![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nivea, Ziaja, AOH, Minerały i Biochemia :)
Viera
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#35 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Niestety nic u Ciebie nie wypatrzyłam. Ogólnie interesują mnie EDM, ale żaden z wymienionych
![]() Może masz jeszcze coś w zanadrzu? Pielęgnacja/kolorówka? Z EDM szukam Medium Beige Neutral BIG, korektory (Pearl Pick me Up, Aussie Perk me Up, Mint, Pearl Beige), Soft Bronzer (lucent)... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Czekam na Ragnarok
|
Mi z Demeterków został niestety tylko Sugar Cookie, ale mogę go oddać w dużej ilości.
Podoba mi się sampel Pearl Beige 100%, Soft Bronzer 90% (jeżeli to lucent, a nie kaolin), sample rozświetlaczy Sunrise i Soft Radiance. To wszystko w słoiczkach czy w strunowych woreczkach? Może byś coś za to znalazła? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Czekam na Ragnarok
|
Na kaolinowym Soft Bronzer jest napis Kaolin, więc masz tego lucenta co chcę
![]() Także ja jestem chętna na: Sampel EDM Pearl Beige 100% Sampel EDM Soft Bronzer 90% Sampel rozświetlacza Lumiere Sunrise Sampel rozświetlacza Lumiere Soft Radiance Sampel EGM Soft Focus Golden (50% struna) Ile Sugar Cookie oraz Honey&Lemon byś za to chciała? Mam atomki, także nie ma problemu. Proponuję 15ml SC oraz 5ml HL. I jeszcze pytanko. Sample EDM to 5 ml. Czy sample Lumiere to też 5 ml? Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-22 o 23:06 Powód: pomyliłam gramy z mililitrami ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
U Ciebie interesowałyby mnie:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Ok, czyli Lemon, Monoi, Neem, ekstrakt i próbka Lauress za 2xserum z SN. Pasuje Ci taka wymiana? ![]() Ok.Dorzucę kawałek mydła na spróbowanie ![]() Edit: Nie ma sprawy. Niech będzie poniedziałek ![]() ![]()
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2009-10-22 o 23:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Czekam na Ragnarok
|
No to świetnie, w takim razie przechodzę na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Za ten puder + perfumetkę green tea mogłabym oddać
- EDM- Sunset Voyage - sampel 100% - Benefit - BluffDust - 1 lyzeczka - maslo kakaowe 30g - 12 ml balsamu Aquoliny - Cukier Puder, cudowny, uzależniający zapach! (odlewka w plastikowej fiolce, chyba że Ty masz pojemniczek?) co Ty na to? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za wymiankę
![]() Piszę żeby mieć podstawę wystawienia przekupki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.