![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozwód rodziców a wychowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
moi rodzice rozeszli się jak miałam 2latka, po 5letnim związku. ojciec pił i bił, ale ja na szczęście niewiele z tego okresu pamiętam. tyle co nic. ojca po raz pierwszy spotkałam jak miałam lat 8, jak wyszłam z koscioła po 1 komunii świętej
![]() mama wyszła za mąż jak miałam 5lat. mam ojczyma i przyrodniego brata. ojczym raczej nie przykładał się do mojego wychowania i zawsze czułam, że nie jestem jego córką ![]() czy to wszystko miało na mnie jakiś wpływ?? na pewno. łajzy omijam z daleka. słodka gadka faceta nie mydli mi oczu, patrze na to co robi, jak mnie traktuje, jak traktuje innych. wiem jak zadbać o swoje interesy w stosunkach damsko-męskich i kiedy odejść. a ojciec nic dla mnie nie znaczy. w drugiej strony uważam, że jako dziewczyna lepiej się przystosowałam do sytuacji, nie czuję się inna od moich rówieśników, nie czuję, że wiele straciła i czegoś mi brakuje. to mnie wzmocniło. ale jeśli chodzi o chłopców... młodych mężczyzn... oni chyba takie sytuacje ciężej znoszą i ma to na nich dużo większy wpływ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
____
![]() Edytowane przez Savathus Czas edycji: 2011-03-07 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.