![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Diacneal,Inglot,Vichy,Niv ea -pięlegnacja i kolorówka
odpisałam u siebie
![]()
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
uzupełniam zaległości na wizażu, bo wczoraj pół dnia nie było prądu [wichura].
A dziś uczelnia i szukałam wśród swoich rzeczy bluzek o podobnym obwodzie w talii,żeby sprawdzić czy bardzo będą odstawały. najbardziej z Twojego wątku podoba mi się podkład i mleczko Nivea. To może po prostu za to się wymienimy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Twoja wish to wszystko czego potrzebujesz? Czy szukasz czegoś jeszcze?
Bo nie umiem się zdecydować co chcę ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Tych konkretnych nie mam niestety. Mogę oddać róż ASTOR'a 3tonowy ze 2 razy maźnięty z pędzelkiem w pudełeczku z lusterkiem kolor 002- Coral Z po za wątku mam do oddania :
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
BAN stały
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam nic po za watkiem
![]() ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
wiec najbardziej jestem zainteresowana :
Garnier Czysta Skóra, 3 w 1 Nivea Body, mleczko wygładzające Maybelline, podkład mineralny w płynie mam jakies kosmetyki po za watkiem ale nie z Twojej wish ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
niestety nic,
btw jaka jest data produkcji tej mgiełki do ciała zapachowej Avon kwiat pomarańczy? bo o ile pamiętam to w takim opakowaniu produkowane były Naturalsy już ho ho dawno temu i nie wiem czy Ci sie nie przeterminował już.
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
przepraszam ale byłam chora i nie miałam siły do komputera dojść.
Czyli chcesz ode mnie: dwustronny pędzel Clinique rozświetlacz z sephora puder Estee Lauder bronzer Estee Lauder pędzelki Sephora Tak???? Ja zaraz zrobię Ci zdjęcia i opis. I wkleję i może się dogadamy jakoś ![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
1 pędzelek grubszy
2 pędzelek do brwi lub cieni płasko zakończony 3 pędzelki sephora (mam gdzieś jeszcze piąty do zestawu ale teraz znaleźć go nie mogę wygląda jak ten z 1 zdjęcia) 4 pędzelek do cieni i pędzelek do cieni CHANEL (nie oddam go za "pierdułkę") 5 puder Estee Lauder (tester- pojemność jak zwykłego produktu- ale nie jest napisane na opakowaniu) 6 puder brązujący Estee Lauder niestety nie ma na nim napisanego ile ma gram więc nie wiem. Sporo go używałam a praktycznie nic nie ubyło- jest niesamowicie wydajny
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
już
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- ten pędzelek obok chanel na pewno nie jest z naturalnego włosia- a jaka firma to ci nie powiem bo sama nie wiem. Dostałam kiedyś taki zestawik pędzli od męża w prezencie ale nie znam firmy- nie powiedział. Sam pewnie już nie pamięta gdzie to kupił. Więc co.... mam szukać coś za ten pędzelek też czy nie? ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- a pędzelki sephora chyba też nie są z naturalnego włosia ale pewna nie jestem- przynajmniej nie wyglądają zeby były.
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
błyszczyk Inglot, błyszczyk Vipery, lakier Golden Rose, Czarmo-biała arafatka Fioletowo-czarna arafatka Różowy topik na ramiączkach - XS/S https://wizaz.pl/forum/attachment.php...7&d=1255 448892 Moze tak być?
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Witam. Tak, to ta bioderma z linku
![]() Jednak jest to próbka 5ml. Tak jak napisałam - wszystkie próbki traktuję jako dokładkę do większej wymianki. Nie opłaca sie wysyłać takiej małej próbeczki. Jakbyś znalałza cos jeszcze u mnie to daj znac ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Pędzel Clinique dostałam w prezencie- użyłam go ze dwa razy. Ale jest świeżo zdezynfekowany. Chanela użyłam jeden raz żeby zobaczyć jak się nim pracuje. Ale nie potrzebny mi w sumie i nie używałam go w końcu. Również zdezynfekowany. Stan obu pędzli- idealny.
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cienie wyglądają całkiem fajnie, tylko muszę przetestować ich nasycenie ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
za obie arafatki i błyszczyk czerwony moze być?
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.