|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brytek - czyli brytyjski kot krotkowlosy
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
...pospalam za to dzis moze 5 godzin w sumie ... dobrze, ze do pracy mam na popoludnie...maluchy sa rozkoszne ...
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuje wątek i jestem zachwycona kociakami
sa przecudne .Ale im królestwo Desti sprawiłaś rozwalilo mnie foto kociaka śpiącego z prosiakiem i dwa maluchy stojące przy ścianie az jestem sama ciekawa na co tam patrzą z takim zainteresowaniem
|
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
desti--a ile oni miesięcy maja ???
Znasz może tam u siebie hodowle Maine Coon-ów ?? Znajoma zamierza kupić takiego !
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Wilbar wtedy jeszcze sie czail i siedzial w domku... teraz juz oba leza w muldzie ...a na scianie jest drapak... moj maz po nim skrobal ...Cytat:
hodowli maine coon niestety nie znam bo nigdy mnie nie interesowaly ale wiem, ze sa bardzo popularne i na wystawach wiekszosc to maine coon i syberyjski... -------------------------------------------- i pare "swiezych" fotek w swietle dziennym ...
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
![]() sa rozkoszne do bolu ... ale na razie tez zanim sie przyzwyczaja to mam pelne rece roboty ... i tak jak Wikko broi tak Wilbar wiecznie go szuka i wola rozpaczliwie... pasc mozna... a jak go nie moze znalezc to idzie do muldy kladzie sie i wyje zaczynam sie cieszyc, ze ide dzis do pracy i moj maz przejmie na te pare godzin dopieszczanie maluchow
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
"mulda" - co to ????
Kociaki przecudowne !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
... Wilbar lezy w muldzie na drugim i trzecim zdjeciu... tak to sie u mnie nazywa ... i oba maluchy ucinaja sobie tam drzemki lacznie ze spaniem w nocy... plusz grzeje i jak na razie oba tam pasuja dzis prawie sie spoznilam do pracy... bo sie zagapilam... akurat zawzeicie sie razem bawily... moge je obserwowac godzinami ...
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
maluchy zadomowione
Wilbar w koncu daje sie glaskac i wyje troche mniej ... Wikko namietnie poluje na moje stopy pod koldra i niesamowita z niego przylepa...
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
Chciała bym bardzo kupić swojej Pollyanie taki drapaczko-domek jak mają wasze koteczki ale i nas taki pożądny , o wysokości około 1,50m (bo wtedy pieski by nie dały rady jej przeszkadzać) to koszt około 400zł - a to dla mnie przeogromna suma jak na taki wydatek !!
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... faktycznie cena kosmiczna... ja za moj zaplacilam 32 euro... kupilam na ebayu... i jeszcze mam dla nich hamaczek ale na razie sa za male i sie go boja szukalas w necie ?? ... bo w sumie w sklepach to u mnie tez sa one drozsze...
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
Przeglądnełam neta w szesz i w zdłuż i ceny tych wyższych , rozbudowanych wszędzie takie same !!
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm... to faktycznie niefajnie... ja sie w sumie tez naszukalam ale mi przede wszystkim chodzilo o to zeby mi pasowalo wielkoscia... ------------------------------------ kolejny dzien z zycia pociech ... juz przesypiaja wiekszosc nocy... Wilbar nie wyje i troche sie oswoil... daje sie poglaskac i potramoscic ... Wikko dalej przylepa niesamowita... moge je godzinami obserwowac jak szaleja...
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
ALE ONE SLICZNE ----- JAK MALOWANE !!!!!!!
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego kocham brytki
...
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
desti cudowne masz te swoje kociaki
Mmm już sobie wyobrażam jaką mają miękką śierść... i jak mruczą...jej ja też chcę takiego słodziaka |
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...to sa prawdziwe pluszaki ... 4 miesiace beda mialy... juz sie calkowicie zaaklimatyzowaly... Wikko udalo mi sie zwazyc... 600 g wiec Wilbar pewnie ma z 150g wiecej...ale i niesamowite lobuzy... rozbrykaly sie teraz i lataja z przytupem po calym mieszkaniu... jednak faktycznie koty powinny miec kocie towarzystwo... to jest niesamowite co one wyprawiaja... jak obserwuja i sie ucza... co jeden robi to potem drugi powtarza
