![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Chciałbym iść na solarium
Cytat:
Jesli chodzi o wplyw solarium na starzenie sie skory, to mysle ze rok chodzenia od czasu do czasu nie robi tragedii, tym bardziej w wieku 18tu lat,kiedy skora sie szybko regeneruje. Tutaj chodzi o to,ze dziewczyny latami biegaja na solarium, i za te lata odpowiedza, zmarszczkami. Rak skory to juz jest skrajny efekt solarium,ale jesli powolujemy sie na naukowcow ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Jak to antydepresyjnie? Ja osobiscie wole dni pochmurne od tych slonecznych, lepiej sie wtedy czuje. Ale moze jestem wyjatkiem.Tak ze nie u kazdego sie to sprawdza.Bo chyba mialas na mysli to, ze solarium dziala podobnie jak slonce na nasze samopoczucie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
chyba już nie pójde wiecej na solarke musiałam sie opalac na lezaco bo nie moglam w moim miescie znalezc stojacych i ząk
![]() myślałam ,ze umre ![]() ![]() na twarzy nic nie widac ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
jak we wszystkim umiar pewnie jest wskazany przyspieszone starzenie skóry to ja widziałam na osobie która opalała się na słońcu w nadmiarze. W wieku dwudziestuparu lat już było widać efekt przyspieszonego starzenia ![]() I zupełnie nie rozumiem o co wam chodzi, że facet chce się opalić, że niby taki białas bezmięśniowy wygląda lepiej? Fuj |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Odnawiam
![]() Ale dziewczyny ja chcę iść tylko dlatego że mam studniówkę ![]() Chciałbym fajnie wyglądać ![]() Tylko nie wiem na jak długo iść bo słyszałem że to się chodzi seriami po pare minut ![]() ![]() ![]() Mam studniówkę 16 stycznia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Odpuść sobie to solarium, opalony facet w zimie wygląda komicznie w naszej strefie klimatycznej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chociaż wszystko zalezy od Ciebie - jesli tak bardzo chcesz, to idź ze dwa razy na 5-7 minut i wystarczy. O ile jeszcze rozumiem dziewczyny, które wpadają w szał studniowkowy, bo np. kreacja odsłania plecy, ramiona, to facet i tak chyba wystąpi w garniaku.. i opalenizną i tak nie będzie szpanował, chyba ze na twarzy ![]() Wydaje mi się, ze tak jak napisałam - dwa razy na króciutko i będziesz lekko dotknięty opalenizną i wystarczy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Tez jestem anty solarium, ale ten jeden raz chciałbym bardzo iść
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Efekt osiągniesz najpewniej taki, że czerwoną gębą będziesz świecił na zdjęciach. Jak to co drugi facet na studniówce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
E no nie chce swiecić :P zaprezentować się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do autora - do studniówki masz jeszcze czas żeby stracić czerwoność po solarium więc idź ale ze 2 razy starczy ale nie na jakies turbo tylko na zwykłe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
No własnie kiedy najlepiej iść? Mam 16 stycznia. Żeby to zbladło itd. Smarować przed lub po?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Bez przesady dziewczyny, jak chłopak kilka razy pojdzie na solarkę przed studniówką to napewno nie bedzie wygladal jak Andrzej Lepper
![]() Nie wiem jak wygląda Twoja karnacja, jesli jestes bardzo blady, to proponuję zaczać seanse już od teraz, najlapiej 2-3 razy w tyg po 7-8 min. Ale wszystko zalezy od intensywnosci lamp, bo 8 min na jednym solarium czasami nie rowna sie 15 min na innym. Naprawdę minuta minucie nie równa! Proponuję iśc na tubę czyli solarium stojące, bo opalisz sie równomiernie.
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Myśle że jak pójdziesz jakoś po świętach a potem na początku stycznia będzie ok. Tylko balsamuj się w tym czasie troche żeby Ci skóra nie złaziła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Czyli ma iść tylko dwa razy na ok 5-7 minut tak? Po świętach i przed studniówką? Czy iśc 3 razy po świętach, w 1wszym tyg nowego roku a później przed samą studniówką?
A mam stracha, przypomina mi się Final Destination 3 ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() weź kup sobie lepiej tabletki Belissa Sun podobno lekko opalaja i maja beta karoten ![]() a, jak bedzie Ci sie wydawała słaba oplenizna to mozesz sie wspomóc ewentualnie lampami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz pójdź przed świętami w takim razie, a potem jakos po świętach, przed sylwestrami. A potem z tydzień przed studniówką. Ale czas zależy od lamp. Ja raz poszłam na stojące na 6 minut ( nie pisało nic że jakieś turbo ani babka też nic nie mówiła) i się spiekłam jak nigdy, wszystko mnie piekło. A na innym solarium nawet i po 8 minutach nie byłam czerwona. Zalezy też jaka masz karnacje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Heh z tym filmem oczywiście żart :P
Nie boję się ale ciekawy jestem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny do 6 lutego musze byc pieknie opalona.
Jak myslicie czy moge iść do solarium dzień pod dniu tak 2x na 8min. wogóle bedzie coś widać?? Byłam na 7 min. i tylko czerwona skóre miałam.
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
4dni Ci zostały
![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
to chyba zostaje mi ten nieszczesny samoopalacz
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
właśnie zamierzam sobie jutro zakupić taki przymierzam sie do Sunozon Cream z rossmanna
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Hej ja mam pytanie podobne do powyższego 22 maja wybieram się na przyjecie i chciałabym się troszkę opalić bo skore mam jasna. Problem w tym, że nigdy jeszcze nie byłam w solarium ;/ nie chce jakiejś super opalenizny tylko taki wygląd muśnięcia słońcem bo mam naprawdę jasna karnacje. Myślicie ze udałoby mi się w takim czasie go zdobyć? Ile razy musiałabym odwiedzić solarium?
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.