyłam. z kosmetyków przyda mi się tylko marokańska róża z avonu. mogłabyś coś z tego zaoferować? najchętniej mgiełkę
![]() materiał sukienki jest cienki, delikatny.
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Dot.: Perfumy, zapachy, kremy AVON i nietylko nowe i w bdb stanie !!! Mega paka by m
Moge ewentualnie oddac sukienke za perfumki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
hej coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1253455916
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1253455916
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() znajdziesz coś u mnie za: Woda toaletowa Petal by Cynthia Rowley AVON Opakowanie: 30 ml Linia AVON: Cynthia Rowley Zużycie widoczne na zdjęciu - min. Woda toaletowa Be...Kissable AVON Opakowanie: 50 ml Linia AVON: Be kissable Zużycie 1/2 op. ? odp u mnie:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Woda toaletowa Petal by Cynthia Rowley
AVON Opakowanie: 30 ml Linia AVON: Cynthia Rowley Zużycie widoczne na zdjęciu - min. Woda perfumowana In Bloom by Reese Witherspoon AVON Opakowanie: 30 ml Linia AVON: Reese Witherspoon Zużycie widoczne na zdjęciu - min. coś u mnie?? ![]() daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
![]()
up
![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie doszło, a kiedy wysłałaś :P? mam nadzieje, że szybciutko dojdzie
![]() która czerwona sukienka? ta z broszką? golfik też mam wolny mnie podoba się : Woda toaletowa Petal by Cynthia Rowley(30ml) True Glow 50ml Woda perfumowana In Bloom by Reese Witherspoon 30ml Woda toaletowa Be...Kissable 1/2 opakowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
![]()
up
![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
wiesz, szczerze wolałabym inną, bo mam tą IN Bloom tylko bez tego kwiatuszka na opakowaniu:P walałabym albo True Glow albo tą różową 30 ml z kokardką:P
golfik jest w bardzo dobrym stanie i jest to S. a nie dobrałabyś jeszcze czegoś za inne?:P (jeśli interesowałaby Cię sukienka jakaś to zaraz wrzucę czerwoną z bolerkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
![]()
up
![]()
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
gdyby negocjacje z golfikiem nie zakończyły się sukcesem, to chętnie go przygarnę
![]() właśnie zauważyłam, że masz również kosmetyki... interesowały by mnie: Woda perfumowana In Bloom by Reese Witherspoon AVON Opakowanie: 30 ml Linia AVON: Reese Witherspoon Zużycie widoczne na zdjęciu - min. AVON Naturals odświeżający szampon do włosów cienkich i przetłuszczających się Jaśmin i Trawa Cytrynowa 200ml. z kompleksem BioSeed - wyciągami roślinnymi o właściwościach odżywczych, kojących i ochronnych. Nowy Szampon ADVANCE TECHNIQUES Volume & Texture Avon 250 ml Zwiększający objętość nowy Balsam Nivea Summer Beauty Do średniej Karnacji 400ml Użyty raz - zużycie 0,1% Avon - Skin So Soft - Satin Glow Daily Body Moisturiser - Rozświetlający balsam do ciała oraz brązujący 250 ml Do średniej karnacji Użyty ze dwa razy - zużycie 0,3 % Avon Solutions Body, Cellu - Glow Body Contouring Cream (Modelująco - opalający krem do ciała) Krem znakomicie modeluje ciało, ujędrnia i uelastycznia skórę. 200 ml Zużycie 3% Avon - Solutions - Firm & sculpt - modelująco liftingujący krem do biustu 200 ml Zużycie 10% z tym, że najbardziej jestem zainteresowana szamponami i kremem do biustu chętnie oddam sukienkę i gorset za kosmetyki nie sprawdzałam cen wszystkich tych kosmetyków, więc nie wiem na ile ich cena jest adekwatna do ceny sukienki przelicz sobie jaka wymiana Ci się opłaca... no i proszę o info ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
ok w takim razie ja dołoże golfik od razu do tej przesyłki:P golfik jest w bardzo dobrym stanie i rozmiar to S.
a za żadną już niczego sobie nie dobierzesz z ciuszków? ![]() może chciałabyś te korale, co są na golfiku (są z avonu, piszę to bo widzę że prawie wsyztsko u Ciebie pochodzi z avonu) za tą połówkę be kissable? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
![]()
up
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Załączam fotki. Kolor tuniki jest czarny. Zdjęcia są trochę naświetlone, ale myślę, że widać materiał. Tunikę i pasek mogę oddać za: - Woda perfumowana In Bloom by Reese Witherspoon - Avon - Skin So Soft - Satin Glow Daily Body Moisturiser - Rozświetlający balsam do ciała oraz brązujący 250 ml - Balsam Nivea Summer Beauty Do średniej Karnacji 400ml Co Ty na to? Edytowane przez esterie Czas edycji: 2009-09-21 o 17:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Podobał mi się petal, ale widzę, że już po nim
![]() Na razie nic więcej, ale będę zaglądać ![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
chętnie wymienie się za ciuszki,
znalazłabyś coś u mnie? Podobają mi się perfumy i kremy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Butki mają wkładkę długości ok 24,5cm tylko trzeba liczyć się z tym, że są wąskie w palcach co zabiera dużo miejsca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
![]()
up
![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
odpowiadałaby mi ta podana przez Ciebie opcja:
AVON Naturals odświeżający szampon do włosów cienkich i przetłuszczających się Jaśmin i Trawa Cytrynowa 200ml. z kompleksem BioSeed - wyciągami roślinnymi o właściwościach odżywczych, kojących i ochronnych. Nowy Balsam Nivea Summer Beauty Do średniej Karnacji 400ml Użyty raz - zużycie 0,1% Avon - Skin So Soft - Satin Glow Daily Body Moisturiser - Rozświetlający balsam do ciała oraz brązujący 250 ml Do średniej karnacji Użyty ze dwa razy - zużycie 0,3 % Avon Solutions Body, Cellu - Glow Body Contouring Cream (Modelująco - opalający krem do ciała) Krem znakomicie modeluje ciało, ujędrnia i uelastycznia skórę. 200 ml Zużycie 3% Avon - Solutions - Firm & sculpt - modelująco liftingujący krem do biustu 200 ml Zużycie 10% I stanik samonośny tylko zamiast jednego z balsamów brązujących wolałabym Szampon ADVANCE TECHNIQUES Volume & Texture Avon 250 ml Zwiększający objętość co Ty na to?
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
za pasek podobają mi się perfumy trueGlow, pasowałaby Ci taka wymianka? a może masz coś z męskich perfum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
![]()
up
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.