![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy: Kenzo, Cartier, Lacroix, Versace, Guci, Lancome, Boucheron, Fracci i A
Kolciu, jakbyś nie przehandlowała słonika, to wiesz, gdzie się zgłosić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy: Kenzo, Cartier, Lacroix, Versace, Guci, Lancome, Boucheron, Fracci i A
cos u mnie zaburberry brit i D&G i Karl Lagerfeld, Sun Moon Stars
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- oj, szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
chetnie przyjelabym te dwie paletki inglota
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Kolciu, negocjujmy więc... (rozumiem, że Trouble nie wchodzi w grę?) a i podoba mi sie jeszcze paletka Inglot - fiolety...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
L'or de Torrente i Marusię mogę oddać,
Obie Theoremy, La Paerla Dark Extacy, Les Belles Delice d'Epices - z tych mogę zrobić odlewki, a może jeszcze coś dobierzesz... Z Poison ciężej będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Kolciu mam małe problemy wiec pozwól ze odpowiem tylko ci zainteresowała mnie odlewka Dolce & Gabbana, Anthology, 3 L'Imperatrice EDT co ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
a mysl.... bo ja nada jestem chetna
![]() hihi jakby coś, to się odezwij, ponieważ miałam słonika, ale oddałam go (i kilka innych flakonów) za nieco night aoud, a teraz tęsknię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
kolciag a nie chcesz przygarnąć flaszki salvador dali - laguna 90ml we flakonie 100ml? plus jakieś coś... w zamian za cartier - le baiser du dragon (czy cartier to edp czy edt?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny !! NIE MAM NETA !!
Wracam do Was w poniedziałek albo wtorek ![]() Wtedy wszystkim odpiszę ![]()
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Hej! Kiedyś - dawno, dawno temu ;-), pisałaś w moim wątku KLIK Jesteś może nadal zainteresowana Shalimarem? Teraz udało mi się wypatrzeć u Ciebie Smoka - to wielka pojemność, więc mogłabym dołożyć kolejnego killera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
powąchany Gucio?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Alphala, Gucia nie powąchałam i nie powącham, okazało się że II to była limitowanka i już jest niedostępna ![]() Soso, jednak rezygnuję, przepraszam najmocniej, że tak długo trzymałam Cię w niepewności ![]() Pozdrawiam, jak tylko odzyskam dostęp do świata to odpiszę wszystkim w Waszych wątkach ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
czyli nie jesteś zainteresowana? czy zaryzykujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! To są miniatury po 5 ml???
Thierry Mugler, Garden of Stars, Angel 5 ml: - Peony: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...angel-edp.html - Rose: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...angel-edp.html - Violet: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...angel-edp.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
witam ponownie
nie moge zapomniec o tej paletce 105 lancome, czy wymieniłabyś na lancome manifique 30ml, niewielkie zużycie, aha, moge rozważyć także oddanie dwójek shiseido: gold gleam, glistening patina ![]() daj znać pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
No to trudno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam na forum
![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam poison 80 ml gdzieś ze 100 ml zostało. Nie ukrywam , że jest to kusząca propozycja bo masz kilka zapachów które mi się podobają. Ale jak bym się miała wymienić to w zamian chciałabym taką samą pojemność. Ja mam ten zapach z wymiany (sprawdzałam w sephorze kod - oryginał- mogę ci kod wpisać) Bardzo dużo za niego oddałam bo tez się zakochałam.... ![]() U ciebie mniej więcej aby pojemnosci były podobne mogłabym wziąć: - Cerruti, 1881 EDP 35/50 ml Burberry, Brit EDP 60/100 ml albo: Burberry, Brit EDP 60/100 ml - Gucci, Envy Me 20/50 ml - Lancome, Miracle EDP 5 ml (miniaturka) i/lub - CK, Escape 5/30 ml ewentualnie: Burberry, Brit EDP 60/100 ml - Christian Lacroix, Tumulte 40/50 ml No, napisz jak uważasz....
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
- Gucci, Envy Me 20/50 ml
Byłabyś zainteresowana pink sugar aquoliny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moze ten: Burberry, Brit EDP 60/100 ml - Gucci, Envy Me 20/50 ml - Lancome, Miracle EDP 5 ml (miniaturka) i/lub - CK, Escape 5/30 ml Wiem, że są to 4 zapachy.... Mogę Ci coś dorzucić do tego w ramach gratisu. Może skusisz się na atomizer SEPHORA z resztką Lancome Magnifique? Chętnie go dorzucę.
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
hmm.......a lancome magnifique cię nie interesi, bo widziałam na twojej liście, co prawda nie w czołówce
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- ok, daj znać bo ja się już namierzam na zakup tych cienie ale ciutkę jeszcze poczekam pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam, ale będę zaglądała, bo z tego, co zauwazyłam, miałaś tu kilka ciekawych zapachów
![]() pozdrawiam kota
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! A może chciałabys moją Belle en Rykiel za róż Diora + odlewkę 20 ml D&G ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
mała dokładeczka
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.