eo01 biehl parfumkunstwerke 4,6 zł/ml - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy > Wspólne zakupy perfumeryjne

Notka

Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-30, 22:18   #31
secco
Zadomowienie

Dot.: eo01 biehl parfumkunstwerke 4,6 zł/ml

Beatko,pięknie Ci dziękuję za kolejne udane wspólne zakupy(i za niespodziewajki też)
secco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 08:47   #32
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rywka Pokaż wiadomość
Do mnie też paczucha dotarła (po 19 godz pan ją przywiózł ). Dziękuję ślicznie za pyszne eo01 i całą resztę towarzystwa . Zakupy i wymianki z Tobą to sama przyjemność
Cytat:
Napisane przez secco Pokaż wiadomość
Beatko,pięknie Ci dziękuję za kolejne udane wspólne zakupy(i za niespodziewajki też)
Rywko, Secco, również serdecznie dziękuję za przemiłe wspólne zakupy i mam nadzieję, że jeszcze nie raz spotkamy się w tym wątku
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 21:55   #33
monme
Raczkowanie

Daff, ja również dzisiaj otrzymałam paczuszkę.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc w zrealizowaniu marzenia i za wspaniałe pachnące niespodziankowe gratisy Jesteś niesamowita i naprawdę kochana
A sam nasz główny bohater po prostu i Z atomizerka jeszcze piękniejszy niż z miziania patyczkiem po ręce
monme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 07:13   #34
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monme Pokaż wiadomość
Daff, ja również dzisiaj otrzymałam paczuszkę.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc w zrealizowaniu marzenia i za wspaniałe pachnące niespodziankowe gratisy Jesteś niesamowita i naprawdę kochana
A sam nasz główny bohater po prostu i Z atomizerka jeszcze piękniejszy niż z miziania patyczkiem po ręce
Monme, proszę nie zawstydzaj mnie tak, to przecież drobiazg.... Bardzo się cieszę że paczuszka dotarała, ale jeszcze bardziej z tego, że zapach Ci się spodobał Jakoś ostatnio miałam pecha z zakupami, bo sporo osób się rozczarowało (Voluspa).
Było mi bardzo miło uczestniczyć we wspólnych zakupach z Tobą i mam nadzieję na powtórkę w przyszłości

Zeldee, a co u Ciebie? Masz już przesyłkę, czy powinnam zacząć się martwić? Do Myszki odlewka poszła później, więc jeszcze jestem spokojna

Edytowane przez Daffodilka
Czas edycji: 2009-10-02 o 07:17
Stary 2009-10-02, 08:38   #35
zeldee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Zeldee, a co u Ciebie? Masz już przesyłkę, czy powinnam zacząć się martwić? Do Myszki odlewka poszła później, więc jeszcze jestem spokojna
Hej, Beatko - jeszcze nie mam, okazało się, że teraz do nas do pracy przychodzi nowy listonosz w zastępstwie stałego, no i on wpada niestety raz na dwa - trzy dni
Ostatni raz był we wtorek, jeśli dobrze kojarze
myślę że dzisiaj wpadnie i przyniesie nie jedną paczuszkę

zeldee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 13:34   #36
monme
Raczkowanie

Cytat:
Monme, proszę nie zawstydzaj mnie tak, to przecież drobiazg.... Bardzo się cieszę że paczuszka dotarała, ale jeszcze bardziej z tego, że zapach Ci się spodobał Jakoś ostatnio miałam pecha z zakupami, bo sporo osób się rozczarowało (Voluspa).
Było mi bardzo miło uczestniczyć we wspólnych zakupach z Tobą i mam nadzieję na powtórkę w przyszłości

Ja również z wielką przyjemnością będę uczestniczyć we wspólnych zakupach z Tobą
monme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 15:18   #37
secco
Zadomowienie

