|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Clinique, minerały, biochemia
pasuje
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie za - CLINIQUE Pore Minimizer T-Zone Shine Control, emulsja redukująca świecenie w strefie T i minimalizująca rozszerzone pory, ubytek ok. 5%? MÓJ WĄTEK KOSMETYCZNY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=383244 zapomniałabym ![]()
![]() Edytowane przez Nutka d Czas edycji: 2009-11-22 o 23:14 |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dostępna jest jeszcze tylko kąpiel do włosów Kerastase do włosów suchych i zniszczonych
kąpieli ma jeszcze 500ml - czyli dwa normalne opakowania Kerastase.Interesuje Cię taka wymiana?
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Niestety wszytskie swoje rzeczy do wymiany już wrzuciłam na wątek i nic nowego nie będzie...
![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- więc tak :Bourjois, Volume Clubbing Mascara (Tusz pogrubiający) nie widzę do błyszczyka konkretneg numeru, znalazłam tylko to: Inglot - Sleeks cream lip gloss ![]()
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Dot.: Kanebo, Clinique, minerały, biochemia
- THE BODY SHOP VITAMIN C SKIN REVIVER
serum rewitalizujące do wszystkich typów skóry. Nawilża, wygładza, dodaje blasku. 30 ml, przetestowany 1 raz - AVENE CLEAN-AC krem nawilżający i łagodzący podrażnienia 40 ml, data ważności 01.2011, przetestowany tylko 1 raz cos u mnie? |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za POUT Concealer
CLINIQUE PORE MINIMIZER T-Zone Shine Control EDM Medium Beige Summer formuła matte, sampel w słoiczku, użyty 1 raz EDM Sandy Olive formuła intensive, sampel w słoiczku, 90% EDM Medium Beige Neutral formuła matte, sampel w słoiczku, użyty 1 raz
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
hmm za zapach to POUT Concealer,
CLINIQUE PORE MINIMIZER T-Zone Shine Control - AVENE CLEAN-AC THE BODY SHOP VITAMIN C SKIN REVIVER EDM Medium Beige Summer formuła matte, sampel w słoiczku, użyty 1 raz EDM Sandy Olive formuła intensive, sampel w słoiczku, 90% EDM Light Olive formuła intensive, sampel w słoiczku, 50% EDM Medium Beige Neutral formuła matte, sampel w słoiczku, użyty 1 raz
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
a bez the body shop?
tzn korektor clinique avene i np EDM Medium Beige Summer formuła matte, sampel w słoiczku, użyty 1 raz EDM Sandy Olive formuła intensive, sampel w słoiczku, 90% EDM Medium Beige Neutral formuła matte, sampel w słoiczku, użyty 1 raz
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2009-12-01 o 09:24 |
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za:
- CLINIQUE PORE MINIMIZER T-Zone Shine Control emulsja redukująca świecenie w strefie T i minimalizująca rozszerzone pory, ubytek ok. 5% i emulsje TBS? odpowiedz cos u mnie |
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, że dopiero dziś, ale wpadałam tu dosłownie na chwilę i nie miałam jak odpisać.
Na mascarze pisze dokładnie tak: BOURJOIS Paris mascara Pump up the Volume Water proof 8ml Made in France
|
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
CLINIQUE PORE MINIMIZER T-Zone Shine Control
cos u mnie? |
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Moze znajdziesz cos u mnie w zamian za:
- Ghana African Black Soap, czyli słynne mydełko afrykańskie z EGM (kawałek do ustalenia) - MEOW Naughty Korat formuła Flawless Feline, sampel nieotwierany, struna - probki podkladow EGM podobne do Light Almond EDM badz Brazilian Blusche ? (ich strona nie dziala i nie moge posprawdzac odcieni...wr) |
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
witam
znajdziesz cos u mnie? poza watkiem mam min tusz diorshow brazowy.
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Tusz byl uzyty 2-3 razy ale mam czarny wiec tego nieuzywam.
Jaka pojemnosc ma Clinique? najbardziej na nim mi zalezy. ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Ok, mi pasuje. Jesli Tobie równiez to zapraszam na PW. |
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
- Ghana African Black Soap, czyli słynne mydełko afrykańskie z EGM (kawałek do ustalenia)
- mydło Rhassoul & Moroccan Clay Cleansing Bar z EGM (kawałek do ustalenia) cos u mnie? |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
POUT Concealer, korektor w kolorze Peek-a-boo (ładny średni beż z domieszką żółtego) - maskuje niedoskonałości nie zatykając porów, dzięki delikatnej konsystencji bardzo dobrze spisuje się pod oczami maskując cienie (b.dobre oceny na MUA), 12g, ogromnie wydajny,
pochodzi z wymiany, okazał się troszkę za ciemny, przeze mnie testowany 1 raz, tak samo przez poprzedniczkę, więc dalej praktycznie cała tubka, w kartoniku cos u mnie?
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Ghana African Black Soap, czyli słynne mydełko afrykańskie z EGM (kawałek do ustalenia)
- mydło Rhassoul & Moroccan Clay Cleansing Bar z EGM (kawałek do ustalenia) Coś u mnie? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Moze cos u mnie za: EDM Sandy Olive formuła intensive, sampel w słoiczku, 90% EDM Light Olive formuła intensive, sampel w słoiczku, 50% oraz kawałki mydeł?
|
|
#51 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
coś u mnie za powyższe? |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
LUMIERE Light Medium Warm formuła Veena Velvet, sampel, struna, ok. 95%
LUMIERE Light Medium Golden formuła Veena Velvet, sampel, struna, ok. 70 % EGM rodzina Beige Neutral: Randall, Moliehic 2 szt. może coś znajdziesz za próbki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=432156
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz cos u mnie za mydlo rhassoul&morrocan clay z EGM>
? |
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
AVENE CLEAN-AC
krem nawilżający i łagodzący podrażnienia 40 ml, data ważności 01.2011, przetestowany tylko 1 raz cos za krem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425921
Edytowane przez mg78 Czas edycji: 2010-05-31 o 20:31 |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za próbki Roselyn EGM? Poza wątkiem mam sampel korektora Pearl Beige ,ok.70% sampla multitasking edm,jakieś odsypki róży. Szukasz może jeszcze czegoś,poza tym,co wymieniłaś?
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Hej
interesuje mnie: LUMIERE Light Medium Warm formuła Veena Velvet, sampel, struna, ok. 95% LUMIERE Light Medium Golden formuła Veena Velvet, sampel, struna, ok. 70 % LUMIERE Medium Warm formuła Veena Velvet, sampel, struna, ok. 40% i avene cleanacne nie mam wiele, poza watkiem mam puder ryżowy CS moge dac 1 ml na spróbowanie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.