![]() |
#31 |
JESTEM ONA
|
Dot.: L`oreal, MF, Essence, YR, ChanelNo5HotCoutureEuphor iaGresCalineFerreGieffeff e
RNG
![]() Podoba mi się kamuflaz i pędzle. Może dobrałabyś cos sobie. ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Dot.: L`oreal, MF, Essence, YR, ChanelNo5HotCoutureEuphor iaGresCalineFerreGieffeff e
Dobrze, napiszę co mi się podoba
![]() *L`oreal Blush Minerals róż mineralny sypki, nr 40 Tentre Rose/ Soft Rose *Y. Rocher Pomadka Luminelle , nowa zafoliowana, kolor 'niewinny róż' *Oriflame GG Luminous Prismatic Powder rozświetlający puder ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- i ewentualnie L`oreal Color Minerals Eye Shadow cień sypki, nr 02 Pearly Rose , zużycie ok.10 % :P ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Będę czekać na jakies propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
niestety nie mam czasu siedziec na wizazu 24h/7 nad niektorymi wymianami tez musze sie zastanowic i mam jeszcze sprawy, wiec to chyba normalne ze nie odpisuje co chwilka, sorki jesli poczulas sie urazona
moze innym razem uda sie wymienic pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Róż niestety zdążył pojsc do innej osoby, wiec moze
moje: cienie l'oreal, pedzel sephora (moge cos dolozyc ewentualnie) za twoje: roz i pomadka ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- aha, cienie kupilam z 6 mies. temu, ale odpakowalam je dopiero ze 4 mies. temu (kupilam za granica i byly zapakowane w folie i pudeleczko) ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- W porządku, odsypię -nie ma problemu ![]() Napisz prosze na pw adres do wysyłki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.