|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: eo01 biehl parfumkunstwerke 4,6 zł/ml
Beatko,pięknie Ci dziękuję za kolejne udane wspólne zakupy
|
|
|
|
#32 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Daff, ja również dzisiaj otrzymałam paczuszkę.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc w zrealizowaniu marzenia i za wspaniałe pachnące niespodziankowe gratisy A sam nasz główny bohater po prostu Z atomizerka jeszcze piękniejszy niż z miziania patyczkiem po ręce |
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... Bardzo się cieszę że paczuszka dotarała, ale jeszcze bardziej z tego, że zapach Ci się spodobał Jakoś ostatnio miałam pecha z zakupami, bo sporo osób się rozczarowało (Voluspa ). Było mi bardzo miło uczestniczyć we wspólnych zakupach z Tobą i mam nadzieję na powtórkę w przyszłości ![]() Zeldee, a co u Ciebie? Masz już przesyłkę, czy powinnam zacząć się martwić? Do Myszki odlewka poszła później, więc jeszcze jestem spokojna
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2009-10-02 o 07:17 |
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ostatni raz był we wtorek, jeśli dobrze kojarze myślę że dzisiaj wpadnie i przyniesie nie jedną paczuszkę
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego czasu to już naprawdę powinna dojść...Chyba zacznę szykować nową odlewkę, ale wyślę na adres z przelewu. A reklamacje to dopiero po dwóch tygodniach się składa...
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ten nieszczęsny listonosz wciąż nie przychodzi do nas. To nie jest tak, że ta konkretna paczuszka zaginęła. Myślę że jutro przyjdzie już na pewno. Nie denerwuj się ![]() Poczekam sobie na spokojnie. Choć rzeczywiście - jeśli wysłałaś priorytetem, to ktoś tu kogoś robi w konia
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tyle, że już nie mam Gwaikowych atomków i musiałabym Ci dać taki srebrno - błękitny z All
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i możemy już odtchnąć z ulgą - przyszedł dziś paczkonosz i dowiózł co trzeba Jego wina, mógł przyjechać wcześniej, to nie musiałby tylu paczek i listów do nas nosić - bo dziś miał całą stertę !Dziękuję Daff, za wszystko, za wspólne zakupy, za próbeczki (oj, coś Ci Havana Vanille nie podeszła chyba ? ), i za troskę o spóxniającą się paczuszkę pozdrawiam acha - zapach na razie tylko z atomizera niuchałam - więc niewiele mogę powiedzieć, może jutro przetestuję na poważnie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, to odetchnęłam z ulgą
Już odszukałam nawet dowód nadania i szykowałam się do wojny z pocztą Bardzo się cieszę, że paczuszka wreszcie dotarła, a jeszcze bardziej się ucieszę, jeśli zapach Ci się spodoba . A Havana Vanille rzeczywiście nie rzuciła mnie na kolana, choć urody nie można jej odmówić. Coś jednak w tym zapachu zgrzyta i dlatego nie mogę z czystym sumieniem nagrodzić go tą emotkąZeldee ślicznie Ci dziękuję za przemiłe wspólne zakupy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

). Dziękuję ślicznie za pyszne eo01
i całą resztę towarzystwa
.... Bardzo się cieszę że paczuszka dotarała, ale jeszcze bardziej z tego, że zapach Ci się spodobał
). 

Do tego czasu to już naprawdę powinna dojść...Chyba zacznę szykować nową odlewkę, ale wyślę na adres z przelewu.

Już odszukałam nawet dowód nadania i szykowałam się do wojny z pocztą