![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Urban Decay, Estee Lauder, Avene, Nouba, Sephora + kilka ciuszków i drobiazgów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dot.: Urban Decay, Estee Lauder, Avene, Nouba, Sephora + kilka ciuszków i drobiazgów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zerknij na moja wish liste, moze cos akurat masz na zbyciu ![]() Podoba mi sie tez cien Urban Decay ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
Pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czworka clinique(najjasniejszy ma zuzycie maksymalnie 5%, najciemniejszy do3%, reszta tylko maznieta) + flowerbomb+probki effaclar od Ciebie Cienie Estee lauder chic plum cien urban decay lakier SH probki emulsji avene zgadza sie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam pytanie: jesteś dodatkowo zainteresowana 24 tabletkami Biogal (data ważności 10.10.2010) zimnotłoczony olej z nasion ogórecznika lekarskiego? Wprawdzie z omega - 6 a nie 3, ale nie mam co z nimi począć. Oddam gratis o ile chcesz. Tak czy inaczej - czekam na pw Pozdrawiam! Edytowane przez Buła Czas edycji: 2009-10-04 o 16:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Już wszystko naszykowałam
![]() Sprawdzałam mój atomizerek i okazuje się, że zapach, który był w nim wcześniej (od pół roku go tam w ogóle nie było!) potwornie się zagnieździł. Pisałaś, że chętni na odlewkę sami muszą się zatroszczyć o atomizerki... Ja mam tylko ten jeden, więc nie zrażaj się proszę i przelej/przepsikaj do niego Flowerbomb mimo wszystko. Miejmy nadzieję, że zapachy nie będą się mieszały:/ W związku z powyższym ma się rozumieć, że wysyłam pierwsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za długie i krótkie korale i bluzeczkę Cubus?
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
witaj, widzisz cos u mnie za
3. Clinique Superdefense SPF 25, age defense moisturizer. Śliczny słoiczek 15 ml. Nowiutki, nieużywany. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
napisz dokładnie które korale masz na myśli (zielonych, drewanianych nie ma - ostały się tylko na zdjęciu) Pozdrawiam ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
Hmmm... Podobają mi się pędzle i dwójki clinique. Zastanów się, co mogłabyś wymienić i co ewentualnie dobrać za jedną z tych rzeczy (lub wszystkie) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
witaj ponownie, za kremik mogę oddać cienie clinique dwójki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
chodziło mi o te po prawej z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1254477081 masz je jeszcze?
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
rozumiem, o które długie mogło chodzić - (dla jasności) te najbardziej po prawej na tym zdjęciu - drewniane z kilkoma szklanymi paciorkami. Ale nie mam pojęcia które krótkie (czarne, białe, zielone???) U Ciebie podoba mi się biała sukienka Clockhouse |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.