![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymianka xs - m :) Zapraszam !
podobaja mi sie mrurki,ale niestety za krotkie, mam 175cm wzrostu;/ naprawde nie masz nic poza?
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- w takim razie koszula za perfumy, mysle ze to sprawiedliwa wymianka, pozdr ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- ta bezowa jest z top shopu i byla droga wiec wymianka by mi sie nie oplacala;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dokładka !!!
1. Dezodorant perfumowany Celine Dion. Ilość jak na 2 zdjęciu. 2. Komplecik bieliźniany, taki sam jak poprzednio (w tamtym była sama koszulka) tylko niebieski. Nieużywany. Koszulka+stringi ![]()
Edytowane przez kolorowa12 Czas edycji: 2009-12-29 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Witaj,
doczytałam się na starym wątku, że ta tunika ma ślady od torebki... Nie uwzględniłaś tego w opisie... Możemy się wstrzymać narazie z wymianką? Chciałabym Cię prosić, żebyś zrobiła dokładne zdjęcia tej tuniki, jeśli możesz... To dla mnie ważne. Pozdrawiam.
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Pomarańczynko !
Mam jeszcze taką biżuterię poza wątkiem ![]() Bransoletka w panterkę nieaktualna ![]() Pomarańczowym kolczykom odpadło kilka oczek. Myślę, że idealnym uzupełnieniem kolorystycznym tuniki byłaby różowa bransoletka, lub kolczyki usta. Ale wybierz jak chcesz ![]()
Edytowane przez kolorowa12 Czas edycji: 2009-12-29 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA !!!
1. Brązowa koszula H&M rozmiar 38, stan b.dobry. Świetnie wygląda do paska ![]() 2. Śliwkowy sweterek, na zdjęciu kolor przełamany jest to ciemny fiolet. Odprułam od niego wełniany kwiatek (na życzenie zdjęcia) można go dopinać na agrafkę. 3. Czarny golf r.36-38 4. Sztruksowa granatowa spódniczka Tiffi, sięga za kolano (przynajmniej mi, mam 160) rozmiar M 5. Sztruksowa spódniczka brązowa, r. 36. Sięga za kolano.
Edytowane przez kolorowa12 Czas edycji: 2009-12-29 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Dezodorant perfumowany Celine Dion
coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
![]() Pozdrawiam .
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA!!!!!!!
1. Super czarna sukienka, lejące wycięcie z tyłu, mam z wymiany. Niestety dla mnie za duża ![]() 2. Świetny ażurowy sweterek H&M r. 36.
Edytowane przez kolorowa12 Czas edycji: 2009-12-29 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
1. Torba, mieści A4, Bardzo fajna i pakowna. Ma spooooro kieszonek.
2. Bluza kangurka, zielona. 3. Dwa paski, brązowy podniszczony - fotki na życzenie. DOKŁADKA !!! 1. Tonik Avon clearskin przeciw wągrom- ilość na zdjęciu 2. Szminka czerwona Avon - zostało tyle, co na fotce 3. Cień Sensique beżowozłoty (należy zużyć do 03.2010) 4. Próbka perfum Oriflame - Delight 5. Czarny berecik
Edytowane przez kolorowa12 Czas edycji: 2009-12-29 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za rurki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...d=1255602545??
bardzo mi zależy ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- niestety z perfum nic Ci nie mogę zaproponować, bo mam wszystko na dnie ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- w sumie wszystkie ciuszki mam wystawione.. nie mam nic ponad ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- ok ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- ok jakby co dam znać ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- jutro powinnam wszystko wiedzieć więc napisze co i jak ![]()
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
pozwól ze sie jeszcze zastanowie
![]() słuchaj jesli chodzi o ta koszule to wczoraj ja wyjelam z szafy i zauwazyłam ze ozdoba na zatrzasku odpadla to jest na 2 zatrzasku, w sumie to nie widać, bo tej koszuli do końca sie ni zapina, takze jak chcesz?pozdrawiam:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
dziś powinnam wiedzieć
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- dł. całkowita 55 cm szerokość od pachy do pachy 47 cm dł. rękawa 74 cm ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- a jakie kosmetyki by Cię interesowały za spodnie? ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
wymiarki brązowej bluzeczki:
dł. całk 48 cm rękawy 53 cm od pachy do pachy 35 cm jest rozściągliwa a z kosmetyków mam zielone cienie ignlota- zużycie na zdjęciu widać (z wymianki, ale mi zieleń nie pasuje;/ z tyłu pudełeczko troszku porysowane) ciemny sypki cień kredka z Avonu- użyta zaledwie 2-3 razy (widać jak dużo jej zostało) i brązer
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
tylko, że lakier do paznokci jest zarezerwowany, może być inny z MNY inny kolor czy dobierzesz sobie coś innego?
19.05.2016 Kingusia ![]() Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2009-10-25 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
o taki
![]()
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
hej ta w kratke ma na metce M ale pasuje na mnie czyli S a ta kremowa to S raczej jest dłuzsza jakby sie uparł to moze byc jako króciutka sukienka do leginsów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
narazie wymienie tylko ta koszule w krate,ok odpowiada Ci
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- naprawde wole bezowa oddac za jakiegos ciucha a nie kosmetyki, mam ich naprawde duzo.. ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- nie chce sie wymieniac na siłe, takze podziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA !!!!!!!!!!
1. Super rybaczki rozmiar to 36, ale 38 też wejdzie. Mogę zrobić fotkę na osobie. 2. Jeansy r. 24 3. Koszulka Tiffi z motylem S/M 4. Koszulka zielona M 6. Bluzka z napisem Mtv
Edytowane przez kolorowa12 Czas edycji: 2009-12-29 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.
|
hej jestem zainteresowana zarówno adidasem jak i celine dion nie wiem które aktualne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
niestety
![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- wolałabym jednak jakieś perfumiki, to przemyśl sobie ![]() ![]()
![]() |
#60 |
BAN stały
|
coś u mnie za brazowa koszule?
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- raczej to co w watku ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- kamizelka nie jest na wymianke :p Okej, a podasz mi dlugosc tej koszuli w ogole? ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Bedzie za krotka.. W sensie dobra taka na styk, ale wolalabym dluzsza, takze chyba musze zrezygnowac.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.