|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Clinique Benefit, Guerlain, Lancaster, TBS, Dior, Givenchy,
Cytat:
Z tym, że wysyłka dopiero za 2 tygodnie, jeśli Ci to nie przeszkadza.
|
|
|
|
|
#32 |
|
🦄
|
Soso, dalej podtrzymuję zainteresowanie cieniami Diora, z tym że dokładnie taka sama wymianka kroi mi się z Morelle (dokładnie te same cienie za to samo), poza tym musiałabyś coś dobrać- nie wiem, czy coś znajdziesz? Czekam na powrót Morelle.
Ennko, o tak, ja lubię całuski hehehNargothrond, jasne, ale fotka to tak na dniach- muszę pożyczyć aparat- zaczekasz, powiedzmy, do niedzieli? Queen, kurcze nie doczytałam, muszę się zastanowić, czy filtr mi jest potrzebny na już czy jeszcze wytrzymam. Zobaczę, ile mam jeszcze swoich i dam znać dobrze?
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję tuszu Maybelline Colossal i Loreal Voluminous x5
oprócz tego jeśli jakieś błyszczyki to tylko takie które dają efekt cielistych ust, czyli utrzymane w kolorze beżu ![]() Taka malutka wish bo ogólnie skupiam się teraz na ciuszkach
|
#36 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie wymienię cienie za tester
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Ok. Zaczekam
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
moze skusisz się na puder? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=370799
lub na Dior Poudre De Soleil - 10 healthy look?
|
|
|
|
#40 |
|
🦄
|
RapCandy, te puderki to nie wiem, czy dla mnie. Bronzerów w zasadzie nie używam, a mam dwa czy trzy na stanie. A ta 2 to chyba może być za ciemna. A co Ci u mnie wpadło w oko?
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Nargo, ale jest sens żebym robiła te fotki jak chyba Angel mi się u Ciebie podobał, a on z tego, co widzę jest nieaktualny. No chyba że masz dwa.
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
jezeli chodzi o puder Lancome to jest praktycznie transparentny. Jak bede miala dostep do aparatu porobie zdjecia
Z kolei bronzer Diora to jasny, herbatnikowy kolor, dla mnie nadaje sie bardziej jako puder na cała twarz niz bronzer a uzywam naturalnych odcieni. Wiesz najlepiej po prostu sprawdzic kolorki w perfumerii u Ciebie wpadło mi w oko: Róż Givenchy Prisme Again Pędzel do różu The Body Shop Dior Shimmer 004 Pop Diamond Cienie do powiek Clinique Benefit Powder Pop Terracotta Guerlain, Pearly Sun Powder Benefit, tusz do rzęs czyli prawie wszystko
|
|
|
|
#42 |
|
🦄
|
Kurcze, lapek mi się wyładował.
RapCandy, musiałabym sprawdzić odcienie. Ten Dior kusi, bo ja to tylko mogę tkaie herbatniki przy moim odcieniu skóry. Ale jest matowy? Soso, w zasadzie no Twoja propozycja jest dla mnie korzystniejsza. Ale na pewno nic nie chcesz jeszcze do tego? Bo to tylko tester, raz go tylko śmignęłam pędzlem po powierzchni, ale jednak to tester a nie pełnowymiarowy produkt. Daj znać. No jakby co to ja chętnie.
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Nie jest matowy, posiada perłowe drobinki odbijające światło
Widac to na zdjeciu: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1254075304, na ktorym jednak wyglada na o wiele ciemniejszyMnie najbardziej zalezaloby na Pop Diamond, jednak widze, ze chyba poleci do Soso
|
|
|
|
#44 |
|
🦄
|
No jeśli nie do Soso to do Morelle. Chyba że się obie na mnie wypną, ale mam nadzieję, że nie, bo ten Shimmer to piękny jest, ale zupełnie nie wiem jak to tego używać. Wiesz- to ja tak czy siak zyrknę na tego Zdrowego Look'a
i pogadamy.
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
bardzo mi zależy na jaśniejszym odcieniu. A co do żelu, to szkoda tak drogich kosmetyków na razie szukam czegoś z niższej półki, żeby z ćwiczeniami pomóc trochę, dopiero jak się "zrobi" lepiej, to droższe, by wygładzić skórę całkiem. Hmm.. Ale podoba mi się u Ciebie shimmerek Diora, tester... może coś jeszcze za niego znajdziesz? |
|
|
|
#47 |
|
🦄
|
Marei, Shimmer na 99% już wydany zatem za niego już nic nie szukam. No ja mam właśnie Dermablend Opal, ale nie mogę jeszcze stwierdzić, czy jest za jasny czy nie. Najchętniej bym go pomieszała z ciemniejszym
Ewentualnie gdybyś chciała się skusić to mam jeszcze Effaclar, cośbym mogła jeszcze doszukać
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) to jak sie okaze, to daj znac ) w razie czego chetnie sie wymienie za opal )
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Nistety, kremy UD mnie nie interesują, ciekawi mnie Puder brązujący Lancaster Matt&Shine ale nie ma jego zdjęć.. Na razie więc podziękuję, ale będę zaglądać do Twojego wątku
|
#50 |
|
🦄
|
Nicole, powiem szczerze, że bym go oddała
Bo on mi zupełnie nie pasuje, a bronzerów używam okazyjnie. Mogę cyknąć fotki jeśli jesteś zainteresowana. Bronzer nie ma drobinek (ten shine w nazwie to jakaś straszna ściema jest ), ale ja od święta używam... to po co mi...
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jasną naczyńkową skórę i dość ciężko dobrać kolor, nie moze wpadać w róż ani pomarańczkę..
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Marigold u Ciebie podoba mi sie róż Givenchy prism. Co ty na to?
![]() pozdrawiam, M. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14583651 Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2009-10-05 o 09:16 |
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
Terracotta Guerlain, Pearly Sun Powder w odcieniu Indian Bronze, ubytek 5%. Jest kartonik, pudełko ma odrapany spód, ale widać jeszcze częściowo napisy i kod ważności.
za całość u mnie
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
puder prasowany Inglot, w zasadzie bronzer nr 28*, zostało 40%, bardzo ładny lekko brązowy odcień, żadna cegła.
- błyszczyk Maybelline w tubce- Shinylicious, nr 803 Strawberry Whizz, kolor jasnoróżowy z drobinkami, użyty 2 razy - kredka do oczu Rimmel Stars, jasnobeżowa z zatopionymi drobinkami, używana ale nietemperowana - kredka do oczu Avon Arabian Glow w kolorze Emerald, używana, niestrugana. coś u mnie?
|
|
|
|
#58 |
|
🦄
|
Nicole, fotki już się ładuję w wątek.
Magdo, róż wolałabym wymienić na coś do makijażu. Kasiu, nic nie znalazłam. Donka, niestety nic. Tzn. muszę przemyśleć ten ryżowy puder...
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Marigold
,moze chcialabys Euphorie 95/100 za Hot Couture plus cosik dla wyrownania?
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
cos za torrente i cinema?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

Z tym, że wysyłka dopiero za 2 tygodnie, jeśli Ci to nie przeszkadza. 

Ewentualnie gdybyś chciała się skusić to mam jeszcze Effaclar, cośbym mogła jeszcze doszukać