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się fanka brytków
![]() Desti, super te kocurki!!! śliczne ![]() Ja mam jednego brytka - czarny kocur, 2-letni. Może potem wrzucę jakieś foty - w sumie nie mam wiele, bo jednak czarny kot na fotach wychodzi jak wielka czarna plama z oczami
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz myslalam, ze jestem jedyna z ta rasa na forum ... koniecznie pokaz zdjecia... czarne plamy z oczami potrafia byc przesliczne ...
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby nie Twój wpis w diorowym wątku, w życiu bym nie znalazła tego wątku
I Twój blog też na pewno będę śledzić, bo foty brytków mogę oglądać non stop. One są takie słodkie ![]() W załączeniu moja czarna bestia
|
|
|
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
JJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAA AAAAAAAAAA ALE CUDNY CZARNUCH ----- PIĘKNY !!!!!!!!
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... dlatego tez zalozylam dodatkowo bloga, tym bardziej ze myslalam, ze tu jestem sama ... a zdjec mam sporo i beda przybywac nowe... na razie min. powstawiam te co tu pokazalam...cudo
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Super wątek, maluchy CUDOWNE. Marzy mi sie kotek brytyjski ale jak na razie nie zdecyduje sie na zadnego sierściuszka z powodu mojej suni która panicznie boi sie kotów.
no i druga sprawa że jeszcze nigdy nie miałam żadnego kotka Bede na pewno często wpadać aby podziwiać maluszki.
|
|
|
|
|
#55 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję w imieniu kota ![]() Cytat:
![]() Faktycznie, jak poluje na muchy i się tak przyczaja, to wygląda jak pantera Czasem się śmieję, że się na nas patrzy, jakby nam chciał przegryźć tętnicę - taka czarna bestia ![]() A w gruncie rzeczy to spokojny i strasznie płochliwy kot - czasem nawet swojego ogona się potrafi bać. |
||
|
|
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ja choc mialam kota to teraz z maluszkami to tez moje poczatki ...Cytat:
... ale te dwa lobuzy, moze przez to ze sa razem... sa zupelnie inne... choc o ile Wikko to odwazny odkrywca tak Wilbar jest ostrozny...
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
piekne, cudne, slodkie
alez bym je wysciskala )) oby Ci sie dobrze chowały... moja kicia ma prawie 6miesiecy wiec jest na etapie lobuzowania i gryzienia bo jej sie zabki stale wyzynaja, scerbata chodzi i tez z niej straszna bestia cwana ale taaaaaaaaaaaaaaaak śliczna i słodka ![]() ![]() ![]() Gothic ale piekny kot WOW faktycznie panterka
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
no tak... po fazie przyzwyczajania sie... powoli nastepuje faza brojenia... Wilbar jest takim gryzakiem
|
|
#59 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Może też dlatego, że jest drugim kotem i doszedł do kilkuletniego kocura, więc w sumie nie miał z kim broić ![]() Oba koty leżą, śpią, leżą, śpią... i tak 24h ![]() Czasem tylko się pogonią, ale to przez parę minut i to by było na tyle kocich zabaw. Czasem mam wrażenie, że mam dwa żywe pluszaki
|
|||
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Brytek - czyli brytyjski kot krotkowlosy
Desti co za cudne kociaki
![]() I jak ogdadam te zdejcia to az bym sama chciala takie kochac. I gdybym kiedykolwiek planowala miec zwierzaczka to tez zawsze wybralabym dwa dla siebie do towarzystwa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

...
...

... dobrze, ze do pracy mam na popoludnie...
...
-> co sroce w oko wpadnie
sa przecudne .

... faktycznie cena kosmiczna... ja za moj zaplacilam 32 euro... kupilam na ebayu... i jeszcze mam dla nich hamaczek ale na razie sa za male i sie go boja

... dlatego tez zalozylam dodatkowo bloga, tym bardziej ze myslalam, ze tu jestem sama
no i druga sprawa że jeszcze nigdy nie miałam żadnego kotka
ale taaaaaaaaaaaaaaaak śliczna i słodka