Cytat:
ł Jakoś ostatnio miałam pecha z zakupami, bo sporo osób się rozczarowało.
Ja do nich nie należę
Fakt,iż w pierwszym momencie zapach jest bardzo słodki,ale z upływem czasu słodycz łagodnieje i jest cudnie
secco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 17:19   #38
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zeldee Pokaż wiadomość
Hej, Beatko - jeszcze nie mam, okazało się, że teraz do nas do pracy przychodzi nowy listonosz w zastępstwie stałego, no i on wpada niestety raz na dwa - trzy dni
Ostatni raz był we wtorek, jeśli dobrze kojarze
myślę że dzisiaj wpadnie i przyniesie nie jedną paczuszkę
Zeldee i co, dalej nic???? Do tego czasu to już naprawdę powinna dojść...Chyba zacznę szykować nową odlewkę, ale wyślę na adres z przelewu. A reklamacje to dopiero po dwóch tygodniach się składa...
Stary 2009-10-05, 22:46   #39
zeldee
Raczkowanie

Cytat:
Zeldee i co, dalej nic???? Do tego czasu to już naprawdę powinna dojść...Chyba zacznę szykować nową odlewkę, ale wyślę na adres z przelewu. A reklamacje to dopiero po dwóch tygodniach się składa...
Daff - spokojnie
Ten nieszczęsny listonosz wciąż nie przychodzi do nas.
To nie jest tak, że ta konkretna paczuszka zaginęła.
Myślę że jutro przyjdzie już na pewno.
Nie denerwuj się Pamiętaj, że ja mam czym pachnieć
Poczekam sobie na spokojnie.
Choć rzeczywiście - jeśli wysłałaś priorytetem, to ktoś tu kogoś robi w konia

Stary 2009-10-05, 22:57   #40
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zeldee Pokaż wiadomość
Daff - spokojnie
Ten nieszczęsny listonosz wciąż nie przychodzi do nas.
To nie jest tak, że ta konkretna paczuszka zaginęła.
Myślę że jutro przyjdzie już na pewno.
Nie denerwuj się Pamiętaj, że ja mam czym pachnieć
Poczekam sobie na spokojnie.
Choć rzeczywiście - jeśli wysłałaś priorytetem, to ktoś tu kogoś robi w konia
No pewnie, że priorytetem poleconym - jak zwykle I dlatego tak się niepokoję. Ale nie martw się - mam jeszcze dość tego zapachu żeby Ci drugi raz posłać odlewkę. Tyle, że już nie mam Gwaikowych atomków i musiałabym Ci dać taki srebrno - błękitny z All
Stary 2009-10-06, 15:07   #41
zeldee
Raczkowanie

Cytat:
No pewnie, że priorytetem poleconym - jak zwykle I dlatego tak się niepokoję. Ale nie martw się - mam jeszcze dość tego zapachu żeby Ci drugi raz posłać odlewkę. Tyle, że już nie mam Gwaikowych atomków i musiałabym Ci dać taki srebrno - błękitny z All

No i możemy już odtchnąć z ulgą - przyszedł dziś paczkonosz i dowiózł co trzeba Jego wina, mógł przyjechać wcześniej, to nie musiałby tylu paczek i listów do nas nosić - bo dziś miał całą stertę !
Dziękuję Daff, za wszystko, za wspólne zakupy, za próbeczki (oj, coś Ci Havana Vanille nie podeszła chyba ? ), i za troskę o spóxniającą się paczuszkę
pozdrawiam
acha - zapach na razie tylko z atomizera niuchałam - więc niewiele mogę powiedzieć, może jutro przetestuję na poważnie

Stary 2009-10-06, 15:32   #42
Daffodilka
Zakorzenienie

Ufff, to odetchnęłam z ulgą Już odszukałam nawet dowód nadania i szykowałam się do wojny z pocztą Bardzo się cieszę, że paczuszka wreszcie dotarła, a jeszcze bardziej się ucieszę, jeśli zapach Ci się spodoba. A Havana Vanille rzeczywiście nie rzuciła mnie na kolana, choć urody nie można jej odmówić. Coś jednak w tym zapachu zgrzyta i dlatego nie mogę z czystym sumieniem nagrodzić go tą emotką
Zeldee ślicznie Ci dziękuję za przemiłe wspólne zakupy i niniejszym mogę oficjalnie zamknąć ten wątek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości